• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal korábban már érdeklődtem telefonon. Kedves hangon tájékoztatott mindenről, így a találka napján már csak újra átfutottuk a már ismert lehetőségeket és időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, az M3 metró Forgách utcai megállójától a Duna fele levő új építésű épületek egyike a helyszín. Az épület előtt hívtam és kaptam a kapukódot és íránymutatást melyik lakás és merre található.
  • Helyszín:

    Mivel az épület új, így a lakás maga is kellemes és jól felszerelt, sok tusfürdő és szájvíz a fürdőben. 3 szoba van, a mienkben egy matrac volt az akció helyszíne.
  • Lány külseje:

    Korát 30-nak adta meg, ez fedi a valóságot. Szőke haj, szép arc, nagy szempillák, szép tenyérbe illő mellek. Kedvencem a mellei. A képei fedik a valóságot, valamint többségük a mostani lakásban készülhetett (minden szobát nem láttam, lehet hogy mind ott készült). A részben a képein is látható fekete bugyi, fekete melltartó és fekete harisnya volt a fogadó szett, meg is dícsértem.
  • Action:

    1 órát voltam, végig nagyon kedves volt.
    Érkezésem után be a szobába ahol törölközőt kaptam és mentem zuhanyozni. Mikor végeztem még szerencsére a fogadós szettben várt, mondtam is hogy még egy darabig maradhat rajta. Először állva ismerkedés, simogatás, csókok, puszik majd testének felfedezése következett. Szép lassan a bugyi és melltartó lekerült, a harisnya végig maradt. Mindketten kényeztettük egymást felváltva aztán missziben kezdtünk, sajnos már az elején éreztem hogy nem lesz hosszú, de még gyorsan váltottunk, ő került felülre és így lett végem elég hamar.
    Kis szünet után egy rendkívül kitartó francia következett, mert a terv az egyik extrája (popó) volt a második menetre. Sajnos mire felkerült a gumi már elmúlt a hatás így nem jött össze, majd az idő nyomása is utolért :( (én kérdeztem rá). Nem rajta múlott, még poénkodott is közben hogy oldódjak, de a maradék idő hamar elszaladt, fürödtem és elköszöntem. Kb. 57 percet voltam bent, tehát kitöltöttük az órát.
  • Elszámolás:

    1 extrát (popó) vettem igénybe ami sajnos végül az én hibámból nem jött össze csak a próbálkozásig jutottunk.
  • Összkép:

    A második nem jött össze, ennek ellenére elégedetten távoztam. Ajánlott kategória és mivel még befejezetlen dolgom van... :)
Happy Massage