• BAMBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos kisasszonnyal tudtam beszélni, így vele egyeztettem. Elmondta a lehetőségeket és bár az időpont amit kértem nem volt jó, sikerült kicsit módosítani, hogy megfelelő legyen. A randevú napján reggel sms-ben meg kellett erősítenem.
  • Megközelítés:

    A környéken fizetős a parkolás, de bőven volt parkolóhely, így nem jelentett gondot, egy sarkon belül sikerült megállnom. Érkezéskor újra telefon, ekkor kaptam meg az emelet és ajtó számát.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, a szobában masszázspad és egy kanapé is van, valamint szobainas és minden mi szem szájnak ingere...:) Tényleg, még cukorka is volt. A fürdőszoba is rendben van, tiszta, 6-7 tusfürdőből lehet választani, van szájvíz is (bár csók lehetőség nincs, ahogy Bambi mondta, testnedvek nem cserélődnek...)
  • Lány külseje:

    Csinos világos ruhában fogadott, alatta fehérnemű. Nagyon jó alakja van, formás és kemény popsi, a mellek tökéletesek, mintha szobrász formázta volna őket, de természetesek. Arca kifejezetten szép, nekem a szeme különösen tetszett, sokat mosolyog, végtelenül kedves.
  • Erotikus masszázs:

    Először átbeszéltük a lehetőségeket, mivel telefonon nem vele beszéltem és szerettem volna mindent tisztázni. A lényeg, hogy testnedvek cseréjére ne kerüljön sor, illetve a bugyival takart rész nem érinthető. Ez nekem teljesen rendben volt, erre számítottam. Elmentem fürdeni, majd visszatérve felfeküdtem a masszázspadra. A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner. Aztán haladt lefelé, a lábak masszírozásánál már voltak lágyabb, enyhén bizsergető mozdulatok. Tulajdonképpen nagyon apró lépésekkel lettek mindig egy icipicit erotikusabbak a mozdulatai. Nem volt semmi direkt mozdulat, csak egy kis apró érintés vagy lágy simítás itt-ott, majdhogynem véletlenül. Aztán egyszercsak a fülembe súgta, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    Fordulás után levette a melltartót és előbukkantak csodálatosan szép mellei. Lágyan simogatni kezdett, olajat csepegtetett a szerszámra, és lágy mozdulatokkal kényeztetett. Én közben elértem és a popsit simogattam, vagy a melleket. Sokszor fenntartotta a szemkontaktust, ez külön fokozta az élvezetet. Kézmozdulatai változatosak voltak, hol erősebben, hol lágyabban, erre simított, vagy arra csavart egyet. Aztán kis idő után ajkait is bevetette. Ez is nagyon változatos volt, hol a nyelvével járt táncot az érzékeny pontokon, hol teljesen a szájába vett. Őrjítően fokozta a hatást azzal, hogy gyakran nézett a szemembe. Úgy láttam, hogy ő is élvezi. Foglalkozott a zacsival is, ez külön élmény volt. Eleinte a pad mellett állt, aztán egy idő után felmászott a padra és a lábaim közé telepedett. Itt is folytatta a kényeztetést, hol kézzel, hol puha ajkaival. Hosszabb ideig a határon tartott, néha picit visszavett az ingerből, elhúzva az élvezeteket. Aztán egy ponton már nem bírtam tovább, és a kezei között hatalmasat robbantam. Kedvesen letörölgetett. És a végén még egy rövid talpmasszázst is kaptam!
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról, az elszámolás utólagos volt, és pontosan megfelelt az előzetesen megbeszélteknek.
  • Összkép:

    Egy csodálatos lányt ismertem meg, akinek a vérében van az erotika. Gyönyörű, vonzó nő, és úgy ért a kényeztetéshez, mint nagyon kevesen. Boldog vagyok, hogy megismerhettem, és egész biztosan visszajárós vendég leszek nála.
Happy Massage