• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tiát régóta cserkészem, többször beszéltem vele telefonon, volt, hogy VTR-en is próbálkoztam, vagy neki vagy nekem nem volt jó. Mindazonáltal talán az eddig legjobb kommunikáció vele volt számomra. Szögezzük le, hogy Tia "atombiztos". Tartja azt amit mond és ezt kéretik nagy becsben tartani. Olyan érzése van az embernek vele, hogy hiteles, nem mondja le a randit, amit megbeszéltetek az úgy van. Összegezve, Tiát elérni könnyű, bár elfoglalt, de amit megbeszéltek az kőbe van vésve és lehet rá számítani. Itt láttam a hirdetését, magam máshol nem is keresek soha. A beszamolok.com oldalon a klientúra által megtapasztalt élményeket átadva a közösségnek, sokkal könnyebben dönt a kanos emberfia a vektorokról. Merre menjen. Tia rugalmas is, ezt megtapasztaltam, bár én is alkalmazkodtam hozzá. Dolga volt, picit változtattunk, de mindig időben és részletesen megosztotta, hogy mi és miért. Csillagos ötös. A végén VTR-en egyeztettem Tiával és üziben is, itt a portálon. Még arról is szó volt, hogy esetleg lemondja a randit, ezt természetesen előre közölte, de már annyira akartam vele találkozni, hogy megoldottuk volna "win-win" forgatókönyv alapján. Nem felejtett el, folyamatosan kapcsolatban voltunk a randi zárásáig. Nice!
  • Megközelítés:

    Csak ismételgetni tudom magamat. Egy majom is odatalálna. Tia "lakhelye" ideális minden szempontból. Rengeteg és ingyenes parkolóhely. Azonnal megtalálod a házszámot, közel vannak az intermodális közlekedési csomópontok, ideális autóval és BKV-val is. GPS odavisz, eszetlen mennyiségű parkolóhely. A ház kissé szocos, 60-70-es években épülhetett, 4 emeletes. Kiváló randi helyszín. Aki nem találja meg a házat, nem érdemli meg Tia közelségét.
  • Helyszín:

    Lakás tipp-topp. Tiszta, de nem hivalkodó. Hozza a ház színvonalát. Tia úgyis beragyog mindent. Nem fogod nézni a lakást, garantálom. A fürdő kiváló állapotban van. Elhúzható műanyag tolóajtókkal. Tökéletes egy gyors tusolásra. Elég tusoló van, szájvizet nem néztem (bocs) lehet, hogy van -:) Baszobában kiváló elektronikus zene szól. Tisztaság mindenhol. Az ágy kicsit nyikorog, leharcolt, Tia drága, lehet ideje lenne cserélni, elhasználtuk veled, benned -;)
    Nekem a hirdetés alapján Tia "környezete" picit "úrinőiesebb", ehhez képest a lakás puritánabb. Ez azért van mert a hirdetésben a képek nem a lakásban vannak -:)
    A törülköző kiváló nedvszívó, tiszta, jó illatú.
    Egyébiránt semmilyen kivetnivalót nem tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    Mondom, Tia mindent visz, pillanatig sem fogod nézni a lakást, a fürdőt. Egy otthonkában fogadott, a már megénekelt mamuszban, amiből van/lesz téliesített karácsonyi verzió is. A mamuszban pedig egy gyönyörű nő van. Mielőtt elmentem fürdőbe kértem Tiát, hogy megnézhessem mi van az otthonka alatt. Uraim, se bugyi, se melltartó. Hát már ez orbitálisan izgató volt, szóval az álló faszomat a hasának tolva kicsit ismerkedtünk egymással. Puszik, simik. Gyorsan elhúztam a fürdőbe, és 2-3 perc múlva már újra Tia mellett álltam, picit táncolgatva a jó zenére boroltunk be az ágyba. Tia haja szőke most, jóval rövidebb mint a képeken. Nekem az arca egy picit keleties, szubjektív, szerintem kifejezetten izgató, szépséges. Talán leheletnyit erősebb a testalkata mint a képeken, ettől függetlenül észbontóan izgató a teste. Tia sportol, és látszik is, pluszban a genetika sokat dob az összképen. A képeknek tehát abszolút megfelel, autentikus, "azonnal meg akarod kapni" szépség. Szívesen csókolóztam volna vele, de már az elején tisztáztuk, hogy se csók, se puncinyalás. Annál inkább számítottam a csodálatos francia tudására.
  • Action:

    Belépésemkor puszi-puszi, Tia, maradhatok-e, van-e bármilyen ellenérzésed velem kapcsolatban? Ezeket minden esetben megkérdem, mégis elég személyes a történet, ha zéró kémia, akkor az mindenkinek kellemetlen. Szerintem ez alap, ettől függetlenül Tia meglepődött ezen a kérdésen, nem szokta megkapni. Tia elég magas nő, sportos, bársonyos bőrrel megáldva. Csókolgattam mindenhol, hátát, hasát, nyakát, Jő belecsókolni a nyakába. Az 1 óra fele azzal telt, hogy Tia drága szájában voltam nagyrészt. Szopás közben az arcát eltakarja a lehulló aranyhaja, ezt néha elhúztam, hogy lássam, ahogy a szájában ki és be mozog a kökeményre szopott farkam. Lankadatlanul csinálja, tehát aki a francia tudásért megy, nem fog csalódni. Nem pornós, nem köpköd, nem is torkos, de nekem ez most nem is hiányzott. Tökéletes volt így. Közben simogattam és csókolgattam mindenhol, a gyönyörű punciját is, főleg a csiklóját és a hüvelybejáratot. A cca. fél órás kis francia leckét követően kértem Tiát, hogy húzzunk gumit, élvezni akarom vele az aktust is. Gyorsan felapplikálta a gumit és elkezdtem missziben betolni a farkamat a hüvelyébe. Majd lassú és gyors pumpáló mozdulatokkal dugtunk. Tia közben a zacsit izgatta a kezével. Olyan 10 perc múlva robbantak bele az utódok a gumiba, még Tia puncijában. Merev farok ki, Tia hosszú körmeivel levette a gumit. Jött szilvia, törlés és egy kifejezetten barátnős beszélgetés mindenről, közben simi-simi stb. Tiával lehet és kell is beszélgetni. Értelmes nő, vannak témák is, abszolút nem éreztem, hogy fél őrával előtte még tök ismeretlenek voltunk egymásnak. Közvetlen, humoros, jó vele lenni. Nemcsak a szexben, hanem 2 szex között is -:)
    Mivel nem öltöztünk fel, és simogattam Tiát, mindenhol, fenekét, mellét, combját, a farkam kezdett felállni. Kértem Tiát, hogy legyen már olyan kedves és vegye a szájába be a félig erektált farkam, hogy ugyanmár szopjon jó keményre. És lőn, pár pillanat és Tia finom szájában kökeményre merevedett a fasz. Lassan időnk lejárt, megkérdeztem, hogy leszop-e úgy, hogy a szájába élvezek. Tele szájjal csak annyit válaszolt, "ühmmm". 2-3 perc múlva beleélveztem a szájacskájába. Együtt mentünk ki a fürcsibe, Tia megszabadult a szájában lévő utódoktól, jómagam lecsapattam a szükséges részeket.
    Jöhetek még drága? Kérdeztem Tiától, aki pajkosan csak annyit mondott, igen, várlak.
    Biztosan visszajáró leszek.
  • Elszámolás:

    Tia? Kérdés-e, hogy korrekt? Nem, nem kérdés. Az. Extrákat nem vettem igénybe, extra volt maga a nő. Amit vállal az adatlapján, azt maximálisan teljesíti is.
  • Összkép:

    Tiának nagy a mútbeli klientúrája (masszív rajongótáborát ezentúl magam is erősítem -:)), nem is szorulna rá újakra. Örültem, hogy ott lehettem nála, tökéletes randi volt az én szemszögömből. Köszönöm Tia!
Happy Massage