• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Sziamiaa😊 Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést.😇 🤗 Nagyon jól esnek a kedves a szavak.😘 Örülök hogy jól érezted magad velem én úgyszintén veled. 😊 Várlak vissza sok szeretettel. 🥰 Puszicsók💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kicsörgött, de nem vette fel. Írtam Dominikának egy sms-t  és kértem, hogy hívjon vissza. 10 percen belül vissza is csörgetett. Pénteki nap volt, jövő hétre szerettem volna idöpontot egyeztetni, de szerencsém volt, mert kivételesen azon a héten szombaton is rendelt , így nem kellett napokat várnom, már másnap tudtam Vele találkozni. Tájékoztatott mindenről, valamint megkaptam a szükséges információkat. Végig nagyon kedves volt a telefonban, így már a hangjával le is vett az egyik lábamról:)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, a Duna Plázához közel a Marina Parton. Metró megálló a közelben, onnan pár perc könnyed séta. Sajnos a parkolási lehetőségeket nem figyeltem, majd legközelebb.
  • Helyszín:

    Egy új építésű társaház. A lakás szépen berendezett, rend és tisztaság mindenhol. A fürdőben kád  és számtalan tusfürdő. Hangulatos világítás a szobában, benne szép nagy és kényelmes franciaágy. Az ágyon egy nagy és egy kissebb törölköző és ezeken pedig egy milka csokoládé, mint egy luxus szállodában. Hát én ide örökre beköltöznék, persze csak Domonikával.
  • Lány külseje:

    Leesett az állam. Angyali szépségű leányzó, álmodni sem tudnék szebbet. Gyönyörű arc, csodás mellek, kerek kemény popsi. Szerintem tökéletes.
    Szexi  fehérneműben és fekete combfixben fogadott, a combfix  végig rajta is maradt az én nagy örömömre.
  • Action:

    Gyors tusi után már a szoba közepén álltunk és apró csókokkal és simogatással kezdtük felfedezni egymás testét, közben megszabadítottam a melltartójától. A százezredes ekkor már vigyázban állt, amit Dominika is észlelt és szépen rá is markolt.
    Az ágyon folytattuk, ahol egy csodás fraciát kaptam. A bugyi is lekerült Róla, így birtokba vehettem finom punciját. Előbb csak a számmal, majd az újjammal fedeztem fel kéjbarlangját, mennyei érzés volt. Gumihúzást követően missziben becsusszantam szűk kis puncijába, Ő a lábaival jó szorosan átkulcsolt , így olvadtunk eggyé. A véghez közeledve szájba befejezést kértem és kaptam, így puha ajkai kőzött ért a nagy boldogság.
    Pihi közben jót beszélgettük, kicsit megismertük egymást és közben szinte  végig fogta a kezemet, ami nagyon jól esett. Néha megsimizte a farkincámat, na ezért sem haragudtam rá:)
    Az erőgyűjtést követően Domi ismét hadrendbe állított a szájacskájával és javasolta a kutyust. Miután megfordult párszor megrázta csodás fenekét. A gyönyörű látványtól, szinte elaléltam. VV fel, punciba be. Közben jó erősen markoltam  derekát, csípőjét. Az egyre gyorsabb és eröteljesebb lökések közepette most puncija okozott nekem nagy boldogságot. Búcsúzáskor kaptam még pár ölelést, majd én balra el.
  • Elszámolás:

    Annak ellenére, hogy most találkoztunk először (de remélem, még nagyon sokszor) végig szóba sem került. Még távozásom előtt sem kérte, búcsúzáskor helyeztem el a kisszekrényen. Köszönöm a bizalmat Dominika.
  • Összkép:

    Még most sem tudom, hogy ez a csoda álom volt vagy valóság, esetleg már a metaverzum? De nem is érdekel, lényeg hogy átéltem.
Happy Massage