• Zoé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Köszönöm szépen ❤️❤️
    Varlak legközelebb is 😊

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk időpontot, de aztán nem álltam meg, hogy fel ne hívjam Zoét - megérte, csodaszép, kedves és energikus hangja volt a telefonban is, ekkor már tudtam, hogy jó helyre megyek.
  • Megközelítés:

    A ház előtt parkolni kihívásokban gazdag feladat, de 2 perc sétára lévő mellékutcában volt árnyékos parkolóhely, a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben van a kégli. :) Zoé nem egyedül használja a lakást, de a diszkrécióval semmi gond. Tisztaság, kb húszféle tusfürdő, friss törülköző, szájvíz, minden van. Tessék szíves használni...:) A szoba kellemes, hangulatos, tudsz pakolni ruhát egy székre, mielőtt a zuhany felé veszed a lépteid. A tetthely francia ágy, a szegéllyel nem árt vigyázni, könnyen odaver a sípcsontnak. Félhomályban zene, és a lényeg- Zoé. ;)
  • Lány külseje:

    Huuuu... nagyon ott van! Aki szereti a vékonyan izmos hajlékony lányokat, fantasztikus kisugárzással, bomba alakkal, formás cicikkel, isteni puncival, bájos, szép arccal, vadító pillantással, érzéki ajkakkal, annak Zoénál a helye! A fotókhoz képest nulla eltérés, és az a szép arc, a hajzuhatag... fantasztikus!
  • Action:

    Ha tehetném, Istennő minősítést kapna!
    Már a megérkezéskor közvetlen, kedves tündér volt, egy fekete combfixes szett volt rajta.
    Tusolás után hagyta, hogy kihámozzam a textilből, és vérpezsdítően kacéran nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel. Merevedés be is indult.
    Nem beszéltünk meg koreográfiát, ahogy esett, úgy esett jól.
    Hanyatt fektettem, és elkedtem kényeztetni a csiklóját, nyaltam, simogattam, aminek az lett a vége hamarosan, hogy picit megremegve elélvezett.
    "Cserélünk?" - kérdezte... picit elmerültem a tekintetében, aztán az ágyra dőlve néztem, ahogy a farkammal csókolózik... isteni látvány, a szemkontaktus feltüzel, az érzés pedig... Atyaég! Gyönyör a köbön!
    Ezek után missziben folytattuk, ahol egy idő után felvette puncija a farkam méretét, és be tudott fogadni tövig, felnyögve a jó érzéstől, ahogy teljesen kitöltöttem, és közben a csiklóját a szemérem dombomhoz dörzsölte. Közben végig figyelte, hogyan jó nekem - de mindenhogy jó volt...
    Szép nagy terpesztésű kutyusban folytattuk, míg benne voltam, a kezemmel a csiklóját is simogattam - ekkor jött a pillanat, hogy el akartam menni, és hatalmasat élveztem Belé.
    Lenyugodtunk, megkérdezte, hogy második menet jöhet-e, de inkább egy fantasztikus masszázst választottam, miközben jót dumáltunk. Élveztem, okos, szép, szexi lány. :)
  • Elszámolás:

    A vtr miatt egy extrát ingyen kaptam, a csókot választottam, maximálisan jó választás volt!
  • Összkép:

    Non plus ultra... szerintem nincs jobb Nála, tessék Rá vigyázni! Meleg szívű, önzetlen, és másokon is segíteni akaró lány, mint később kiderült - erről viszont nem lesz beszámoló...;)
Happy Massage