• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem a szalon központi telefonszámán egy Gréta-Sophie négykezesre. Kolleginával beszéltem és minden fontos infót megkaptam.
  • Megközelítés:

    A szalon elköltözött a XIII. -kerületből és a VI. kerületben a Király utcában nyitották meg a szalont. Ez az infó a weboldalukon is olvasható. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a Deák tér olyan 5 perces séta. Ha valaki autóval jönne; akkor azt jelezze az egyeztetéskor, mert a lányok tudnak ajánlani parkolási lehetőséget.
  • Helyszín:

    Maga a ház portaszolgálattal van ellátva és a földszinten a lépcsőháznál jelezve van, hogy melyik emeleten található meg a szalon. Ha lifttel megyünk akkor az adott emeleten a szemben lévő ajtót kell megcélozni. A lakás hasonlóan nagy mint az előző. A küszöböt baloldalt van egy ajtó ami számomra ismereten célú maradt. Jobb felé továbbhaladni és bal oldalt van a nappali függönnyel elválasztva a folyosótól. Tatamis masszpados.-tatamis szobák következnek az előbbi kettő bal kéz fele míg az utóbbi a folyosó végén. A megszokott rend szerint ezt a szobát vettük igénybe. Jobb oldalt két fürdő. Érdekesség hogy a kettes számú fürdőnek két ajtaja, mert az egyik a folyosóra a másik pedig a szobára nyílik. Ebben a fürdőben voltam és itt egy sarokkád kapott helyet.
  • Lány külseje:

    Sophie-t már sokszor leírtam, ezért nem tudom mi újat írhatnék róla. Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. Fekete ruciban nyitott ajtót, alatta egy világos árnyalatú (talán szürke) melltartót viselt és egy sötétkék fekete tangát. Az utóbbi végig rajta volt.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezéskor üdvözöltem mindkét lányt és bevezettek a szobába. Grétával már találkoztam korábban de csak futólag és akkor csak a bemutatkozásig mentünk el. Sophie-t már régóta ismerem. Cipő le és irány a szoba. A szobában levetkőztem majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Amikor visszatértem a szobába akkor Gréta is belibbent és egy perccel később Sophie is, de ő a fogadószett egyik darabjától már megszabadult. Kezdésként Grétát simogattam és megszabadítottam a textiltől. Kicsit tartózkodó volt, de mivel először ilyen intim helyzetben ezért ez nem volt negatívum. Sophie viszont ekkoriban éppen "nagylány" volt; ezért arra kért, hogy most mellőzzük a romantikázós dolgokat. Elfogadtam ezeket a feltételeket és elfeküdtem a tatamin. A két lány mellém telepedett és a bokáimnál kezdték a masszázst. lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk egy picit. Kiderült, hogy Gréta is a kommunikatív lányok közé tartozik, mert fenntartja a beszélgetés fonalát és ez egy plusz pont számára. Fokozatosan haladtak felfelé és a lábaimat alaposan átsimították. Jöhetett a derekam és a hátam és a nyakamig rendesen átmasszíroztak Mondhatni teljesen ellazultam. Ekkor jött Sophie csúszkája a hátamon. Csúszkált egy darabig majd Gréta is adott csúszkát. Sophie utána kicsit viccesen megjegyezte itt jön a varázsszó: megfordulhatsz. Itt kezdődött az erotikus rész.
  • Levezetés:

    Sophie újabba dag olajat kent magára és Gréta egyszer végig Sophie mellén mondván, hogy besegít. Gondolom ezt csak a hangulat fokozásának céljából csinálta. Sophie szemből adott csúszkát és addig Gréta a lábaimat simította végig. Csere és Gréta is újabb adag olajjal csúszkált rajtam. Sophie itt a karjaimmal foglalkozott. Jöhetett a lingam amit Grétától kaptam. Azért tőle, mert az ő technikája még ismeretlen volt és Sophie tudta, hogy mindig az ismeretlen lánytól kérem. Gréta aprólékos technikával kezdett és lassan építette fel a folyamatot. Nem akart gyorsan haladni, ezért kicsit később kezdtem érezni a kéj első jelei; mint a korábbiakban. Gréta tempója is ugyanígy lassan növekedett, ahogy bennem lévő kéj is. Tudta hogyan kell ezt a részt úgy megnyújtani, hogy még ne fájjon a beteljesülés hiánya. Haladt tovább és a végén a tudása legjavával juttatott el a végcélhoz. Kis pihenés következett és utána egy kevés törlés után indultam a fürdőbe Sophie-val együtt. Egymás után másztunk be a fürdőkádba. Sophie beállított a víz hőmérsékletét és addig én egy picit simogattam. Bekentünk magunkat tusfürdővel és utána kérte, hogy forduljak meg. Itt bekente a hátam is tusfürdővel majd le is mosta rólam. Pici csevegés volt amikor megtörölköztünk és visszamentünk a szobába.
    Visszatértünk a szobába és én felvettem a gönceimet. Ki az előszobába és a cipőimet is felhúztam. Csokorrendezés és búcsúpuszi és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. A csokor nem változott a legutóbbi áremelés óta. A szalon oldalán nyilvános adat.
  • Összkép:

    Egy újabb nagyszerű négykezes szeánszon vagyok túl. Ismét találtam egy olyan lányt aki képes ellazítani ugyanakkor feldobni is.
Happy Massage