• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Tisztelt Ur!
    Ez egy vegtelenül kedves meglepetes szamomra, hogy ilyen szep, hosszû, tartalmaban gazdag îrassal jutalmaztal. Miutan elvaltunk jutott eszembe, hogy ha jol emlekszem 15 perc ajandekot îgertem. Ezert itt kerem szîves elnèzesedet. Termeszetesen a legközelebbi alkalommal ezt pôtolni fogjuk!
    Törtent ez azert, mert az utobbi idöben itt nem hirdettem, keveset hasznalom a VTR-t, az emlîtett hianyossagok miatt, ezert nem emlekeztem bevallom öszinten a beàllîtasaimra.
    Egyebirant izgalmas îgy visszahallani mi jar a fejekben az ittlet elött , alatt, utan. Varlak szeretettel legközelebb! Csillagos szèp eget!:-))G.

  • Egyeztetés:

    Reggel 9-kor, ahogy kiírta, hogy hívható, hívtam. Azonnal tudtunk egyeztetni, minden tiszta volt és világos. VTR-en megerősítettem, ott küldte a címet. Feltettem ott még egy kérdést, de a rendszer nem küldte el neki.
  • Megközelítés:

    Marina part egyik háza, a tömbben nem egy szolgáltatót találni. Metróval, autóval vagy magán yachttal célszerű megközelíteni (a FOKA kikötő pont ott van), a kenu is működhet.
  • Helyszín:

    Új építésű másfél szobás lakás, teljességgel a célnak alárendelve. Igényes, tiszta, kellemes, jól felszerelt. Giuliának van ízlése. A bejutáshoz kell egy kis józan paraszti ész, mert a kapucsengőt tudjuk, az emeletet elmondja, de hogy a liftből kilépve mit tegyünk, ott már rá kell jönni, hogy a kapukód rejti magában mind az emeletet, mind az ajtószámot. Szerencsére láttam már detektíves történetet, így a bennem rejlő Poirot megoldotta a problémát.
    Lehet, ez egy teszti Giulia részéről, nem akar olyan vendéget, aki ennyit sem tud magától kitalálni. :)
  • Lány külseje:

    A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát. Izmos, kifinomult, izgalmas, aki szexi combfixben és sokat sejtető fehérneműben fogadott. Magas, feszes, szőke végzet asszonya, minimális ruhában is méltóságot, tekintélyt parancsol. Az a típus, akit meghódítani akarok, csak azután megdugni. Végig az a kép volt előttem, hogy szívesebben beszélgetnék vele egy borkóstolón órákat, mielőtt másra lépnénk tovább.
  • Action:

    Masszázsra mentem fullextrás levezetéssel.
    A masszázs résznél megkérdezte, mennyire erősen szeretném, én a lazításra szavaztam és ennek megfelelt a produkció, kellemes volt, de erről nem tudok sokkal többet írni, éreztem, hogy szakszerű, rendben volt, de inkább a beszélgetés rész kötött le. Jó döntés volt a masszázs, mert eközben volt alkalmam picit megismerni és biztosan mondhatom, sikerült kölcsönösen felkeltenünk egymás érdeklődését, mint ember.
    Fordulás után jött a dilemma. hagyjam magam, vagy kezdeményezzek? Alapvetően relaxálni jöttem és az eredeti elképzelésem az volt, hogy fekszem és kiszolgálnak, ahogy hozzám simult, csókolt (sajnos nyelv nélkül, mégsem visszafogottan, az ajkaival úgy érint, mint ha a legfinomabb édességből lennék), kézzel, szájjal felállított, majd az ajkaival felhúzta a gumit, nem tudtam ellenállni Giulia tökéletes megjelenésének, muszáj volt kicsit birtokolnom őt, ezért ékszer lábait (gyk. nyakbavaló) átölelve kezdtünk a történetbe.
    Innen váltottunk a kedvenc pózomba, amely sajnos nem jött be neki annyira, lehet, meg kéne gondolnom, valóban kínai guminő teljesítményre számítok-e, úgyhogy tradicionálisabb helyzetbe váltottunk. A masszázzsal elment az idő nagy része, a levezetés ugye nem egy teljes értékű szeretkezés, így kevesebb időm jutott rá, mint amennyi jólesett volna. Végül az én kérésemre hozzám bújva, ölelve, csókolva, kézzel lett végem.
  • Elszámolás:

    A telefonba elmondta, hogy az egy órában benne van egy extra és hogy milyen lehetőségek vannak, de bevallom, nem koncentráltam erre, mert eleve kevesebb rózsaszálat mondott az extrára is, mint amennyit alapból gondoltam volna az ő színvonalán, így az általam kigondolt összeget tettem az elején az asztalra (ami több, mint amennyit a rózsaszálakhoz írtam) és erről nem is esett szó, nem merült fel semmi olyan, amit én szerettem volna, de nem lehetett, vagy csak felár ellenében.
    Az idő múlását diszkréten jelezte, viszont utólag azt láttam, a VTR bejelentkezésre +negyedóra járt volna. Én akkor erre nem gondoltam és szerintem ő sem, teljesen biztos vagyok abban, hogy ha tud erről, akár én szólok, beleszámított volna, de a végén még egyébként beszélgettünk és így érkezéstől távozásig megvolt a plusz idő. Beszéltünk arról, hogy a VTR rendszerben vannak fennakadások és nem nagyon használja (én először próbáltam ki, de telefonon hívtam előtte).
  • Összkép:

    Olyan nőnek látom őt, aki nem a helyén van, sokkal magasabb színvonal annál, mint hogy bárki számára elérhető legyen. Erős késztetés van bennem, hogy amikor újra meglátogatom (mert meg fogom), akkor ő legyen a főszerepben, ne én, olyan, akivel szívesen törődöm, akire szívesen figyelek. Nem párkapcsolat, nem életem szerelme szintjén, egyszerűen olyan ember, aki megérdemli, hogy ne a munkájával azonosítsák és más szinten kezeljék.
    Az a szép ebben a szakmában, hogy ilyen nők is elérhetővé válnak, akikről egyébként a többségünk csak álmodozhatna.
    Hogy árnyaljam a beszámolómat próbálok valami rosszat is írni róla, de csak annyi jut az eszembe, hogy egy óra kevés vele ahhoz, hogy feltárjam a benne levő potenciált.
Happy Massage