• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon szoktunk egyeztetni. Néha kicsit körülményes, de nem lehetetlen. Vasárnapra volt randink egyeztetve, de nem jelzett vissza hogy biztos. Később írt hogy nem jól volt. Azóta többször írtam neki hogy adjon időpontot., tegnap írt vissza hogy ma jó neki. Hirdetni ritkán szokott, mert megvan a vendég köré. Ha négy lenne belőle, akkor is telítve lenne a napja.
  • Megközelítés:

    Csukott szemmel is odatalálok már vagy száz randi után. Ingyen lehet parkolni a ház előtt, de érdemesebb kissé távolabb parkolni. Ha randit egyeztetett a pontos címet adja meg.. Lehet autóbusszal is hozzá menni, két percre van a megálló.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci bérház. Klímával felszerelés. Szobában hangulatos ledvilágítás, halk zene. Matrac mellett közepes méretű tükör. Asztal az innivalónak. Két puff amire lepakolhatjuk az öltözéket. Fürdő mindig tisztán, rendben fogad. Rengeteg tusfürdő közül lehet választani, igaz ma én is vittem egy férfi és egy női tusfürdőt. Aminek örült Szabina. Legalább tíz törülköző várja a kedves vendéget. Igaz ma tusolva érkeztem így a randi végén használtam közös tusolás után egy puha törcsit. Az ágy valójában egy nagy méretű kényelmes matrac, ami akkor tetszik a legjobban amikor Szabina kívántatja magát négykézláb elhelyezkedve. Hát az gyönyörű látvány. Más lánynál még nem láttam ilyen gyönyörűséget.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, nyugodtan tehetné ki harcos képet is, mert nagyon szép lány, nem részletezem, de minden részlet szép az arcán is, imádom csókolni mindenét, finom érzéki szája van a gyönyörű Szabinának. Ma egy nagyon szexi fekete szettben fogadott, a melltartó kiemelte szépséges melleit. Nagyon sokszor láthattam már szerencsémre, de akárhogy nézem nem találok semmi olyat rajta ami ne tetszene.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos ma a masszázs elmaradt, mivel csupán egy órát lehettem vele. Igaz ugyan én annyit simogattam, tapizram hogy az már felért egy masszázzsal. Egyébként ha több időt tölthetünk eggyütt én is szoktam őt masszírozni, aminek nagyon örül. A csúszkamasszázsa pedig valami őrjítő. Más lánynál ilyet nem tapasztaltam. Volt aki csak háton végzett csúszka masszázst cicivelDe ő amit csinál az leírhatatlan. Amikor az édes puncival közelít az arcomhoz, nem tudom megállni hogy ne kóstoljak bele, annyira finom, és amikor ő szájába veszi a kéjrudat az a menyország..
  • Levezetés:

    Megérkezésem után átadtam kis ajándékaimat. Sok sok puszival köszöntöttük egymást. Végigsimogattam csinos vonalait, kíváncsi voltam megvan e mindene. Megvolt. Mentem kezet mosni. Szájvizet használtam, majd bevonultunk a szobába, ő hozott be innivalót, és kezdhettük a kényeztetés. Ő levette melltartóját, így láthattam csodaszép melleit, duzzadó mellbimbóját, amit imádok csókolni, szopni. Én mindig a fellegekben érzem magam ha vele vagyok. Ezután a matracon helyezkedett el négykézláb, ekkor a bugyi még rajta volt. Simogattam, csókolta a hátát, popsiját, combját. Simogattam a puncit bugyin keresztül, majd félre húztam és elém tárult a nedvesedő punci. Mondtam neki hogy jobb ha le vesszük, aminek eleget is tett. Ezután újból elhelyezkedett és én nyalni kezdtem édes kelyhét. Hangjából ítélve tetszett neki, kis idő múlva felém fordult hogy ő is viszonozza ténykedésemet. Hamar feduzzadtam a forró szájában, persze kézzel is segített rajta. 69 pózba fordultunk és kiéhezve kezdtem nyalni és ujjazni a szépséges nyílás. Ő mohón kényeztette szájával a férfiasságomat. Nagyon felspanolt. Ekkor kértem feküdjünk oldalt, így folytatva a kényeztetés. Amikor éreztem hogy nem sokáig bírom mellétérdeltem hogy így folytassuk a randit. Én simogattam ujjaztam a puncit, ő kitartóan kényeztette rudamat. Kérdeztem hogy mehetek e a szájába, azt válaszolta hogy igen. Pár perc múlva hatalmasat élveztem. Ment a szájába, a mellére. Nagyon intenzív élvezés volt. Senki más lánnyal nem élveztem még így mint Szabinával. Ezután letölte az alkalmi ékszert a melleiről. Én is letisztogattam magam, majd ittunk egyet. Összebújtunk amit nagyon szeretek. Kértem feküdjön rám és megöleltem. Igazán csodálatos volt. Minden alkalommal fantasztikusan érzem magam Szabinával. Remélem még nagyon sokszor lehetek vele. Volt még vagy tíz perc, kérdezte mit szeretnék, mondtam jöhet a második menet. Erre már nem volt időnk, így együtt mentünk zuhanyozni. Mégegyszer végigsimogathattam csodálatos testét. Megmostam a hátát, majd ő az enyémet. Törülközés után öltözés , elszámolás. Nehéz búcsú következett, ez a legnehezebb számomra, vagy kétszer visszafordultam egy egy pusziértÉs fájó szívvel távoztam tőle, mondva hogy legközelebb több időre fogadjon.
  • Elszámolás:

    Számomra minden extra amit ő szervíroz. Amit az adatlapján kiírt azt valóban teljesíti is, ez nagyon ritka, vagy pedig plusszért szokták vállalni Sok lány előre kéri a díját, Szabina a végén számol. Voltam lánynál akihez órát mentem, előre fizettem, 15.perc alatt végem lett, és azt mondta egy lehetőség van. Majd legközelebb megpróbálhatom. Nos az ilyen lányokhoz még egyszer nem megy az ember. Szabina a vállalt időt végig dolgozza, ezért van annyi vendége. Nem mindegy a vendégeknek hogy viszonyulnak hozzájuk a hirdetők. Lehetne négy vagy öt ilyen lány mint Szabina. Állítom Miskolcon nem lenne vendégük a többieknek.
  • Összkép:

    Szabina egy csodálatos angyal. Tőle jobbat nem is tudok elképzelni. Nagyon örülök hogy lassan egy éve rátaláltam. Igaz hogy masszázslány, így aktus nem lehetséges, de így is nagyon jó vele az együttlét. Van olyan masszázslány aki bevállalja az aktust, ő nem tartozik közéjük. Jó is ez így. Beszélgetni is jó vele. Nagyon bízom benne hogy még sokszor ad nekem lehetőséget. Köszönöm Szabina hogy veled lehettem ma is. Várom a következő randit.
Happy Massage