• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutóbbi randink nagyon jól sikerült és még akkor megígértem ALICEnak, hogy ezt még folytatjuk és hamarosan jelentkezem. Igen, akkor nem gondoltam volna, hogy ezt az ígéretet nem egy-két hét, vagy egy-két hónap, hanem inkább egy-két év múlva sikerül majd beváltani. Az ígéret, az ígéret és én nem szeretem volna adós maradni és ezt az ígéretet beváltatlanul hagyni. Milyen dolog is lett volna ez? Az egyeztetésben minden volt, ami ilyenkor közbejöhet. Az oldalt ritkán nézem, amikor láttam a kiírásokat, hogy fogadóóra van , akkor már majdnem dél volt , amikor telefonáltam, akkor kb. az esélytelenek teljes nyugalmával hívtam a számot. A szám kicsöngött, de nem vette fel senki. Erre igazából számítottam és egy nagyobb összegben fogadni is mertem volna arra, hogy így lesz és el is indultam a dolgomra.
    …azonban, ha nem sikerült volna az egyeztetés, akkor ez a beszi nem íródik meg. Szóval szűk egy órán belül visszacsörgött a hölgy :) ami nagyon kellemes meglepetés volt. Jelezte, hogy a nem fogadott hívások közül én vagyok az első akit visszacsörgetett :) Kis egyeztetés után sikerült egy jó időpontot találni , amit menet közben még kétszer újra egyeztettünk , de végül meglett a randi időpontja.
  • Megközelítés:

    A cím amit kaptam egyértelmű és könnyen megközelíthető, a térkép által jelzett hely elég pontos. A gps odáig visz le, de a parkolás miatt érdemesebb egy 300 méteres körzetben keresgélni, tömegközi okés, minden jár erre.
  • Helyszín:

    Úgy tűnik Alice szereti a körfolyosós házakat, ez is ilyen volt, szerencsére ez a mostani lakás egy kis séta után a lépcső mellett volt. Bejutás diszkrét, látni senkit se láttam és senki sem lát. A lakásba lépve nagyon kellemes hűvös fogadott, meg is jegyeztem, hogy milyen jól el vannak találva ezek a régebbi típusú házak, hogy ilyen jó hűvös van. Haha, ezzel megnevettettem partnernőmet. Ő is megjegyezte, hogy tényleg milyen jók ezek a házak, de a kellemes hűvöshöz az a klíma is sokat hozzátesz, ami épp ott a fejem felett van. A lakásból a fürdőt és a hálót láttam, mindenhol rend honolt. A fürdőszobában fürdőkabin fogadott, egy tusfürdőből tudtam választani (semleges illatú, ha ez valakinek fontos), de igazából nem fürödni mentem Alicehoz így az az egy tusfürdő épp elég volt.
  • Lány külseje:

    Az utolsó találkozásunkhoz képest csak egy minimálisat változott Alice külseje, olyan vállközépig érő szőkés-vöröses haja lett a szőkésbarna hajzuhatag helyett, de az alakja és a mosolya nem változott semmit.
  • Action:

    Zuhanyzás után a hálóba belépve Alice hason fekve várt, teljesen meztelenül.
    Mintha tegnap találkoztam volna vele, ugyanaz a formás izmos popsi, selymes bőr, csinos combok, izmos hát... Minden testrész kapott egy kis simogatást és egy kis finom puszit, illetve nem csak egy keveset, hanem igazából nagyon sokat. Nem igazán volt koncepcióm, először a lábait, combját, combjának belső felét pusziltam, közben másik kezemmel simogattam a hátát, majd araszoltam felfelé. Miközben kezemet lecseréltem a számra és puszilgattam a hátát , másik kezem elkalandozott a combok belső felén, melyek a kis simogatásra és érintésre finoman nyíltak. Puszikkal a hölgy nyakszírjénél jártam, közben a kezem rátalált Alice puncijára és először finoman simogattam, majd előbb egy ujjal s utána két ujjal ujjaztam. Itt partnernőm is feladta kényelmespozícióját és lassan felém fordult. Miközben elhelyezkedtünk én az édes cicikkel , csípőjével és később a puncijával törődtem. Ujjazás és francia közben Alice elkapott és egyszer csak mélyen , nagyon mélyen elnyelt. Ezt nem részletezném tovább, a fantáziátokra bízom, legyen elég annyi, hogy majdnem túlcsúszott ez a kis erotikus játék és majdnem így lett vége a randinak, de az utolsó utáni pillanatban Alice megkegyelmezett nekem és a szexet gumihúzás után amolyan hagyományos módon fejeztük be.
    Kis pihegés beszélgetés után elmentem zuhanyozni majd elköszöntem bájos partnernőmtől. Jó hangulatú randi részese lehettem és jól éreztem magam a társaságában.
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák és meglepetések sem. A telefonban nem is beszéltünk a tiszteletdíjról, hisz azt a hirdetésből bárki megismerheti. A csokrot a randi végén letettem az ágy melletti fehér kisasztalra.
  • Összkép:

    Jó volt a randi, jó volt Alice kezei közt ellazulni és kielégülni.
    Kérlek vigyázzatok erre a kedves virágszálra!
Happy Massage