• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam őt előtte írtam neki egy sms-t, hogy mikor szeretnék jönni amire hamar válaszolt. Megbeszéltük az időpontot a megfelelő időben hívtam őt. Az napra pont egy ilyen istennőre rá volt szükségem mint Noya.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű hová kel menni mivel már voltam nála. Gyöngyösi utca metrómegálló közelében található Noya! Én mindig metróval megyek erre a szakaszra mivel most lett felújítva mindig is élmény rajta utazni.
  • Helyszín:

    Lakás szépen berendezett. Fürdőben minden tisztálkodáshoz szükséges dolog megtalálható volt. Fürdőben kád található! Törülköző rendben volt. Szobába a ruháknak van pakoló hely az ágy nagy és kényelmes. Ruhákat egy székre elehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Noya egy ízig vérig szexi érett nő. Mivel már voltam nála így pontosan tudtam, hogy mire számítsak. Képekről egyből felismerhető akinek a képek alapján bejön az élőben sem fog csalódni. Imádom a képeit nézegetni mocskos tetszik ez a nő teljesen kész voltam tőle. A hónapban a legjobb döntésem volt, hogy hozzá mentem, mert pontosan egy ilyen istennőbe akartam bolondulni a farkammal.
  • Action:

    Kérésemre rózsaszín szerelésben fogadott, ami az egyik kedvenc színem és mocskosul gerjedek tőle. Aznap pontosan egy ilyen istennőre volt szükségem mint Noya. Mindig szeretem magam oda tenni ha partnerhez megyek, mert azt szeretném, ha a partnerem is az általam nyújtotta élménnyel gazdagodna. Mondanom sem kell, hogy alaposan kinyaltam ami nemesett nehezemre hisz Noya puncija a világon az egyik legszebb ennek ellenére nem értem, hogy lehet szabadlábon nyelvem végén minimum 20 év fogság. Ha nem is 20 évvel, de azzal a félórával kellett gazdálkodni, ami rendelkezésre állt. Alaposan kinyaltam őt majd a lábait a nyakamba tettem csípőjénél átkaroltam majd élvezésig nyaltam a gyönyörű punciját. Egyik kezével megfogta a fejemet majd nyomta rá a puncijára közbe meg annyit mondott, hogy ezt ne hagyjam abba. Eszem ágában sem volt abbahagyni, ha valamit elkezdtek azt befejezem így egy percig sem volt kérdés, hogy élvezésig nyalom és úgy is lett hatalmasat élvezett sorozatban. Ezt követően kölcsönös franciába helyezkedtünk finom szopásba be már a farkam is becsatlakozott. Isteni szája van hamar kemény lettem. Gumi gyorsan felhúztam majd azonnal kutyusba parancsoltam az ágyra feltérdelt majd én elé térdeltem és egy nagyot nyaltam a puncijába. Felálltam majd a farkamat szépen bevezettem a punci rejtelmeibe és neki álltam hevesen lökni. Szeretem látni a farkam tövét rajta gumival, hogyan tűnik el egy ilyen szép punciban rohadtul izgató látvány. Minden egyes lökéssel egyre hangosabb lett Noya én meg ennek hatására még hevesebben keféltem őt. Popsiját megfogtam kétkézzel és egyre jobban húztam magamra közbe fejét egy kicsit hátra dobta. Nekem se kellett több vállánál megfogtam és tiszta erőből húztam a farkamra amilyen gyorsan csak tudtam amitől hamar elélvezett. Pózváltás után szét tett lábbakkal állt előttem közben én előtte álltam és magamat izgattam hatalmasat élveztem rá. Mocskos jó látvány, mikor egy ilyen szép nőt beterít az ondóm ami jutott mindenhová a legnagyobb örömömre hatalmasat élveztem. Megtörülgetett majd fürdőbe mentem felfrissülni. Vissza térve kicsit beszélgettünk. Szeret beszélgetni ezt is bírom benne.
  • Elszámolás:

    Amit telefonban megbeszéltünk a helyszínen sem változott semmit. Korrekt volt az elszámolás mint mindig! Az élmény messze meghaladta a rózsaszálak számát.
  • Összkép:

    Másodjárta jártam nála és aznap jól tettem, hogy öt választottam, mert pont rá volt szükségem aznap! Az első alkalommal istennő kategóriát kapott tőlem így nem volt kérdés, hogy újra fel kell keresni őt. Imádlak drága Noya és az a pink szerelés elvette az eszemet! Remélem valamikor még eljutok hozzád! Addig is csókollak: Zoli
Happy Massage