• Alena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel Alenát, egyből felvette és gyorsan is találtunk megfelelő időpontot másnapra.
    Végül a találkozó napján az időpontot fél órával későbbre helyeztük át, de nekem ez nem okozott problémát.
  • Megközelítés:

    Marina part. Én tömegközlekedéssel, metróval érkeztem ahonnan egy kb 8 perc séta után megérkeztem a címre. Telefonálás, Alena pedig kedvesen megosztotta a bejutáshoz szükséges információt.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, az egész nagyon patyolat. Már a nappaliba belépve nagyon hangulatos megvilágítás, illetve zene szó hallatszott. A fény nem volt túl világos vagy sötét, a zene pedig pont jó hangerőn szólt, nem zavart semmit.
    Nagyon eltalálta Alena a beállítást. A fürdőben volt kilépő és vagy 6 tusfürdő amik közül választani lehetett.
  • Lány külseje:

    Alena hihetetlenül vonzó kinsugárzással, gyönyörű arccal és egy bomba alakkal fogadott.
    Minden testrésze megérdemel egy himnuszt.
    Tenyérbe illő finom mellek, eszméletlen szép hosszú lábak, kis kerek popsi és az az izmos szexi hát.
    Külön ki kell emelnem mennyire puha és finom bőrrel van megáldva.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor egy rövid üdvözlés után, a fürdőbe vettem az utat a friss, kézhez kapott törölközővel.
    Utána Alena megkért, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon hason fekve, majd mellém térdelve kezdte el a masszázst.
    A masszáshoz egy krémet használt, a technika pedig inkább lágyabb simogatáshoz volt hasonló ami nekem nagyon kellemesen esett.
    Mennyei volt Alena érintése és nagyon izgató volt látni a tükörben ahogy kezei fel alá jártak rajtam. Közben persze a gyönyörű alakjáról sem tudtam levenni a szemem.
    A masszázs közben kellemesen eltársalogtunk, jól éreztem magam, remélem Alena is.
  • Levezetés:

    Egyszercsak olyan helyre tévedtek Alena kezei ahová az addigi masszázs során még nem. Megint eltelt pár mozdulat és Alena kezeit már nem csak közel, de pontosan a golyóimon éreztem.
    Nagyon jól építette fel a flowt, itt már teljesen az ujjai köré voltam fonva.
    A "megfordulhatsz" elhangzása után, epekedve vártam a folytatást. Nem csoda, hisz itt már lekerült a melltartó és felfedte bájos kebleit.
    Alena nagyobb mennyiségű olajat adagolt a kezébe és finom simogatásokkal kezdte az ismerkedést. Itt még mellettem ült oldalasan így a másik kezével mindenhol máshol is tudott simogatni.
    Én sem voltam rest és nagy lelkesedéssel felfedeztem gyönyörű testét.
    Mivel jeleztem aggodalmam, hogy tartok a korai végtől, Alena nagyon kedvesen elnyújtotta a műsort és lassan építette fel. Szuper jól esett ez a fajta figyelmessége és örültem, hogy ilyen jól lehetett vele kommunikálni az igényekről.
    Fogalmam sincs mennyi idő elteltével, de megkérdeztem van e lehetőség olyan pozitúrát felvenni, ahol a csodás fenekét is feldezehetném kezeimmel. Ennek készségesen eleget téve, egyik lábát áttéve rajtam, 69 pózba kerültünk át, ahol kezeivel ugyanúgy folytatta tevékenységét, miközben a látóterem nagyrészét, egy szexi piros tangával megáldott, kerek popsi töltötte ki. Élve a lehetőséggel, kezeimmel végigjártam Alena gyönyörű hátát és fenekét.
    Ezután néha új adag olajat alkalmazott a kezeire, illetve bevetett még pár izgalmas fogást a repertoárjából. Aki kíváncsi, látogasson el hozzá és fedezze fel.
    A fináléhoz újra mellém ült és eszméletlen technikával jutatott el a csúcsra. Segített megtörölni majd pedig az ágyon heverve beszélgettünk még egy picit a maradék időben.

    Alena nagyon vonzó és tudja mitől döglik a légy. Élvezettel végzi munkáját és engem rabul is ejtett.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról. Az adatlapja elég tiszta azzal kapcsolatban, hogy mi opció és mi nem.
  • Összkép:

    Életemben most vettem először ilyen szolgáltatást igénybe. Nagyon örülök, hogy ezt Alenával tettem meg. Engem teljesen elvarázsolt kedvességével, nyitottságával, figyelmességével.
    Biztosan visszatérek még hozzá.
Happy Massage