• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Blanch-sal előtte pár nappal egyeztettük le az időpontot telefonon. Elsőre nem vette fel, de később visszacsörgetett. Nagyon megértő és rugalmas volt az időpont igényemet illetően.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival megyek mindig és bár belváros a javából, mindig van a címhez közel parkoló helyem.Most is kb. ötven méteren belül volt parkolási lehetőség. Még vicceltünk is vendéglátómmal hogy biztos este kibójázott, tartva a helyem. Ezt nem azért írom hogy nem gyalogolnék , nem mennék érte bárhova is a világon, hanem csak hogy érzékeltessem, igen is ez egy olyan szerencsés város rész, ahol belváros ellenére van parkolási lehetőség.
    Cím pontos, GPS odavisz, parkolás fizetős ,ha fizetsz érte.
  • Helyszín:

    Blanche lakása egy ékszer doboz, amibe Ő mint egy FEHÉRARANY ragyog. Impozáns stílussal van berendezve, e mellett kényelmes, maximálisan tetszetős.A lakásának minden szeglete színtiszta, makulátlan és kifogástalan. Higiénia a csúcson! Fürdő úgyszintén szeplőtlen, benne számtalan tusfürdő fajtával, köztük férfi intim tusfürdővel. Törölköző nagy méretű, friss és jó illatú. Az egész lakásról az üdeség sugárzik.
  • Lány külseje:

    Blanche sokkal szebb az életben mint a képeken, pedig számomra a felület egyik legjobb, ha nem a legjobb fotóinak tartom az Ő képeit. Csodálatosan alakja van. Az eddigi 69 alkalom után is elvagyok varázsolva szépségétől, mozgásától és az egész lényétől. Igéző szemei, sugárzó arca, impozáns vörös haja, lenyűgözően finom fehér bőre van és Ő maga a tökély számomra. Mindene tetszik, de legjobban a kemény ,lapos és izmos hasikája.
    Ami nagy kincs a mai világban, hogy mindene IS természetes. Öltözködése visszafogott, elegáns és dekoratív, ha kell. Minden vonatkozásban ellenállhatatlan.
  • Action:

    Pontosan érkeztem és az ajtó mögött,azt kinyitva várt. Nem csak a kerek alkalom miatt, hanem mert így gondolom úriasnak, hoztam egy.két szerény ajándékot. Átadás után beszélgettünk egy pohár üdítő mellett, majd a fürdőbe kísért. Alapos tisztálkodás és szájvíz alkalmazása után, derekamon a törölközővel siettem a szobába, ahol már fehér neműben és magassarkú cipőben várt. Olyan gyönyörűséges, olyan álomszép volt, hogy nem tudtam megszólalni. Állva csókolóztunk , érintettük ,simítottuk egymás testét. Bal kezemmel kikapcsoltam a melltartóját és elém tárultak hibátlan, elbűvölő mellei. Megcsókoltam mind kettőt, nagyon finoman, mert cicijei olyan érzékenyek mint viselőjük. Tovább csókolóztunk, majd a bugyijától is megszabadítottam. Végig siklottak kezeim több alkalommal is kerek, káprázatos, edzett ,izmos fenekén érintve fazonírozott nuniját. Annyira meseszépen nézett ki, annyira angyali volt, hogy térre rogytam, térdre estem előtte, mint imádkozó mohamedán mikor meghallja a müezin hangját.
    Mivel közel volt az ágy e Földi Angyal először az ágyra ült én pedig imára rogyva térdelve csókoltam pusziltam. Bár magammal vihetném e képeket az agyamba, a tudatomba örökké.
    Csókok után e fenséges Hölgy hanyatt feküdt, kényelmesen elhelyezkedett és már szavak nélkül is tudtuk mi lesz a folytatás. Nagyon finom ajak és nyelv érintésekkel kezdtem kislányos kelyhét izgatni. Varázslatosan szép puncija van és nagyon igényesen van ápolva. Kezeim sem tétlenkedtek, kezeim közül az egyik mindig a ciciknél ténykedett. Hosszasan és lehelet finoman tereltem e csúcs felé. Teste meg-meg rezdült, megremegett , hangocskája fokozatosan erősödött és egyszer csak kitört belőle csodás orgazmusa. Pusziltam tovább ámulatba ejtő vénuszdombját, comb belsőjét, simítottam testét, ahol csak értem. Imámat abba hagyva az ágyra mentem.
    Egymás mellé feküdtünk és csókokat csentünk egymástól. Kezei kezdték keresni erogén zónáimat, amit az ajkai követtek. Édes teremtő mily finomság van az életben ha Ő vele vagyok. Védelem után lovaglóban folytatta, de végül csak a csókos szájacskája ejtett el és vitt a kis halálba ,ami egyébkén nagy lett.
    Blanche-nak van egy olyan babás tisztogatási fogása, ami olyan finom és érzéki, hogy már csecsemős tisztogatási formának gondolnám. Egy biztos Ő mindenben az egyetemes finomság!
    Egymás mellett fekve nagyon sokat beszélgettünk az egymás utáni tisztálkodás után. Ha valakivel szeretek beszélgetni, akkor az biztos Ő. Betyár okos és értelmes. Törekedtem rá, hogy két felső végtagom folyamatosan a testén legyen kihasználva az ily ritka alkalmakat. Javaslatára bele kezdett egy masszázsba.
    Hasra vágtam magam és megmasszírozta mind két lábamat és talpamat. Nagyon jó a masszírozása, de a "talpas" mindent visz nálam. Egész havi non-stop melóból származó görcsöt szedett ki a virgácsaimból. Szerintem a feszkóim a lábamban tárolódtak le, de Blanche kigyötörte belőlük. Az idő telvén a hátam masszírozását most halasztottam.
    Újra egymás mellett voltunk az ágyon és az erotika eluralkodott köztünk. Csókolt , puszilt, érintett és a Mount Everest-nél magasabbra vitt az ajkaival. Nem akartam én se adós maradni. Heverő eszközének a széléhez kérettem és törölközőmet mint egy imaszőnyeget az ágya elé terítve a müezin hangjára újra lábai közt voltam, térdelve. Nekem földi boldogság ha kényeztethetem. Esküszöm jobban szeretek neki adni, mint tőle kapni, annyira kedvelem. Elragadó erogén zónáját legnagyobb oda figyeléssel izgattam nyelvemmel ,ajkammal, hogy egy kicsi durvaság nyoma se történjen. Érintéseim újra a szexuális beteljesedés fel vitték. Fenséges teste megfeszült, megremegett és újabb szirén hangokat hallatott, melyek úgy elkápráztattak és vonzottak mint Odüsszeuszt a Szirének szigetéről érkező énekek.
    Búcsú csókokra újra az ágyra mentünk és mentem újra tusolni. Sajnos.
  • Elszámolás:

    Már talán többször megírtam Ő a legnormálisabb ember aki ismerek. Nem csak az oldal vonatkozásában, hanem az életben. Persze hogy korrekt Ő mindig önmagát adja.
  • Összkép:

    Blanche-sal kapcsolatban csak egy negatív dolog jut eszembe, ha távozni kell Tőle. Nála lenni, közelében lenni, beszélgetni Vele , érinteni Őt, nekem a földi paradicsom.
    Kedves Blanche ! Köszönök mindent ez idő alatt, mióta ismerhetlek. Nem előtted, nem mögöttem, hanem... Puszi a Pályáttévesztett !

    u.i. ha nem tudlak Istennőre állítani akkor is tudd, hogy az Istennőm vagy!
Happy Massage