• Nina

 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Szia Édes!
  Nagy örömmel töltött el amikor soraid olvastam! Találkozásunk alkalmával nagy meglepetéssel szolgált hogy igen is léteznek még Úri emberek és ez nem korhoz van kötve! Félve ugyan de már vártam a találkozónkat! És igen jó pár évet letagadhatnál! Egy ilyen úriember társaságában minden nő fantasztikusan érezné magág! Fantasztikus volt és köszönöm a csodás élmények sokaságát!
  Nagyon várom már a következő találkozónkat!
  Milliószor csókollak!
  😘❤️

 • Egyeztetés:

  Ez egy tipikus ,,hogy, hogy eddig még nem" szitu.
  Nina utolsó beszijét olvasva több olyan információ is lejött róla ami rokonszenvessé tette számomra. Ilyenkor van az amikor elolvasom a hírdető(Nina) eddigi fellelhető előzményeit. Az oldalon és a **-kon megtalálható összeset elolvastam, de különösen az egyik MT. nagyszerűen megírt beszije Nináról tette fel az ,,Í"-re a pontot. Szinte minden ideális volt, kivéve a Nina által megadott vendég korhatár. Hoppá, ezt észre sem vettem, de attól még ott volt. Azért teljesen nem zuhantam össze, még mostanában is bebocsátást nyertem néhány 55-ös vendég korhatárral hírdető lánynál. Szóval ,,never give up!", egy kos soha nem adja fel. Belső üzin érdeklődtem mennyire van kőbe vésve az általa megadott korhatár. Postafordúltával jött a válasz, úriemberekkel szemben van némi rugalmasság. Szóval már felcsillant némi remény, ezért egyik reggel amikor villogott a zöld rácsörögtem. Mákom volt, Nina felvette, egy rövid udvariassági beszélgetés után szimpinek találtattam, meg is beszéltük a randit, a címet is elmondta. Azért felajánlottam neki, hogy az ajtóban még elbúcsúzhatunk egymástól, ha úgy adódik.
 • Megközelítés:

  Óbuda, 3. ker., hangulatos kis környék, az új keveredik a rég múlttal, meg a még régebbivel. Közlekedés szempontjából abszolút ideálisnak mondható, akár a helikoptereddel is leszállhatsz a szomszédos Anfiteátrum területére. Természetesen vannak egyéb lehetőségek is a villamos, busz, hév viszonylatában s mindegyik kőhajításnyira a megadott címtől. Autóval akár a ház előtt, de 100 méteren belül biztos találsz helyet. Címnél a számozás mellett a betűjelzést is figyelembe kell venni.
 • Helyszín:

  Egy régebbi gyárépület néhány elemét meghagyva, kb 10 éves épület. Nekem személyes élményem is fűződik az épületegyütteshez, a helyén volt éveken át az egyik munkahelyem. Szóval nem volt nehéz odatalálnom, villamos megállótól 5 perc séta a bejáratig. Mint írtam betűjelzéses bejárat, kódot megkapod, a liftből ugyanazon az ajtón szállj ki, amelyiken beszálltál, majd egy balos a bejáratig.
  Nina előző beszámolói részletesen és hitelesen mutatják be a terápia helyszinét, sok mindent már nem nagyon tudok hozzátenni. A lényeg, egy szuper célorientált kecó, tágas előszobával, kiváló hancúr szobával, igényes mindennel felszerelt fürdőszobával. A helyszín nálam benne van a top 5-ben, az tuti.
 • Lány külseje:

  Ninának van külseje, nem is akármilyen. Fotóit nézegetve, főleg a két utolsó, pár napja felrakott amatőr képeit, azt kell mondanom stimmel. Nina egy nagyon dögös csajszi, a szó szoros értelmében. Megint hivatkoznék, az előttem szólókhoz, akik nálam sokkal szebben megfogalmazták randipartnerem bájait. Fekete áttetsző hálóköntösben fogadott, alatta szintén fekete bugyi, melltartó. Nina arca nekem bejön, kicsit vágott kék szemek, enyhén hosszúkás arc, érzéki száj, imádni való fülecskék. Sötétbarna haja kontyban, így még jobban kiemelve érzéki nyakát. Cicik pont úgy jók ahogy vannak, meg nem mondtam volna, hogy volt némi korrekció.
  Szép feszes, formás test, isteni popsi, szépen zárt nőiesség, szóval nagyon rendben van a tulajdonosuk. Nina nagyon kedves, nem megjátszós, jó társalgó, gyengéd, de ez nyilván rajtad is múlik, mit hozol ki belőle.
 • Erotikus masszázs:

  Kettőt koppintottam, mire az ajtó kinyílt és ott állt előttem házigazdám Nina. Mikor meglátott széles mosoly, barátságos kézfogás. Asszem sínen vagyok, gondoltam, de azért rákérdeztem maradjak-e. Pozitív válasz után cipő le, Nina megmutatta mit hova lehet tenni. Azért egy próba ölelést ki nem hagytam volna, ami nem volt ellenére Ninának sem. Levettem gönceimet, de mielőtt a kapott törölközővel a fürdőbe mentem volna, egy ismerkedős beszélgetést kezdeményeztem partneremnek, így a kanapéra telepedtünk néhány perc erejéig. Ezt követően tusolni mentem, kérésemre Nina is bejött hozzám és ezalatt is folytattuk a beszélgetést. A szoba pont a fürdővel szemben volt, hamar összfutottunk újra. Átöleltük egymást, éledező farkam már Nina kezében lelt menedékre, ami jó eső érzéssel töltött el. Kicsit beljebb léptünk a szobába, itt Nina már levette a maradék textiliát magáról. Ekkor láttam meg először tökéletes testét, magamhoz húztam, a nyakát majd a száját csókoltam. Nina jól fogadta közeledésemet, ezért a csók valódi volt, nem csak maszatolás. Talán ez a tevékenység, a nyelv masszázs sorolható leginkább ebbe a rovatba.
 • Levezetés:

  Nina azonkívül, hogy elfogadta egy senior M.t. udvarlását még abban is rugalmas volt, hogy maximálisan engedte a további történések sorrendjének általam elképzelt menetét. Az ő testét istenkáromlás nem simogatni, szeretgetni. Először hasra fekvést kértem tőle, hogy kezemmel, mintegy szonárral tapogathassam le formás testének a számomra még ismeretlen területét. Még most is csorog a nyálam ha visszagondolok a látványra, amit ráadásul az ágy mindkét oldalán elhelyezkedő tükrök mindvégig közvetítettek. Nina egyik kezében olajos flakonját tartotta, ami nagy segítségnek bizonyúlt. Fenekénél egy keveset lecsorgattam a popsi, punci irányába, majd tenyerem és újjaim segítségével közelebbi kapcsolatba kerültem velük. Úgy tünt Nina is élvezte a helyzetet, légzése egyre szaporább lett, már kisebb sóhajok is befigyeltek. Nem elégedtem meg ennyivel, fordulásra bíztattam gyönyörű partnerem. Hát szemből sem volt piskóta ez a lány, egyszerűen nem tudtam eldönteni, hol érjek hozzá először. Hozzá hajoltam csóközön fentről indulva, mellek, szeméremdomb, kezeim is beszállnak a kényeztetésbe. Nina bal kezében a flakon, néha pumpálok egy keveset, cicik punci már kellően sikamlósak. Nina teljesen széttárja lábait, egyik kezemmel melleit markolászom, másikkal punciját kényeztetem. Nina szabad kezével álló farkam gyurmázza, sóhajai egyre erősebbek, élvezi érintéseim. Ez megy egy darabig, én viszont már a küszöbön vagyok, visszakérem farkam, nem így mennék el. Kezem még mindig Nina punciját bűvölik, érzem már nincs messze, hogy jó legyen neki. Rákérdezek, mit szólna, ha nyelvemmel repíteném el. Ajánlatom tetszik neki, a következő pillanatban már lábai közt habzsolom üde puncusát. Rövid időn belül egy erősebb hang kiséretében fejemet öléhez szorítja, így jelezvén felhőtlen örömét. Combjait lelazítom, hálás érte, mellém bújik. Kicsit beszélgetünk, majd felkel olajat tesz mellére és lejjebb is. Hanyatt fekszem, betámad, dugást imitálva mozog rajtam, időnként mellei közé vesz. Pazar látvány, ahogy ez a bombázó csajszi rajtam siklik, hullámzik. A két, oldali tükrök most igen jó szolgálatot tesznek, nem semmi látvány.
  Nina lejjebb siklik, egészen a lábaim közé. Jó beolajozza a makkost, hogy ne nyikorogjon, majd egy nagyon kellemes, profi lingammal kezd. Hol őt, hol a tükröt nézem, egyik jobb látvány mint a másik. Egy idő után szájába vesz, semmi pornós ez inkább barátnős, kezei a zacsimon, szájával főleg a makkomal játszik, azt szopogatja. Nemsokára ő is érzi, hogy nálam kicsengetnek, gyorsít a tempón, majd célt ér. Hatalmasat élvezek és elég hosszan, végig a szájában tart az utolsó cseppig. Miután visszatértem, kiszalad a fürdőbe, miután visszatér mellém fekszik, s a maradék időt egy laza beszélgetéssel töltjük el.
 • Elszámolás:

  Telefonon és már a helyszínen is egyeztettük mi mennyi. Egy másfélórás csomag értékét tettem vázába, szerintem már pesti átlag a csokor.
 • Összkép:

  Nina egy kedves, csinos, közvetlen, vendégcentrikus lány, kiváló helyszínnel. Nagyon jó érzésekkel távoztam, de biztos vagyok benne, hogy még ezt is lehet fokozni. Mindenképp ajánlott kategória.
Happy Massage