• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését itt láttam, máshol nem is láthattam, mert kizárólag itt nézelődök. Az érdeklődésemet a képek és a beszik keltették fel. A nagy cicik kedvelőjeként Fanni a kötelező kör és már többször akartam randizni vele. Nyár közepe fele hívtam először (elképesztőten szexi és tutajos a hangja), írtam is neki, de éppen szabadságra készült/volt, aztán eltelt vagy másfél hónap ráírtam itt, és VTR-ben befoglaltam, de a randi előtt kisebb megfázás okán (időben) lemondta az időpontot. Sajnáltam, írtam neki egy "jobbulást" üzit. Megint eltelt vagy 3 hét, de hajtott a kíváncsiság, hét elején VTR-en befoglaltam ezt a kis tündért, jó előre péntek reggelre. Elfogadta és reménykedtem, hogy egyik oldalon sem fog semmi közbejönni. Csütörtökön még ráírtam, hogy jó-e az időpont, ezt Fannikám megerősítette. Eljött a nagy nap. Mindig vele beszéltem, nem is szeretem az indirekt szolgáltatókat, akiknek telefonos kisasszonya van. Elégedett vagyok a kommunikációnk minőségével és gyakoriságával. Találkozásunkkor Fannika szóban is elnézést kért, hogy az előzőt lemondta. Nice.
  • Megközelítés:

    A ház újépítésű, modern lakótelepen van. Cím tökéletes. GPS odavisz, aki nem talál oda, az nem érdemli meg a randit. Hogy tömegközlekedéssel mennyire könnyű az odajutás, azt nem tudom nektek átadni, villamos biztosan van -;). A ház egy felkapott, folyamatosan beépítésre kerülő környéken van. Budapest ezen területét nagyon szerettem mindig, nekem komfortos volt az odatalálás és maga az ottlét is. Fanni támpontot ad a parkolással kapcsolatosan az adatlapján, hogy érdemes akár a Lurdy-ház parkolójában letenni a verdát. Mivel most nem volt sem időm, sem kedvem még azt pici távolságot sem lejárni, ezért az utcára merőleges főúton parkoltam, ahol eszetlen mennyiségű hely volt. Fizetős, ha jól emlékszem 300 Ft/óra. A címen megtalálható utca egy passzázs, a házba bejutást lehetővé tévő ajtók nyílnak rá. Nagyjából 70 métert kellett gyalogolnom. A ház előtt egy mára hatalmassá nőtt fügefa található. 5 percet vártam a ház bejárata előtt, mivel első pár csengetésre nem értem el erotikus vágyam fő célpontját. Ki sem csörgött a telefon. Szerencsére nem adtam fel és egyszer csak kicsörgött végre a teló, Fanni felvette és sms-ben küldte el a kapucsengő számát. Az első emeleten rendel, gyalog mentem fel. A ház aulájában van "biztonsági szolgálat", sok vizet nem zavar, köszöntem neki oda és vissza is. Ennyike. Fanni elmondása szerint a házban nehéz telefonálni és sms-t küldeni is, sokszor nincsen térerő , amit a beleépített vasbeton szerkezetnek köszönhetően még el is tudok hinni. A ház egy "Faraday kalitka."
  • Helyszín:

    Lakás tipp-topp. Az egyik legjobb, amit eddig megtapasztaltam. Fürdőben elhúzható zuhanyfüggöny, "Baba" tusfürdők, nagyon puha törülközők, csúszásmentes, bolyhos és jól nedvszívó kilépő. Higiénia jeles. A lakás nem nagy, belépve balra a fürdő, továbbmenve egylégterű amerikai konyhás szoba, amelyet egy térelválasztó oszt két részre. A konyha és a szoba rész tökéletesen alkalmas a randira. Az ágyon ágytakaró. A térelválasztón kis mécses piskákolt. Meg ott volt ez az édesség, akit Fanninak hívnak -;)
  • Lány külseje:

    Felmentem, már nyitva volt az ajtó és beléptem. Az ajtó mögött Fanni állt. Egy fekete selyemköntösben fogadott, hatalmas melleinek a körvonalát láttam. Az, hogy volt-e rajta bugyi nem tudom. Melltartó igen, bár ebben nem vagyok teljesen biztos -:) A köntös mindenesetre jól takarta amit takarni kell. Megkérdeztem, hogy maradhatok-e, maradhattam -:)
    Fanni arca nekem nagyon-nagyon bejön. A hang, arc és haj brutális szexuális-kisugárzás triumvirátusára dob rá még egy lapáttal az összes kis gesztusa, a nézése, a szeme színe, ahogyan kidugja a nyelvét a szájacskájából. A nyelvén piercing. A testén színes tetoválások. Haja arany, hosszú és erős, jó illatú, örült jó simogatni és kicsit megfogni szopás közben. Bőre selymes, puncikája teljesen csupasz. Őrület. A képekhez képest picit szedett fel, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez kicsit sem csökkentette a vágyamat felé. Cipő le, és még ruhában irány a baszoba, az ágy, és jöhet a "chit-chat", kell a ráhangolódás. Mégis csak pár perc múlva a szájában lesz a péniszem, azt követően pedig a puncikájában. Magam ezt a részt azzal szoktam eltölteni, hogy azért lopok egy-két puszit és miután megkérdem, hogy szabad-e, azért a kezem el-el kalandozik a mellek, nyak és pina irányába. Finoman de céltudatosan. Nekem most erős kémia volt, és mivel már állt a faszom, szerettem volna már Fanni szájacskájában lenni. Így elszaladtam egy alvázmosásra. Ki már tök meztelenül jöttem, és Fanni is az volt. Anyaszült meztelenül áll előttem, ekkor láthattam meg a hatalas csöcsöket. Uraim, kívánom nektek, hogy lássátok ti is. Fanni - elmondása szerint- ugyancsak érezte az összecsiszoltságot, és szépen letérdelt elém és a szájacskájába vette a faszomat. Ezt az érzést is kívánom, hogy éljétek át, mert Fanni nagyon tudja, hogy mit és hogyan kell csinálni egy erősen erektált fasszal. Nagyon fincsin szop, lassan, gyorsan, egész nap élveztem volna. Kezét keveset használta. Fel-fel nézett rám azzal az édes tekintetével, miközben a szája tele volt fasszal. Fannikám szájában voltam sokáig. Kiválóan, bőnyállal szop.
  • Action:

    Egyetlen másodpercre sem volt "szolgáltató" érzésem. Fanni mellei műtéten estek át, ezért érzékenyek, sem túlságosan szopogatni, sem ráfeküdni teljes súllyal nem szabad. Képtelen lettem volna nem csókolgatni a melleit és a bimbókat. A szopást térdelve kezdte, közben simogatott mindenhol, én néha felhúztam és csókoltam ahol értem. Simogattam a haját. Nekem Fanni szája és technikája abszolút a TOP3-ban van. Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam. Fanni "finom", "selymes", érzéki, az illúziómegteremtés nagymestere, erre az 1 órára elhiszem és érzem, hogy élvezi az együttlétet és kifejezetten barátnős vele a szex. De ennél több is, mert qrvára jó vele dumálni is, nagy szerencse, hogy mostanában ilyen csajokkal hoz össze a jósors. Fanni ebben is TOP3 számomra. Na de vissza a szopáshoz, mert szerettem volna, ha az ágyra fekve veszi a szájába a farkam. Össze-vissza csókoltam a testét, a hátát, a nyakát szívtam, a mellbimbóját pusziltam. És közben bőnyállal szopta a faszomat, még látni is jó volt, ahogyan a nyál folyik le a farkamon. Majd kértem, hogy feküdjön mellém, mert simogatni akartam a nedves kis punciját, és kézzel verte a faszom. Ezt követően már nagyon benne akartam lenni, gumit kértem, és missziben betoltam a farkamat a puncijába. Nem tudom, hogy meddig dugtunk, egyet biztosan tudok viszont, hogy leizzadtam. Pedig nem szoktam szinte soha. Hol erősen, tövig toltam a pinájába, hol csak félig és lassan, de közben Fanni folyamatosan nyögött, szuszogott, a hatalmas csöcsöket fognia kellett, annyira ringtak, miközben ki-be járt a faszom a pinájában. Imádok dumálni szex közben, "szereted a nagy kemény faszt, ugye Fannikám" stb. és Fanni meg mondta, hogy "iigeeen, imádom", szereted ha jól megkúrnak, "iggeeeen". Hát így telt el fene tudja mennyi idő, de egy utolsó nagy menetnél a kökemény merev faszom eldurrant a puncijában és megtelt a gumi az utódókkal. Fasz kihúz, Fancsi lehúz gumit, törlés stb. Már amikor töröltem a farkamat, mondtam ennek a tüneménynek, hogy egy lövés volt, nem fog több menni most. Jó volt na.
    Kértem egy pohár vizet és egy törit, mert tényleg leizzadtam, ha nem is csutakosra, de nem akartam lefeküdni az ágyra. Fancsikám mondta, hogy nyugodtan feküdjek mellé, mert lehúzza az ágytakarót úgyis és kimossa. Volt még egy pici időnk, beszélgettünk midenféléről, még volt 1-2 puszi. Gyorsan kiszaladtam még egy alvázmosásra, felöltözés, úriemberesen távozás.
  • Elszámolás:

    Nem volt extra, maga az időtöltés volt az. Ha csak leszopott volna, akkor is mosolyogva és megkönnyebülve távoztam volna. Minden korrekt volt, a rózsaszálakat előre letettem az asztalra.
  • Összkép:

    Fanni tapasztalt, az erotikus high end class, abszolút a must have kategória. Boldogan mentem el a tett helyszínéről és elmentem a számát is Fanninak. Távozáskor kérdeztem tőle, hogy jöhetek-e még, és igenleges válasz kaptam. Fannikám, jövök még, jó vagy, jó volt veled. Azt meg tudod, hogy nem lelkizni megyek -;)
    Uraim, Fannit meg kell tapasztalni, nem fogtok csalódni. Aranyos, kedves, kommunikatív, barátnős, kurvás, szóval nagybetűs NŐ.
Happy Massage