• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon egyeztettünk mint mindig. Ma telefonon is tudtam vele beszélni. Most hirdet itt is, és rosszlányokon is. Időpontot tegnap adta meg nekem.
  • Megközelítés:

    Ingyen parkolás a ház közelében. Érdemes az autóban várakozni a diszkréció miatt. Legtöbbször később jelez pár perccel az időponttól, de volt már félórás csúszás is. Mindenesetre megéri várni Szabinára, hiszen Miskolcon a legjobb hirdető. Remélem az is marad. Autóbusszal is megközelíthető a lakcím, két percre van buszmegálló. Autóval is könnyű odatalálni, GPS odavisz, de már száz randi után nincs rá szükség.
  • Helyszín:

    Ismerős Miskolci bérház, nemrég felújított klímás lakás. Szabina mindig tisztán, rendben tartja a lakást. Jól felszereltség fürdőszoba várja a tisztálkodni vágyó embert. Nagy tusoló, ma is eggyütt tusoltam Szabinával. Rengeteg tusfürdőből lehet választani. Többféle szájvíz, és sok tiszta törülköző fogad mindig. A szoba átlagos méretű, fal tövében led szalag fut végig. A tetthely egy matrac a földön, mellette egy tükör a falnak támasztva, ami jó szolgálatot tesz ha a vendég látni szeretné Szabina tevékenységét.
  • Lány külseje:

    Szabina valóban olyan mint a fotókon. Igazából szebb is mint a fotókon. Teljesen felöltözve nem láttam még, mert fehérneműben fogad, esetleg egy köntösben, nekem minden porcikája tetszik. Gyönyörű mellei vannak, imádom mikor beizgul és jó kemény lesz a bimbója. A popsija csodálatos, szeretem simogatni markolni, és amikor rázza a szemem előtt az fenomenális. Keresve sem találok rajta olyat ami nem tetszene. Szerintem ő egy tökéletes lány. Szép barna szemeivel mikor a, szemembe néz megőrülök, valósággal beleszeret a vendég.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs most a kényeztetés után történt. Szabina megkért hogy feküdjek hasra, majd olajjal bekente a hátam, karom, lábam majd elég erősen kezelésbe vette merev hátamat, majd szép sorjában végigmasszírozott minden testrészemen, ami nagyon felüdített. Amennyire érték hozzá szakszerűen végezte a masszázst. Nagyon finom keze van, de ugyanakkor megfelelő erőséggel masszírozza át testemet. Nagyon jólesett egy ilyen gyönyörűségtől ilyen kitűnő szolgáltatást kapni. Amikor ő rajtam ült meztelenül, és masszírozó akkor én hátranyúltam és simogattam a popsiját, punciját ahol csak értem, senki másnál nem volt még ilyen élményben részem.
  • Levezetés:

    A kényeztetést én szoktam kezdeni, Szabinát először állva szoktam simogatni csókolni mindenét. Hamar meg szoktam szabadítani a bugyitól és a melltartótól. Szereti ha nyalom a finom punciját, amit imádok neki teljesíteni. Elég hamar izgalomba jön és jól nedvesedik a gyönyörű kehely. Ilyenkor már az ujjam is becsusszan a szűk nyíláson, és élvezi us. Ezután felémfordul, és kezével szájával kezelésbe veszi rudamat. Nem sok izgatás kell nekem tőle annyira jól csinálja, hogy mindjárt állok mint a cövek. Én közben a tükörben is figyelem hercegnőm ténykedését, amit élvezettel végez, használja a nyelvét is, hol mélyebben beveszi, hol oldalt nyalogatja tövétől a hegyéig, és megint eltünteti édes szájában. Sokszor mindjárt el tudnék élvezni, annyira jó amit csinál. 69 és pózba fordultunk és kölcsönösen kényeztettük egymást. Most is többször figyelhettem a tükörben milyen izgatóan veszi be rudamat édes ajkai közé. Ezzel a gyönyörű puncival nem tudok betelni, boldog vagyok hogy ma is csókolhattam nyalhattam ujjazhattam. Szerintem neki is tetszett amit neki felszolgáltam. Már nagyon csúcson voltam amikor mondtam neki hogy csúszkáljon rajta, erre ő olajat vett elő, beolajozta rudamat és fincsi punciját, majd csúszkálni kezdett rudamon. Nagyon izgató volt látni és érezni amit csinált.,volt hogy a lábam felé hajolt ekkor finoman betoltam neki középső ujjam át, ő meg rátolta magát, tetszett neki, hangjából ítélve jól csináltam valamit. Ezután megint szájába vette rudamat és mohón szopott, én viszonoztam ténykedését, és nedves punciját csókolta nyaltam ujjaztam.. Megkérdeztem mehetek e a szájába, azt mondta igen, közben figyeltem a tükörben hogy franciázik, mondtam neki vegye be, és ahogy benne voltam jó nagyot élveztem, ment a szájába, orrába arcára mellére. Nagyon nagyot élveztem ma is Szabinával. Ezután letörülgettük magunkat és tusolni invitálta Szabina. Én örömmel tettem neki eleget hisz bomba testét simogathattam ismét. Tusolás után törülköztünk, és vissza a matracra. Szabina kérdezte hogyan folytassuk én mondtam legyen következő menet. Igaz hogy nagyon beleadott mindent és csodálatos volt vele minden perc de a második élvezés nem jött össze nekem. Szabinával mindig akkorát élvezek hogy minden cseppet kiszed belőlem. Köszönöm szépen neked hercegnőm. Remélem lesz máskor is ilyen jó mint ma
  • Elszámolás:

    Szabinánál ő maga az extra. Plusz a kölcsönös francia, és nem beszélve a szájbaélvezésről, ez a legtöbb lánynál plusz rózsaszálért érhető el, de még sok szexpartner sem vállalja amit Szabina. Ezért is van mindig annyi vendége.
  • Összkép:

    Nagyon örülök hogy rátaláltam Szabinára vagy száz randival ezelőtt. Nagyon nehéz volt most is távozni tőle. Legszívesebben hazavinném. Teljesen mintha barátnőm lenne. Szeretnék még sokszor randizni vele. Miskolcon ő a legjobb, aki volt már nála az tudja ezt, és biztos hogy visszamegy máskor is. Ő egy istennő.
Happy Massage