• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalról hívtam. Második próbálkozásra felvette. Megbeszéltük amit ilyenkor szokás, aztán megtaláltuk a megfelelő időpontot is. Megkaptam a címet és hamarosan indultam is hozzá.
  • Megközelítés:

    A parkolást el kell felejteni. Komolyan. Az utcába csak engedéllyel lehet behajtani, az meg szerintem csak kevesünknek van. Viszont a tömegközlekedés kiváló! Busz, villamos, troli és metró. Mindegyik csak 5 perces séta, de lehet még annyi sem.
  • Helyszín:

    Régi bérházban fogad. Szívesek is nyugodtan mehetnek, nem kell emeletet mászni. A bejutás teljesen diszkrét. A lakásból csak a konyhát, a fürdőt és a szobát láttam. Ezekkel semmi gond nem volt.
  • Lány külseje:

    Egyértelműen ő van a képeken, de egy pici utómunka van rajtuk. De nem vész, élőben is kedves a hölgy, bár elég szókimondó. Ez kiderült, amikor mesélt egy sztorit. De ezzel semmi gond, én is hasonló típus vagyok. A szemei nagyon szépek és a mellei megérnek akár két misét is.
  • Action:

    Fürdés után letettem az asztalra a borítékot, amit egy mosollyal és köszönettel nyugtázott. Franciás felvezetést kértem mélytorokkal, és szexet a végére. A franciája nagyon jó! Eddigi legjobb francia, amit kaptam. Tudja használni a száját és a nyelve is igencsak játékos. A zacsikat kitüntette figyelmével. Bő nyállal szopizik, még meg is köpködi a farkamat néha. Volt szemkontaktus is, ami nagyon izgató volt számomra. A mélytorok rendesen az, nemcsak félig veszi be. Közben csókolóztunk is és a melleire is szántam némi időt. Élvezet volt birtokba venni a cickóit, rendesen reagáltak a kényeztetésemre. Finoman ujjazni is lehetett, azt is élvezte. Aztán eljött a gumihúzás ideje. Ha már a hátamon feküdtem, nyeregbe pattant és meglovagolt, de rendesen. Pár perc után éreztem, bajok lesznek, ha nem figyelek oda. Kértem, forduljunk kutyusba. Míg ez megtörtént, nyertem egy kis időt. Aztán ahogy behatoltam hátulról, ez az idő egyből el is veszett, szinte ott folytattam, ahol a pacizásnál abbahagytuk. Nem telt bele 10 perc sem, és teleélveztem a gumit. A hátára hajolva lihegtem pár percet, majd óvatosan kihúztam még mindig kemény farkamat vigyázva, nehogy lejöjjön a gumi. Gyors tisztálkodás és öltözés után még a konyhában beszélgettünk, ahol megkínált egy üccsivel és egy kis csokit is kaptam az útra.
  • Elszámolás:

    Kicsit tartottam a félórás progi árától, mert nem kevésért méri az idejét, de kellemesen csalódtam. Szinte mindent az alapban vállal, csak kevés extrája van. Már az idő rövidsége miatt sem extráztam, csak az alapokból választottam. Szóval nem kevés amit kér, de meg is adja érte az elvárt élményt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Együtt voltam egy kellemes hölggyel, aki leste minden kívánságom. Ajánlom a hölgyet!
Happy Massage