• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    💋

  • Egyeztetés:

    1Kusza heteim vannak. Mikor láttam e hetemet küldtem egy sms-t. Kétszer oda ide és már meg is volt az időpont. Ezt követően küldtem a Vtr-t, mit a nap folyamán vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Az út már bejáratott. Ma egy kicsivel gyérebb volt a forgalom, így a tervezettnél öt percel hamarabb értem a XIV. kerület e csendes utcájába. Így volt 10 perc "hangolódási" idöm. Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolás ingyenes, hely bőven van. Tömegközlekedés / pár perc séta/ a közeli főutak jóvoltábol tökéletes.
  • Helyszín:

    Szépen karbantartott, nem új, nem magas panel rejti Tia búvóhelyét. Kívül belül karbantartott, tiszta. A lakás a kedvencem. Jó illatú, világos mit a fehér falak csak fokoznak. Szép kétszobás lakás, minek nagyobbik szobája és a fürdő mi használatos. A szobában a sokat megélt nagy francia ágy az uralkodó. Mindég patyolat, friss ropogós lepedővel, rajta az élre hajtogatott türcsivel. Kis, természetesen fehér komód, rajta Tia kedvenceivel. Ide kerülnek személyes holmijaim is a forró teám mellé. Az ágy két oldalán az üveg éjjelik. Van még egy ülő alkalmatosság hova ruháim pakoltam. Fürdő tökéletes. Zuhany kabin, benne számolatlan féle tusfürdővel. Szájvíz, mellette pohár. A tükör alatti polcon desodor választékkal. A helyszín minden vonatkozásában tökéletes egy meghitt randihoz.
  • Lány külseje:

    IKódot beütöm és az ajtó máris zümmög, nyitható. Belépve a lépcsőházba hallom a zár kattanását. Fölérve nyílik az ajtó. Tiánál nincs megalázó ácsingózás! Küszöbön megállok ahogy lakásának egyedi illata orromba kúszik. De csak belépek. Miért álltál meg? Az illatok az illatod állított meg mondtam az üdvözlő csók után. Kis nyakbakötős piros semmiség miben fogadott, mi alatt semmi. Ha nem tudnám korát, megkérdezném, elmúltál 18? Kislányos mosoly, mit a kis gödröcskék órcája két oldalán csak fokoznak. Smarag zöld szemének kitágult pupillái arról árulkodnak tudja jövetelem célját. Szépívű szájából mosolya közben elővillanó fogai hibátlanok. Szőke félhosszú hajának illata vonzza orromat és máris mocorgást okoz lábam között. Melleinek súlya van mégis állásuk tökéletes. A látványt fokozza a bikini nyoma. A barna bimbók csodás udvartartásukkal még ékesebbek, a viszonylag fehér környezetben. Darázs derék, mi alatt az egyik legszebb popsi lakozik. A látványt a bikini ívének nyoma csak fokozza. Lábai kecsesek, combok hosszúak. Az összhatás tökéletes. Hogy bomba nő? Nem, Ő egy jelenség, kit jó sorsomnak köszönhetően van szerencsém ismerni.
  • Action:

    Belépés után öröm csóók közben egy markolás a kemény popsira. Cipő le, mit hoztam átadom és be a szobába. Tia az ágyra1 ül és miközben beszélgetünk szemmel követi vetkőzésem. Ahogy befejezem türcsit máris a kezembe adja. A vizes kör után már az ajtót fogva vár fedetlen valójában. Mire türcsimet leteszem Tia már az ágyon. Átöleljük egymást és vízszintesben gabalyodunk össze. Szeretem szájának ízét, pörgős nyelvét, de aztán beszélgetünk. Közben apró csóókok simik mik nem múlnak hatás nélkül. No csinálunk is valamit, kérdi kacéran és választ sem várva helyezkedik oldalamra.
    Simogat és szájával köszönti lomposom. Ahogy nyelvével megérinti makkomat, finom borzongás fut végig rajtam. Vágytam már ezt az érintést. Először kóstolgatja majd szájába veszi besztercei szilvámat. Nem áll meg és lassan eltűnik lompi. A zene ritmusára ring teste, bólogat feje. Megáll és nyelve pörög én meg fohászkodom magamban, hogy ki ne magozzon. De neeem. Vigyáz és élvezettel tart csúcsközelben. Simogatom hol érem, markolom popsiját, melleit, mit viszonoz. Kitartóan szopja, nyűvi lomposom én pedig élvezem e kéjes gyönyört, mit a látvány csak fokoz. Kezei hol mellemet, hol a zacsit izgatják. Idő, ki tudja?
    Elérem kibontom és kezébe adom a gumit. Közben szorgalmasan szopja farkamat. Fölegyenesedik és fölpödöríti, miközben kérdezi -hogy szeretnéd ?
    -gyere te fölülre.
    Szemeit behunyva ereszkedik farkamra. Finom mozgásokat követve ereszt magába teljesen. Fantasztikus ahogy mozog rajtam. Föl le, körbe körbe és lehajol egy csókra. Ekkor csak feneke mozog. Nézem ahogy puncija szorgalmasan nyeli farkam. Ahh, de nem egyedül!
    Tiám is élvezettel szemléli a látványt. Kitartóan keressük egymás örömét. Tán nem tévedek ha azt mondom mindketten élveztük egymást. Nem volt durva, de nem is volt maszatolás. Egészséges szex volt mit műveltünk.
    Jött a gondolat és megszólaltam: a szádban szeretném befejezni. Szétváltunk, megtörölgette farkamat és elkezdődött egy fantasztikus szopás. Keze is segített az indulásnál, de oszt már csak szája vitte a prímet. Egyik keze mellemet izgatta, tekergette. Másik a tökföldet sarabolta körmeivel. Mellei markomban és adtam az ütemet. Az összhatás fantasztikus és célegyenesbe fordultam. Nem kellett szólnom semmit. Lompit félre vette és így robbantam szájába. Úgy éreztem az ágy fölött vagyok pár centivel, azt is mondhatnám lebegtem két dimenzió között. Nyelve mé"g pördült egyet aztán nyugalom. Hagyott szájában lenyugodni. Lecsusszant szájával. Együtt mentünk a fürdőbe és tettük rendbe magunkat.
    Vissza a szobába. Langymeleg teám lecsusszant és egymás mellé feküdve hosszan beszélgettünk, de ez ránk tartozik.
    Idő eljárt. Öltözés, búcsúzás. A következő randit nem tudtuk rögzíteni, mert nem tudom hogy alakul a jövő hetem. Csók legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Ez nálunk rutin. Nem is tudom az elején vagy a végén tettem ki ingzsebemből.
  • Összkép:

    /Gondolkodtam az íráson, de aztán mellette döntöttem, mert úgy éreztem ma egyedit alkottunk, valódi örömöt okoztunk egymásnak. Egymásért, egymásnak voltunk e rövidke órában. Vagyok még így, de az egy másik történet. Ahogy írja, tényleg elvarázsol. Megszűnik a külvilág, csak mi vagyunk. Úgy érzem a legtöbbet kapom tőle randijaink során. Átadja magát, de legalább is ezen érzés hat át. No tán ezért is vagyok visszajáró s ragadok tollat egy szuper randink után. Persze minden alkalommal ezt tehetném hisz nincs egyforma randink.
    Köszönöm a rám fordított idődet. Remélem még sok ilyenben lehet részem veled! Csóókollak.
Happy Massage