• Szederke

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Augusztus vége felé voltam Szederkénél. Délután hívtam, pont nem vette fel, kb fél perc múlva diszkréten visszacsörrentett. Gyorsan, még aznapra tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Autóval egyszerűen megközelíthető, amikor én mentem nem volt probléma parkolóhelyet találni. BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Régi bérház, közepes állapotban. A lakás szép, tiszta, nincs vele semmi probléma, zuhanyfülke viszonylag kicsi, de mindennel felszerelt(a LED-es zuhanyrozsa mondjuk kifejezetten érdekes :D). Mivel viszonylag nagy házról van szó, belül több lépcsőházzal, így el lehet tévedni, de Szederke pontos instrukcióit követve megtaláltam.
  • Lány külseje:

    Megérkezésem után egy kis ismerkedő beszélgetéssel kezdünk. Rendeztük amit rendezni kell. Szederke nagyon szexi egyrészes fehérneműben fogadott. Már akkor láttam, hogy nagyon szép teste van. A beszélgetés után felajánlotta az együtt fürdést, amivel éltem is, így gyorsan le is került róla a fehérnemű :) Ekkor már láttam, hogy az elő benyomások igazak voltak, igazi bombanő! Gyönyörű teste van, szép formás nagy mellek, iszonyat kerek kemény popsi, gyönyörű lábak. Az arckitakarástól sem kell félni, nagyon szép arca van, gyönyörű nagy barna szemekkel amihez gyönyörű hosszú fekete haj társul. Ezen kívül értelmes és jó beszélgetőpartner is, ha igényli az ember.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után bementünk a szobába, ahol egy franciaágy a tethely. Megkért hogy feküdjek hasra. Közben megkérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném a masszázst, én rábíztam, hogy azzal amit ő jobban szeret, így olaj lett. Masszázs technikáját nagyon élveztem. A lábakkal kezdi, és folyamatosan halad felfele a testen. Erősség tekintetében olyan közepesnek mondanám, viszont látszik, hogy ért hozzá, mert észrevett pár olyan helyet a hátamon, ahol én is éreztem, hogy valami nincs rendben, és nagyon jól kimasszírozta az izomcsomókat. Nagyon jó időközönként váltogatta az erős gyúró mozdulatokat a gyengéd érintésekkel, a vége felé egyre sűrűbben használva a szokásos benyúlásokat, amit nagyon jól csinál.
  • Levezetés:

    Alapból 90 percre mentem, 2 kényeztetést beszéltünk meg, de miattam csak egy lett belőle. Masszázs után megkért, hogy forduljak meg, amit örömmel meg is tettem. Mivel férfiasságom még nem állt a helyzet magaslatán, így megkérdezte, hogy szeretnék-e egy csuszkamasszázst. Mivel ilyenben még nem volt részem, terméseztessen igent mondtam a dologra :). Beolajozta gyönyörű melleit, és belekezdett a mókába. Férfiasságomat folyamatosan a mellei közé vette, csúszkált rajta, mellbimbóival izgatta a makkomat. Frenetikusan jól csinálta, kb egy perc múlva készen álltam a következő fázisra, de természetesen még folytatta a csuszkát pár percig! Aranyosan meg is jegyezte, hogy ahogy látja a csuszka masszázs lesz az egyik kedvencem :) Saját ajánlásom, hogy szederkénél mindenképp próbáljátok ki a csuszka masszázst, nem fogjátok megbánni. Ezután kézzel kezdte a kényeztetést, majd rátért a franciás kényeztetésre. Ezeket folyamatosan felváltva használta. Franciánál nyelvet is használ rendesen, a megfelelő helyen és időben, amire nagyon jól ráérez! Franciája nagyon gyengéd, puha, én egy kicsit erősebben szeretem, de nagyon jól csinálta.Utólag így belegondolva, ha ezt az igényem felvetem neki, szerintem minden további nélkül teljesíti Közben bármilyen kérésem volt, azonnal teljesítette, úgy mozgott, fordult, hogy elérjem azt amit éppen szeretnék, vagy a csodálatos melleit vagy a formás popsiját és punciját. Folyamatos váltogatások közben kézi levezetéssel lett végem. Utána kis tisztálkodás, és mivel még volt egy kis időnk, kaptam egy nagyon szuper talpmasszázst is. Ezután gyors zuhany, és távoztam.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint történt, semmi probléma nem volt. Ha jól tudom egy extrát lehet kérni, de azzal én nem éltem.
  • Összkép:

    Szederke egy nagyon aranyos, szép, bombatestű fiatal nő. A vele eltöltött 90 perc alatt nagyon jó benyomást tett rám, személyiségére nekem nagyon bejött. Masszázs alatt beszélgettünk is különböző dolgokról, volt amikor én kérdeztem, volt amikor ő kérdezett, sok mindenről el lehet vele beszélgetni, de ha valaki ezt nem igényli, szerintem abban is tökéletesen partner(nálunk is voltak csendes szakaszok). Ha bármi kérése van az embernek, szinte azonnal próbálja teljesíteni, csak hogy neked jobb legyen! Tökéletesen alkalmazkodik az ember igényeihez. Nagyon élveztem a vele eltöltött időt, ha lesz még rá lehetőségem biztos visszamegyek hozzá :) Mindenkinek ajánlom Szederkét, aki kellemesen szeretne eltölteni egy, vagy akár több órát egy bombanő társaságában.
Happy Massage