• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, a kolléganője vette fel. Többször is voltam már Barbinál, ennek ellenére voltak új infók. Az egyik, hogy történt egy kis áremelés, a lényeg a másik info volt: költözés volt, már nem ott van a randihelyszín, ahol korábban voltam. Ami a foglalást illeti, szerencsém volt, tudtam menni az általam javasolt időpontban. Másfél órás programot kértem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedést választottam, a kerületet nem hagyták el Barbiék, továbbra is a 13.-ik ban rendelnek. Metróval mentem, a Forgách utcai megállótól pár perc sétával oda lehet érni.
  • Helyszín:

    Vadonatúj építésű, sokemeletes társasház. Érkezéskor csörögtem, megkaptam a kapukódot és a többi infót. A lakás a célnak abszolút megfelel, tágas fürdőszoba, fürdőkád fröcsögés elleni függönnyel, sok tusfürdő, illetve szájvíz. A tetthelyünk tatamis volt, a falon vizuális élményt segítő tükör.
  • Lány külseje:

    Már sokszor elmondtam, most írjam le mégegyszer? Hosszú szőke haj, a csábító kék szemeivel most is elvarázsolt, a popó még mindig markolászni való. A cicik eredetiek és közepes méretűek. a combok formásak, a punci frissen borotvált. Azért egy kis változás mégiscsak említést érdemel, néhány kilótól megszabadult a legutóbbi randink óta, de mivel korábban sem volt az alakjával semmi baj, így ha nem említi meg, ez fel sem tűnt volna nekem. Egy rózsaszín, kétrészes szexi fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Őszintén szólva soha nem ez volt a lényeg a randinkon, ezzel Barbi is tisztában van, így nem is szántunk rá sok időt. Itt is volt egy kis változás, míg korábban olajat használt, ezúttal krém volt. Közepes erősséggel csinálta, bár a hátsómnál kicsit erősebb volt, lentről felfelé haladt. Őszintén szólva annyira lekötött közben a beszélgetés, hogy nem is emlékszem pontosan a mozzanatokra, az azonban biztos, hogy minden érintése jólesett.
  • Levezetés:

    A zuhanyzásból visszatérve a szobában várt, egyből kezdetét is vette a kölcsönös incselkedés, simogattuk, ölelgettük, puszilgattuk egymást, én markolásztam Barbi popsiját, ő a farkamat cirógatta. Megszabadítottam a melltartójától, így lehetőségem nyílt puszilgatni, szopogatni a csábító melleit, följebb haladtam a puszikkal, nyakát, arcát, száját puszilgattam, majd finom csókváltás után a tatamira helyezkedtünk. Folytattuk a csókolózást, közben az ujjammal a punciját, csiklóját izgattam a bugyiján keresztül, ami még így is érezhetően nedves és forró volt. Megkérdezte, szeretném-e ha megszabadulna a bugyitól, a válaszom magától értődő volt. Elém tárult Barbi izgató, borotvált puncija, amit jó volt újra csodálni. Simogattam először körülöttem, majd a csiklóját simiztem, kicsit lejjebb tévedtem, behatoltam a középső ujjammal, és úgy izgattam, lassan, majd egyre intenzívebben, s mivel nem ítéltem szűknek a helyzetet, így a mutatóujjamat is betoltam. Egy darabig így kényeztettem Barbit, majd az ujjas kényeztetést fölcseréltem nyelvesre, és franciásan kedveskedtem neki. Nem volt célom megfelelni neki, hiszen már ismerem annyira hogy tudom, így nem könnyű őt mennybe röpíteni, szóval saját magam szórakoztatása volt a cél, de azért remélem, Barbi is élvezte. A ténykedésem után Barbi vette át az írányítást, mellé térdeltem, nekiállt cirógatni a velem egykorút, majd a nyelve végével a makkomat nyalogatta, már a látvány önmagában nagyon izgató volt, aztán a szájába vette, és fokozatosan intenzívvé váló szopásba kezdett. Amikor közel voltam a véghez, megkértem, tartsunk egy kis szünetet, időhúzás gyanánt beszélgettünk még, majd a cicijét izgattam egy kicsit a farkammal (bár inkább fordítva: a farkamat izgatta a cici), kértem tőle egy zacsis izgatást, amit örömmel csinált, olyan golyós szopiban volt részem, hogy megint nagyon közel voltam az elsüléshez, így újabb beszélgetős időhúzás következett, melynek során beiktattuk a masszázst, amit a masszázs fejezetben már részleteztem. Az idő aztán már tényleg röpült, így jöhetett a végkifejlet, amire Barbi javaslatára 69-es pózban került sor. Miközben intenzíven szopott, közben keményen nyomta a számnak a nedves punciját, a nyelvem szó szerint "dugta" a vaginát, közben markolásztam a formás popót, ilyen helyzetben nem is bírtam sokáig, jött a durranás. Amikor közeledett a vég, éppen a kezével kényeztetett, de mikor szóltam, hogy mindjárt elsülök, gyorsan bekapta, így a szájában ért a vég.
  • Elszámolás:

    Az elején rendezve, az alapárat kiegészítettem, amibe több extra is belefér. Őszinte leszek, ebben nem tudok korrekt infóval szolgálni, mert azt tudtam, hogy áremelés volt, de nem tisztáztam az extrákat, illetve azok árát, de szerencsére semmiben nem volt hiányérzetem, amire vágytam, azt megkaptam.
  • Összkép:

    Ismét csodás élményben volt részem Barbinál, érdemes volt ezúttal is visszatérnem hozzá. Igazából amikor elindultam hozzá, az volt a határozott elképzelésem, hogy nem fogok a randinkról beszit írni, mert már hármat megírtam, és akkor úgy gondoltam, többet már nincs értelme. De ez azért kicsit mégis más volt (új ár, új helyszín, ráadásul 69-es kalandom még nem volt Barbinál), szóval úgy gondoltam, rangomhoz méltó módon ezt a randit is megosztom veletek. Barbi kedves, odaadó stílusa ezúttal is lenyűgözött!
Happy Massage