• Natasa35

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem először Natasát a megadott telefonszámon. Elsőre nem vettem fel, de később röviden visszacsörgetett. Utána telefonon könnyedén tudtunk egyeztetni, nagyon kedves volt már a telefonban is. Elmondott minden fontos információt. Könnyen és gördülékenyen ment minden.
  • Megközelítés:

    11. kerület könnyen megközelíthető utcájában lehet meglátogatni Natasát. Parkolás fizetős, de lehet találni a környéken helyet. BKV-val is könnyen megközelíthető több irányból és többféle eszközzel is.
  • Helyszín:

    A lakás a második emeleten van, ahova gyalogosan lehet felmenni. Instrukciók alapján könnyen megtalálható. A lakás teljes részét nem láttam, de az előszoba, a masszázsszoba és a fürdőszoba abszolút szép és jól berendezett. Tisztaság és rend van mindenhol, hangulatos világítás, abszolút nem tolakodó halk, alkalomhoz illő zene szólt. Fürdőben a fürdéshez minden szükséges dolog megtalálható, finom puha törölközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    A képeknek Natasa alakja teljes mértékben megfelel, bomba alakja van!! Az arca bár ki van takarva, de nem kell tőle félni, aranyos mosolygós arca és szemei vannak. Egy lenge, fekete köpenyben és egy fekete body-ban fogadott. Szerencsére sokat nem takart egyik ruhadarab sem, így a szép alakja már az első pillanattól a szemem elé tárult, ami miatt hirtelen kissé zavarba is jöttem. :) Sportos, feszes alakja van, bár elmondása szerint mostanában nem jutott el eleget sportolni. Mondtam is neki, hogy csak kíváncsibbá tett, hogy milyen lehet jobban kisportolva. Nekem így is nagyon tetszett, a popsija külön kiemelendő bármilyen szögből. Cicijei természetesek, tenyérbe illőek, nagyon kis érzékenyek. Az egész testén nagyon finom, puha a bőre és a tapintatos érintésre nagyon kedvesen reagál. :)
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem, így kétszeri kényeztetésre került sor, ami keretbe foglalta a masszázst.
    A masszázs megítélésem szerint szakszerű volt, nekem kimondottan jól esett. Nem volt a kellemetlenül erős / mély masszázs, de nagyon jól átmozgatta az izmait. Felsőtestemen kezdett, a problémás helyeken elidőzött. Karjaim után a lábam következett, amit szintén nagyon jól átmasszírozott. Közben beszélgettünk, de abszolút nem volt tolakodó, feleslegesen nem fecsegett ő sem. Volt, hogy csak csendben élveztük egymás társaságát, leginkább én a masszázsát. Nagyon jól esett.
    A masszázs paddal szemben a fejrésznél van egy tükör, amit csak "késve" használtam ki. Amikor egyszer felnéztem vettem csak észre, hogy masszírozás közben megszabadult már a body-tól és teljesen meztelenül masszírozott. A nyugalmi állapotom bár ez nem segített, de nagyon kellemes meglepetés volt. Időnként felnéztem, ő is rám mosolygott a tükörben, szóval nagyon jó hangulatban telt a masszázs.
    Idővel már voltak olyan mozdulatai, ami a nyugodt hasonfekvést megakadályozták, de egyszer sem vitte túlzásba és hagyott ismét lenyugodni. De egyértelmű jelei voltak annak, hogy a masszázs végeztével várnak még rám kellemes pillanatok.
  • Levezetés:

    Első felvonás: a fürdőből visszatérve gyorsan megszabadított a törölközőtől. Rövid egyeztetés után hátamon foglaltam helyet a masszázságyon ő pedig olajjal felszerelkezve mellett, kéztávolságban helyezkedett el. Nagyon kedvesen és finoman közelítettünk egymáshoz, azt gondolom, hogy gyorsan egymásra hangolódtunk - én legalábbis biztosan. :D Kézzel, illetve finom ajkaival gyorsan izgalmi állapotba varázsolt. Számomra meglepő módon egy pillanat alatt tövig eltüntetett, ami természetesen nagyon jól esett. :) Változatosan kényeztetett, tevékenységét abszolút nem korlátozva csak egy érzékeny helyre, hanem több felé is kényeztetett. Relatíve gyorsan meg is lett kedvessége eredménye, és végül a szájában élveztem el. Hagyott türelmesen lenyugodni, csak utána landolt a maradék egy zsebkendőben. Kis szusszanás után kezdődött a masszázs.

    Masszázs után helyet cseréltünk és én kezdtem el őt simogatni. Masszírozni sajnos nem tudok, de próbáltam őt is kicsit ellazítani. Eleinte a hasán feküdt, de egy kis idő után inkább megfordult, mert úgy neki is kényelmesebb volt és én is jobban tudtam őt kényeztetni. Nagyon gyorsan jelezte az ő teste is, hogy tetszik neki, amit csinálok és egyre inkább beleélte magát. Egy idő után szájjal és ujjal is kényeztettem, és tetszésének egyre hevesebben és hangosabban adta jeleit. Kisvártatva egy hangos élvezés volt a jutalma(m). Hagytam lenyugodni, de cirógattam tovább még. Egy idő után újra "támadásba" lendültem és próbáltam ismét kedvében járni. Ennek ismét pozitív fogadtatása volt és az első alkalomnál talán még erőteljesebben tudott elélvezni. Pár percig hagytam őt lenyugodni, amit kéjes mosollyal fogadott, de kis idő múltán jelezte, hogy ezt nem hagyhatja annyiban.
    Helyet cseréltünk és az első alkalomhoz hasonlóan helyezkedtünk el. Bár nem tudom, hogy hogyan de tudta fokozni a kényeztetésemet. Nagy beleéléssel kényeztetett ahol csak ért, én teljesen "elvesztettem" az eszem és csak úsztam az árral. Az eredménye újfent egy hatalmas élvezés volt, amit ő hagyott és talán még ő is élvezett. :)

    Miután a pulzusom kissé lejjebb ment elmentem tusolni. Öltözködés közben még váltottunk néhány mondatot, rendeztük, amit ilyenkor kell és elbúcsúztunk egymástól
  • Elszámolás:

    Nem volt semmi meglepetés, a telefonban egyeztetettek alapján otthagytam az összeget a kis asztalon. A nfvsz extra, de számomra abszolút megérte.
  • Összkép:

    Natasa egy nagyon kedves és közvetlen nő! Az elejétől kezdve közvetlen hangulatot teremt, nagyon figyel az emberre és végig kapcsolatban marad. Én abszolút felfrissülve és kielégülve távoztam tőle. Nem tudom megígérni, hogy többször nem fogom keresni. :)
    Köszönöm szépen, Natasa!
Happy Massage