• ADRIENN

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, aznap délelőtt, általában ő veszi fel.
    Most is így történt, kora délutánra már kaptam is időpontot.
    Régóta visszajáró vendége vagyok.
  • Megközelítés:

    Margit körút, 4-6 villamos egy köpésre, de a metrótól sincs messze. Parkolast nem tudom , de hétköznap nem lehet egyszerű. Én tömegközlekedéssel érkeztem.
  • Helyszín:

    Régi bérház, 2. emelete, lift van de én fel szoktam szökkenni.
    Szalon de nagyon igényes fajta, a szobák tágasak minden igényt kielégítenek, bőr kanapékkal, tükrökkel, masszazspaddal. Kellemes felhomaly mindenhol. A fürdő is rendben van. Mindkét fürdésre száraz, tiszta törölköző jár.
  • Lány külseje:

    Egy 10-essel biztos fiatalabb vagyok, de Adri remekül tartja magát. Kedves arc, tekintélyes szilikon keblek, masszív formás , gyúrni való segg. Vörös magassarkú, átlátszó kis piros hálóing, és egy vörös zsinórtanga; így fogadott alkalmi szexistennőm, a farkam pedig ágaskodott a tiszteletére az első perctől fogva.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérvén a pad mellett megvártam míg megszabadul a magára csavart törölközőjétől. Sajnos a fogadóruhát ledobta magáról míg fürödtem. Sebaj majd legközelebb megkérem, hátha maradhat.
    Anyaszült meztelenül álltunk egymással szemben; a nagymellű, nagyétvágyú, szexi MILF, és keményfaszú áldozata. Itt el is dőlt igen hamar: ma nem lesz masszázs.
  • Levezetés:

    Adri olajat hozott, a pad mellett pedig smárolni kezdtünk. Szoptam, gyúrtam a melleit, a seggét, ő pedig olajos kezével a rudat simogatta. Az én kezem is elkalandozott a lábai közé a puncihoz, ami most borostás volt picit, dehát pont nem izgatott. Aztan elémtérdelt és szopni kezdett nagyon finoman a puha szájával. Minimál kezezés, majdnem teljesen eltünteti, szexi ahogy küzd vele: "Jó, hogy nincs nagyobb farkad , mert megfulladnék"- hümmögi mohón. Néha kiveszi, simogatja az arcát és az ajkait a faszommal. Aztán nyalja szopja a tövét ès közben simogatja, veri a nyál és olaj elegyétől tocsogó farkam.
    A szobában van egy tatami is, leköltözünk oda a javaslatára. A lábam közé kuporodik ahil folytatja a változatos, érzéki szopást. Aztán négykézlábra vált, én mellette fogdosom ahol érem, gyönyörködöm a kipucsított popsiban. Kicsit megujjazom hátulról a puncit. Az is nagyon szexi , hogy milyen szűk pina van egy ilyen nő alatt. közben természetesen ebben a pózban is megtalálja szája a faszt, egy percre nem hagyja lankadni.
    Aztán én váltok négykézlábra, és megkérem, hogy fejjen le.
    A combjaim közt benyúlva halad velem a végifejlet felé, én pedig a leges-legvége előtt leállítom, mert úgy érzem ejakulálni fogok, de meglepetésemre nem jött az orgazmus, csak egy jó adag előváladék. Ez Adrit is megtévesztette, de mondtam neki, hogy ez még nem AZ volt.
    Így aztán szemből elémfeküdt, széttárta a combjait, és nemes egyszerűséggel kiverte a farkamat, én pedig "hálám" jeléül a hasára és a mellére élveztem egy hatalmasat.
  • Elszámolás:

    Utólag szoktam letteni a szekrényre, szó sem esik róla soha.
    Extrakról nem tudok, kölcsönösség elvileg másfél órától jár.
  • Összkép:

    A szokásos kielégültséggel távoztam :)
    Top MILF , csak ajanlani tudom.
Happy Massage