• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, aznapra már nem fértem be(le), így megegyeztünk egy következő heti időpontban. Nem kellett SMS, megerősítés, mindketten tudtuk, hogy mikor és hol kell megjelennünk. Szeretem benne, hogy nem túráztat feleslegesen, amit megbeszéltünk, az úgy is lesz.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam már a telefonban, kivételesen tömegközlekedtem, a 4-6 villamostól öt percet kell gyalogolni. Parkolni pénzért lehet, de nem bíztam abban, hogy lesz hely. A ház könnyen felismerhető, kaputelefonálás után nyílik az ajtó.
  • Helyszín:

    Egy talán századfordulós lakás, felújítva. Szép nagy előszoba konyhával, fürdő zuhanyzóval, tusfürdővel, szájvízzel, puha törölközővel. A baszoba szép nagy, világos, három állítható tükör (nem értem rá foglalkozni velük), nagy franciaágy. A ruháimat egy fotelba raktam le, de legközelebb azzal vannak terveim, úgyhogy akkor majd egy székre teszem.
  • Lány külseje:

    Misty a képeknek megfelelő csinos hölgy. Szép arc, tuningolt cicik, borotvált punci, csinos popsi. Sok tetkó, a videón mindegyik megtekinthető, a képekről némelyik lemaradt. Fehérneműben és magassarkúban fogadott, de szép sorban minden ruhadarab lekerült róla.
  • Action:

    Fürdés után Misty az ágyon várt, gyorsan belevágtunk a lecsóba. Az elején kicsit nyalogattam a punciját, de hamarosan a szájában találtam magam. Itt némi mélytorkos elemekkel fűszerezett francia vette kezdetét, a kedvencem az volt, mikor hanyatt feküdt az ágyon, és felülről dugtam a száját. Nem kellett fejlógatás, csak úgy függőlegesen durr bele. Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is :D. Egy idő után nem bírtam, magasabb sebességre kapcsoltam, és telelőttem a gumit, nem kis részben az általa kiadott izgató hangok miatt. Nem így terveztem, de sebaj. Ezután beszélgettünk egy jót, kivel mi történt, hol járt, mit csinált az elmúlt időben. Ezzel el is szaladt az idő, de Misty jelezte, hogy utánam nem jön senki, így még egy spricc nélkül nem szabadulok. Gyorsan a szájába is vett, profi módon játszott a farkammal, ügyelt arra is, hogy lássak is valamit, miközben ő a tükörben nézte a történéseket. Végül hanyatt fekve menterm el a szájába/arcára, persze a gravitáció egy szemétláda, mert minden visszacsurgott :D. Kaptam törlőt, amíg Misty rendbehozta magát, majd segített nekem is befejezni a tisztálkodást. Dobtam egy gyors zuhanyt, rendeztem a piszkos anyagiakat, és könnyes búcsút vettem Mistytől.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem, extrát nem vettem igénybe (talán a popsi az?), Misty szépen megköszönte és eltette.
  • Összkép:

    Nagyon rég durrantam el gumiban, és nagyon rég szoptak le ilyen gyorsan, mint Misty a végén. Hiába, aki tud, az tud. Jó élmény volt az egy óra, jó hogy Misty ismét elérhető. Át kell terveznem a cash-flow-mat, kevesebb koktél és sör, több Misty. Ha bírod a bevállalós csajokat, Misty jó választás!
Happy Massage