• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem akartam most nagyot kísérletezni ezért újra a Corvin lányok jutottak eszembe. Mind csinosak, de valamiért most Amanda fotói fogtak meg. Biztosra akartam menni ezért már 2 nappal előtte hívtam Amanda telefonszámát. Kicsöngött, de senki nem vette fel. Semmi gond van még sok szép lány ott, ezrét most a kolleginát hívtam, hátha sikeresebb leszek. Fel is vette a telefont igaz nem ő hanem a diszpécser kisasszony volt az. Picit kacifántos lett mivel tájékoztatott, hogy Zoé nem elérhető, az általam kért időpontban, de minő meglepő Amanda igen :) Szóval egy másik számon egy másik hölgy segítségével sikerült végülis a kiszemeltemnél időpontot kapni. A diszpécser kisasszony nagyon kedves volt, minden lényeges infót elmondod a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    A cím nagyon egyértelmű, szinte lehetetlen eltéveszteni. Parkolás szempontjából még mindig a Corvin Pláza parkolóját javaslom, közel is van, és elég sok parkoló hely is . BKV-esetében a metro a kiváló választás. Ha korán érkezel a plázában el is tudod ütni az időt, vagy a kismilló kávézóban a közelben.
  • Helyszín:

    Új építésű sok emeletes ház. A bejutás egyszerű, lift van, maga a lakás a sokadik X emeleten van a lifthez közel. Bejutáskor kopogni érdemes. Egy erre a célra kialakított helyiségben voltunk. Klimatizált szoba, 2 tükörrel ami egymással szemben van így nyugodtan lehet mozizni is közben. Matrac, fotel, illetve még egy szobainas volt a szobában. Többen rendelnek, de nem futottam össze senkivel. A fürdőbe menet kaptam egy friss törülközőt, benn épp járt a mosógép, viszont kilépő pont nem volt. Sajnos a pára már a zuhany részleget 1-2 helyen kikezdte, ettől függetlenül kulturált ,találtam még ott tusfürdő, illetve szájvizet is .
  • Lány külseje:

    Belibbentem az ajtón, megfordultam és lám, milyen helyes kis menyecske várt. Ez az a rész ahol nagyon pozitív csalódás ért mivel sokkal jobb nő várt mint a képeken. Izgató, bikini modell teste van, akaratlanul ki is csúszott a számon, hogy ,, de jól nézel ki,, :) Az arca szép, kifejezetten kedves vonásai vannak, szeme bájos ,mást se fog csalódás érni .A profilképén is látható kék színű fehérnemű szettben fogadott, ami nagyon jól kiemelte popsiját, illetve izmos lábait. Mellei nem hatalmasok számomra pont jók, és kényeztetésre szépen reagálnak is. Puncija ápolt, borotvált, és jó illatú volt.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába belépve már vetkőztem is, sajnos ugyanis csak 1 órás időtartalomra váltottam jegyet. Ott gyorsan átbeszéltük az étlapot, rendeztük amit kell majd a tusolás után Amanda a matracra invitált. Mintha csak a gondolatomba tudott volna olvasni már kapta is le a melltartót, de csak majdnem mert a bugyi még egyenlőre rajta maradt. Fölvettem a lusta férfi pózt, és elnyúltam a matracon. Kiszaladt még valami olajért majd kezdődött is a szeánsz. Lágy zene szólt, én meg élveztem közben vendéglátóm gyengéd lazító simogató/masszázsát. Menet közben megeredt a nyelvem, tök jól elbeszélgettünk zenéről ki mit szeret. Itt kihasználva az alkalmat büntetlenül tudtam nézni a ciciket amik a masszázs alatt szépen ringatóztak. Ezt észrevette Amanda, s rögvest bekente az ikreket olajjal majd következet egy kis cicis teljes test masszírozás. Izgató volt számomra, de éreztem, hogy valamiért még vissza fogta magát, majd következett a fordulhatsz felszólítás. Itt egyezséget kötöttünk, hogy fordulok, de ő addigra leveszi a bugyiját :)
  • Levezetés:

    Amanda végre kibújt a maradék fehérneműből és a pucér valóságát megcsodálva azonnal magamhoz húztam egy csókra. Kettőre, háromra stb, mert az első percek szigorúan csókkal és lágy simogatással teltek.Itt már éreztem, hogy felold és átkapcsol egy picit jobban BF üzemmódba. Aztán elkapta a családi ékszert, én pedig engedelmesen hanyatt feküdtem és csak néztem, ahogy játszik velem. Lassan franciázott, bő nyállal félig bekapva és néha kétharmadig lenyomva, szemet behunyva ,és nyugodt eltökéltséggel. Azt éreztem rajta, hogy azt akarja, hogy nekem jó legyen, sőt még úgy is helyezkedett, hogy a tükörből a puncit minél jobban szemügyre vehessem.Tetszett ez a módszer, elbírtam volna viselni még, de ahogy a tükörbe láttam, ahogy a punci lágyan ringatózik , miközben szájjal dolgozik a botkormányon megkívántam őt, ezért felültem, csókot váltottunk, majd ledöntöttem és a lába közé heveredtem egy kis viszonzásra. Amanda szemrevaló puncija érzékeny, de hálás, viszonozza a törődést, szereti a lassú, türelmes, de határozott nyelv munkát. Ahogy haladunk előre az élvezetekben, ( ez nekem is ugyanolyan jó élmény ) már két kézzel simogatom egyre meredező bimbóit, érezni rajta közben, hol is tart azon a bizonyos hegyen. Egyszer csak teste megfeszül, s ő már a csillagokban van.
    Elég jó hatással voltak rám az eddigi élmények, mert kis barátom végig kihúzva tartotta magát, s már nagyon vágyott vissza Amanda ajkai közé. Ekkor fölé hajoltam végig csókoltam testét, majd lágyan újra csókolózni kezdtünk. Csípője ringatózni kezdett, testével elkezdte izgatni a farkam. Eközben a pillantásából láttam, hogy oké révbe értem, most szépen ki fog végezni. Helyet cseréltünk hát s újra élvezem lágy, selymes, puha, gyönyörteli ajkait, hát igen ez Amanda szája ahonnan ki se akarnál jönni onnan soha. Az inger és a látvány hatása meghozza a gyümölcsét pulzálva élvezek a szájába, miközben a nyelve folyamatosan dolgozik a makkon. Hagy a szájában lenyugodni majd az utódok a szilviában landolnak. Gyorsan kiszalad kezet mosni, frissíteni, én kisimulva, kielégülve ,gondolatba várom vissza egy kis levezető beszélgetésre, csókra, kis bújásra. Sajnos helyette visszatértekor megkérdezi, hogy szeretnék-e zuhanyozni, itt egy picit megtört a varázs mert rápillantva az órára még bőven belefért volna egy kis csók meg beszélgetés. Nem akartam már rabolni az idejét ezért elindultam zuhanyozni egyet. ( Persze, nyilván lehettem volna határozottabb, hogy még van időnk, de nekem így már megtört a varázs, meg úriember nem akadékoskodik )
    Visszatértemkor menet közben érkezett egy kedves vendég aminek hatására ő kinn ragadt, én meg benn ragadtam a szobában. Amolyan purgatórium volt ez ahol egy elveszett lélek nem tud se a mennybe se a pokolba tova szállni. Teltek egyre jobban a percek, majd vendéglátóm előbújt elnézést kért a kellemetlenségért. Sajnos ez a szalonok hátránya. Lett volna még pár kérdésem felé, de már felvettem a cipőm puszi-puszi, és már kinn is voltam.
  • Elszámolás:

    1 órát maradtam, 2db extrát vettem igénybe, mégpedig a csókot meg a NFVSZ-t. Előre kérte, előre adtam amit ilyenkor kell, zuhanyzásomig a komódon pihent.
  • Összkép:

    Hazafelé gondolkoztam, hogyan tudnám megragadni a randi élményét. Amanda szép testi adottságokkal megáldott nő, nagyon jól nézz ki ráadásul figyelmes, és jó beszélgető partner, türelemmel és odaadással közelít a vendéghez, szerintem mindenkivel szót tud érteni. Ugyanakkor szüksége van egyfajta szimpátiára, hogy a vendégre rátudjon hangolódni. Úgy gondolom nálunk ez működött. Amit negatívan éltem meg, ez is lehet, hogy egyénfüggő. Gondolhatja az olvasó, ha még 15 perccel tovább bírom akkor nyilván annyival később küldenek el zuhanyozni így jártam. Levontam a tanulságot legközelebb kedvesem jelzem, hogy ha még belefér az időnkbe mire vágyom még. Ezt leszámítva jól éreztem magam, sőt nem szegte kedvem ez sem, hogy Amandát újra , illetve a többi Corvin angyalkát is meglátogassam.
Happy Massage