• Adèl

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-n írtam neki, később telefonon is beszéltünk. Az első időpont amit felajánlottam már foglalt volt. De sikerült egy kicsit későbbre fixálni, egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Sokak által ismert helyszín, nem messze a Boráros tértől. Kocsival mentem, a közeli mellékutcában több hely is volt, “természetesen” fizetős. A kaput könnyű megtalálni, 2 perccel korábban érkeztem, gyorsan megcsörgettem, de 1-2 perc türelmet kért, mert a kollegina vendége éppen távozni készült. Hamarosan visszahívott és megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot. Kérte, hogy ne a megadott szinten szállják ki a liftből, amit készségesen teljesítettem. Mire leértem a lépcsőn, kopogni sem kellett, nyílt is az ajtó.
  • Helyszín:

    Másodszor voltam a szalonban, de most is makulátlan rend és tisztaság volt. Jó állapotú lakás, és természetesen a sarokkádas fürdő is okés volt. Legalább 10 féle tusfürdő, dezodorok, szájápolási termékek bőséges választéka áll rendelkezésre, eldobható poharakkal együtt. Nagy méretű és száraz törölközőket kaptam mindkét zuhanyzáshoz. Természetesen a kád előtti kilépő is száraz volt előtte és utána is. A szobában valami szekrény, egy fotel és egy tatami található, ami mellett egy tükörben lehet nézelődni a szeánsz közben. Diszkrét félhomály volt a szobában és halk zene szólt.
  • Lány külseje:

    Arc kitakarással hirdet, de egyáltalán nem kell tartani tőle. Jelenleg szőkére festett a haja.
    Egy bájos, mosolygós angyalka fogadott az ajtó takarásában, amikor beléptem a lakás ajtaján. Egyrészes csipkés, talán fekete bodyban várt. Nem túl magas és talán nem olyan feszes teste, mint ahogy a képeken tűnik. Mondjuk engem nem zavart. Pár diszkrét tetoválás található a testén, valamint egy köldök piercing.
  • Erotikus masszázs:

    Sajnos csalódást kell okoznom, mert ez egy igen rövid rész lesz. A fürdőből való visszatérésem után ismerkedős ölelkezéssel indítottunk, ami egy heves csókcsatába torkollott. Pedig előre megbeszéltük, hogy a masszázs lesz az első felvonás, de valahogy egyikünknek sem akaródzott abbahagyni a csókolózást.Igazából nekem nincs is hiányérzetem, a masszázs elmaradása miatt!
  • Levezetés:

    Ez a rész volt a másodiknak a tervben, de hát végül egy felvonásosra sikeredett a randink. Szóval hosszú percekig ment a smárolás, miközben letapogattuk egymás testét. Állva kezdtük, majd kb. 10 perc múlva javasoltam, hogy helyezzük vízszintesbe magunkat, ahol folytattuk azt, amit állva elkezdtünk. Egy pár percig ment a petting, majd engedélyt kértem a déli területek felfedezésére. Zöld jelzést kaptam, így finoman elkezdtem a selymes punci feltérképezését. Kis idő múlva intenzívebb fokozatba kapcsoltam a nyelvmunkámat, amit egyre hangosabban értékelt. Miközben nyalókáztam Adél a melleit simogatta, amiben hamarosan én is részt vettem. Egyszer csak megfogta a kezemet és a középső ujjamat a szájába vette és elkezdte szopni. A hangulat egyre forróbb lett és hangok is felerősödtek, valamint csípője rángatózni kezdett. Ekkor már egyre kényelmetlenebb volt a hason fekvés,. Kis levezetés után ismét csókot váltottunk, majd közölte, hogy ezt mindennap el tudná viselni, és jöhetnék mindennap.Ez igazán jól esett, majd kérte, hogy cseréljük helyet és most az én kényeztetésem következik. Nem igazán ellenkeztem! Párna a fejem alá és kezdődött a mozi. Érzékien, finoman elkezdte szopni a farkam, nem pornósan, inkább kényeztetően, barátnősen.Eközben a tükörben lestem az altestét, amit ismét megkívántam, így kértem a 69-et. Ebben a pózban is eltöltöttünk pár percet, majd felálltam és elém térdelve kényeztetett. Időnként loptam egy-egy csókot, majd az ajkai között végzett ki. Kicsit még a szájában tartott, majd előkerült Szilvia és a nedves törlőkendő. Mindketten elégedetten nyugtáztuk a randinkat és elindultam zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon kiírtaknak megfelelő korrekt elszámolás. Három extrát(NFVSZ, hajra élvezés, popsi kényeztetés) sorolt fel a randink elején, én a NFVSZ-t kértem. Megérkezésem után a polcra tettem az extrával növelt rózsaszálakat,. Nem kérte, de én így szoktam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzésekkel, teljesen kielégülve távoztam, mintha egy barátnőhöz ugrottam volna fel, egy lopott órára. A masszázs most kimaradt, de legközelebb hosszabb időre foglalok és akkor talán arra is jut idő.
Happy Massage