• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam már eljutni hozzá, de mivel eddig csak hét közben rendelt, nem jártam sikerrel. Próbálkoztam már vtr-rel is, akkor nem ért rá, ma viszont telefonon sikerült egyeztetnem vele időpontot.
  • Megközelítés:

    Káposztásmegyeri panelben rendel (bár azt mondta, nemsokára átrakja a székhelyét máshova), cím egyértelmű volt, tudtam parkolni a ház előtti parkolóban. HÉV megálló sincs messze (bár most pont nem járt.)
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van, a fürdő kicsi, de szépen megcsinált, kádas, tusfürdőből bőség zavara, a szobában franciaágy, heverő, asztal székekkel.
  • Lány külseje:

    A fotóknak teljesen megfelel, arctól kicsit tartottam az eddigi beszámolók miatt, de nem volt gond, átlagos, kedves arcú, érettebb nő nyitott ajtót. Egy szexi, fekete ruhában fogadott.
  • Action:

    Érkezés után gyors megbeszéltük, miket szeretnék (mindent is), elrendeztük a piszkos anyagiakat, és irány a fürdő. Pár perc múlva csatlakozott, mivel a pisit is ki akartam próbálni. Leguggolt elém, kérdezte, ittam-e sokat, mondom igen kérem, készültem :) Először csak a mellére ment, kicsit kuncogott közben, aztán közelebb hajolt, engedte a szájába, ment az arcára, közben néha bekapta, majd újra a testére, és ez így folytatódott. Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent.
    Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei. A popsijával kezdtem a játékot, megkértem, kutyusban térdeljen fel az ágyra, majd elsőnek egy szívecskés buttpluggal kezdtem el tágítani. Eközben is kuncogott, tetszett neki, hogy élvezem a dolgot. Majd egy kis golyókból álló eszközt vetettem be. Látta, hogy bejönnek nekem ezek a popsis játékok, ezért ő javasolta, hogy ott van az a pumpás tágító, használjuk azt is. Hát ilyet még csak filmen láttam, bedugtam, felpumpáltam, amíg szólt, hogy elég, aztán kinyomta. Nagyon izgató volt, az is, ahogy nyögött közben, ezért eljátszottuk ezt még egyszer :) Megkérdeztem, melyik vibrátor mehet a popsijába, azt monda, a nagy fekete kivételével bármelyik. Kiválasztottam egy hosszabbat, szép óvatos betoltam, kíváncsi voltam, milyen mélyen tudja befogadni. Nem toltam be teljesen, bár lehet bírta volna, nem ellenkezett, sőt, élvezte a dolgot. Közben szólt, hogy mi lenne, ha közben szájjal kényeztetne, úgyhogy kutyusban úgy fordult, hogy hozzámférjen, eközben én ki-be húzogattam a popsijában a vibrátort. Majd megkérdezte, akarom-e látni, ahogy spriccel, mondom, naná (ilyen élményem se volt még.) A hátára feküdt, egy törölközőt azért maga alá készített, felhúzta a lábát, és mondta, hogy így dugjam be a popsijába. Direkt kérte, hogy gyorsan húzogassam, mert úgy fog sikerülni, és valóban így is lett, fokozódó hanghatások után, mint a filmeken, kitört belőle a gejzír.
    Ezután tértünk rá az ökölszexre, kérte, kenjek a kezemre egy kis sikosítót (amit mondjuk minden korábbi játékszernél is használtunk természetesen). Szép lassan becsusszant a kezem csuklóig, izgató hangok jöttek ekkor is Izából. Majd adta az instrukciókat, hogy amikor szól, akkor húzzam ki gyorsan a kezem, hogy spricceljen. Első körben lassú voltam, nem jött össze, de a másodiknál már tényleg gyorsan kaptam ki a kezem, így újból összejött a spriccelés.
    Kis tisztálkodás után felraktam rá a csengős mellbimbócsipeszeket, amik ott voltak a játékszerek között (mondta is, hogy egész karácsonyi a hangulat :)), majd elém térdelt, és elkezdett szopni. Ebből mondjuk elég hamar áttértünk kényszerfranciára, maximálisan odaadta magát, kuncogott is közben, volt, hogy tarkóján a kezemmel csak dugtam a száját, volt, hogy a fejét fogtam, és mozgattam, volt, hogy lent tartottam, ilyenkor a nyelvét kidugva nyalogatta a herezacskómat.. Iszonyat profi!
    Gumit kértem, majd vissza az ágyra, kutyusba parancsoltam, mondtam, hogy a popsiját szeretném, nevetett, hogy gondolta. Itt is teljesen irányítható volt, és rohadt izgató volt hallani a hangját, ahogy élvezte. Rákérdeztem a fenekelésre, persze, mehet, mondta, úgyhogy felváltva markolásztam, csapkodtam a fenekét, közben hol lassabban, hol gyorsabban dugtam. Nagyon tetszett ebben a pózban. Kb. 10 perc folyamatos popószex után elkezdtem fáradni, így újból franciát kértem. A hátamra feküdtem, Iza szemből fölém, és hol ő szopott, hol én dugtam a száját. Majd mondtam neki, hogy úgy szeretném befejezni, hogy ráélvezek az arcára, szájába, ami a szájába megy, azt lenyeli, ami az arcára, azt pedig én kotrom a szájába, és azt is. Szájában a farkammal kuncogva jelezte, hogy ok, úgyhogy felálltam, elém térdelt, kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét, és ezek után tökéletesen teljesítette az általam elképzelt koreográfiát. A végén még lenyalogatta az ujjaimat is, eközben is kuncogott.
    Maradt még egy kis időnk, beszélgettünk a tapasztalatainkról, jó fej, majd még elugrottam zuhanyozni. Ezután még egy gyümölcslével is megkínált, majd elköszöntem, puszi, pont kitöltöttük az egy órát.
  • Elszámolás:

    Mint ahogy már mások is megírták, mindent vállal, ami az adatlapján van, és egyedül a faust az, ami extra - na az viszont húzós, többe került mint az óra.. De gondoltam, egyszer élünk, ez valamennyire bakancslistát dolog volt nálam, beneveztem rá, és nem bántam meg - ha meg azt nézem, hogy mi mindent ki tudtam próbálni vele, simán megérte.
  • Összkép:

    Az eddigi beszámolók mellett nem hiszem, hogy újat mondok, Iza maximálisan profi abban, amit vállal. Teljesen elégedetten távoztam. Persze neki is vannak határai, beszélgettünk ezekről, de amiket én ki akartam próbálni, azokban tökéletes partner volt. Köszönöm szépen az élményt, Iza!
Happy Massage