• Nóri

  • Beküldte:
  • Nóri reagálása

    Szia Kedves Úriember!

    Sajnos nem nagyon tudlak hova tenni ,mert sok kedves és vissza térő Vendégem van és nem volt, aki nem maradt vagy jelezte volna,hogy nem érzi jól magát! A Barátnőmet diszkréció miatt nem láthattad és a diszkréció miatt,nem mondjuk meg a vendégeinknek egymás nevét. Keresve később Úgyis felleled :)
    Egy kedves vendégnél jöttem ki az elején tusolása előtt közvetlen egy tiszta törölközőért neki ,mert a reggel bevett törölközőim elfogytak,ekkor a kolléganőm is kijött a nappaliba egy pohár vízért pont akkor és mondta,milyen jó idő lett. Csukott ajtón keresztül akkor ezt hallhattad! Végig maradtál, mosolyogtál, jól érezted magad és köszönöm szépen a csokoládét is:) Mi történt Veled hazafelé vagy mégis mi vagy ki vett rá erre a túlzott, ki forgatott beszi megírására? Megdöbbenten olvasom és értetlenül állok .. Nagyon szép hétvégét kívánok Neked

  • Egyeztetés:

    Telefonon aznap hívtam. Korábban szemezgettem a hirdetésével. Lehet nem kellett volna!!
  • Megközelítés:

    Ismert környék, parkolás ingyenes, ha van szabadhely. BKV-val is könnyen megközelíthető. Sok lány dolgozik a környéken.
  • Helyszín:

    A lakásban nem egyedül van. Ami nagyon tetszett, mindhárom lány kiugrott a szobából és ott beszélgettek, hogy kihez, ki jön. Majd vendéglátóm bekísér a szobába, ekkor láthattam a másik két lányt, akik nem mentek be a szobába, hanem vihogva bújkáltak előlem. Szóval egy kicsit vicces volt. A fürdőszoba rendben, bár egy kis feltörlés ráfért volna, mivel az előttem lévők kipacsoltak.
  • Lány külseje:

    Nóra egy magas, erős felépítésű lány, formás cickókkal, hosszú lábakkal, hosszú hajjal. Én átlagosnak mondanám. Igazából semmi nem fogott meg rajta.
  • Action:

    1,5 órát voltam nála. Az eleje nehezen indult meg, mondhatnám nem igazán lelkes. Pár percre még magamra is hanyott, míg Ő a többi lánnyal csacsogot, megbeszélve a logisztikai problémákat vagy mit tudom Én.
    Mikor visszatért levetkőzött, s mivel nem nagyon közelített hozzám, inkább lefeküdtem az ágyra, ami nagyon ruganyos volt. Néha rápillantott, majd a farkamat fogta, húzogatta rajta a bőrt. Nekem ez nagyon gyenge volt, legalább megkérdezhette volna, esetleg egy francia vagy vmi. Mivel elég tétlen volt, így Én vettem kezelésbe, amire jó reagált, de lehet hogy ezt is megjátszotta.
    Ezt csináltuk kB 20 percig, majd gumit kértem és kicsit lankattan, de hátulról döngettem meg. Hamarosan ürült a tár.
    Ezután beszélgettünk, mármint inkább Én, nagyon titokzatos volt pl. Kikkel dolgozol együtt?, Tanul, mit tanul stb. Titokzatos, ezt nem mondatja meg, legyen az Ő titka, ezek voltak a válaszok. Pedig Nem a nevét kérdeztem vagy a címét,mindegy.
    A 2.kör eljött lábaim közé ült és farkamra nyálát csurgatva izgatott, hol szopott, hol verte. Végül is jó esett, sikerült felcsigáznia. Nem is gondoltam hogy 2.körre jön meg a "hangulata" vagy erőt vett magán, ezt csinálta, aminek hamarosan meglett az eredménye, egy jót élveztem igaz magamra.
  • Elszámolás:

    Semmi extra, csak a 1,5 óráért fizettem, amit egy kicsit meg is bántam. Igaz az elején kérdezte, hogy maradok-e.
  • Összkép:

    Nekem egy átlagos lány. Aki akarja kipróbáljátok, hát ha neki más tapasztalata lesz vele kapcsolatban.
Happy Massage