• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és miután le egyeztettük a kért időpontot nyomtam a vtr-t.Már többször voltam nála így mindent tudtam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem és a házal szemben tudtam parkolni. Hétköznap fizetős ráadásul a legdrágább fajtából. Metro busz villamos séta távra. Pontosan hívtam a ház elöl és már mehettem is fel.
  • Helyszín:

    Felújított nagyjából rendben lévő lakás. Szobában francia ágy ,fürdőben kád kaptam nagy törülközőt ,szájvíz a mosdón.
  • Lány külseje:

    Valódi képekkel hirdet retus nélkül így nincs csalás szépítés azt kapod amit a képeken látsz. Vékony lány kis mellekkel kis popsival néhány tetoválás van rajta és ami még nem látszik a fotóin az a szép terebélyes puncija. A másik oldalon vannak fen videok is amin szopik és látni lehet az arcát is. És ízelitöt kaphatsz ,hogy leszel le szopva.
  • Action:

    Együtt mentünk fürdeni és már itt erősen foglalkoztunk egymással. Amy a faszommal és meg a pinájával kerültem nagyon közeli kapcsolatba. Letérdelve szopott meg szopattam egy kicsit majd a puncit ujjaztam és a mellekkel is eljátszottam kicsit. Majd irány a szoba ahol kényszer franciával folytattuk amit csinált magától is tövig nyelve sok nyállal közben a golyóimat kézzel birizgálta ezzel is fokozva a kéjt. Torka végtelen mélységű ha nem túl vastag ami jár benne szinte bármilyen hosszúságot le bír nyelni .Ezt bizonyitvány is fordultunk fejlógatós pózba ahol most én diktáltam az iramot és lassan egész mélyre nyomtan neki koppanásig jó sokáig lent tartva míg nem jelzet ,hogy levegőt venne majd újra vissza. Néha kivettem teljesen ne hogy hamar elélvezek és ilyenkor a vastag nyál ami beboritótta az ment az arcára. Végül egy tempósabb torok dugás után mindent az arcára vertem szerencsére jó sok geci jött jó sokáig így nagyon látványos lett a végeredmény. Amy nek se volt ellenére így még szét is kentem az arcán csak a látvány kedvé ért. Tisztálkodás után kis csevej majd a seggét masszíroztam kicsit. És ha már itt voltam az ánuszát is kezelésbe vettem és finoman újjazni kezdtem. Ezután a puncit nyaltam szemből csak úgy a saját kedvemre. Nyalakodás után újra a szájába vett és kezdetét vette az újabb mélytorkos kényszer francia ismét magától húzta rá magát. Persze besegítek és most már én diktálom az ütemet és jól megdugom Amy torkát a nyála már kifelé folyik a szájából igy már nagyon simán siklik a szájába torkába a kőkemény faszom és én csak dugom és dugom persze ez meg se kottyan neki elhiszem ,hogy szereti imádja. Gumiért kiáltva gyorsan felpattintja és már hatolhatok is szemből a pinába mely simán fogad magába. Nem szórakozunk egyből a lovak közé csapunk és vadul kefélni kezdünk kéri basszam meg rendesen de a segét se felejtsem el igy egy idő után kis síkósítás után irány a popsi szemből simán csusszanok bele .Kicsit finomkodtam de kérte basszam meg rendesen nem kell sajnálni. Na ha már így vagyunk akkor forduljunk és hátulról kezdtem kefélni az ágyon négykézláb pucsito alkalmi szexpartnerem. Vékony derekát átfogva csatógva kúrunk ami a csövön kifér sokáig nem bírom meg aztán az idő is fogytán igy mielőtt elélveznék gumi le Amy elém térdelve vesz mély torokra amibe pár mély lökés után megadom magam és újra az arcára küldöm a gecit ami ismét szép adagra sikeredik és az arcáról lefolyva a mellekre is kerül. Kielégülve még kicsit elfekszek az ágyon míg rendbe szedi magát beszélgettünk majd tipli.
  • Elszámolás:

    Elején adtam át a ma már barátinak számító csokrot ,extrának a kényszer franciát és a seggbe dugást kértem.
  • Összkép:

    Amyvel hoztuk a szokásos pornós kúros kényszer szopatos órácskát amit mindig nagy lelkesedéssel tesz. Mindenkink ajánlom aki egy nem finnyás igazi bevállalos kis szexpartnere vágyik.
Happy Massage