• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerősök vagyunk már, de nagyon sok időt kihagytunk. Ettől függetlenül ALICE volt olyan kedves és rám írt még tavasszal, hogy visszatért. Akkor még nem tudtunk időpontot találni rögtön és utána el is tűnt az oldalról, én pedig olyankor nem zavarom.
    Most viszont úgy tűnik, tartósabban marad, így felhívtam és rá is írtam, és nem volt ellenére találka. Ami nehézség, hogy telefonban azt mondta, hogy még mindig az én kéglim a biztos és nem az övé, úgyhogy abban maradtunk, hogy nálam lesz a találka.
    Még emlékezett a címre, de telefonban újra elmondtam és a randi reggelén SMS-ben is elküldtem neki, hogy biztosan meglegyen.

    Késés miatt küldött egy SMS-t, én válaszoltam, majd hívott a ház elől és picit beszélgettünk, amíg felért hozzám.
  • Megközelítés:

    Mivel hozzám jött, ezért nem sok haszna lesz most ennek a résznek a számotokra. (Ti ne gyertek. :) )
    Budapest belvárosa, ALICE kocsival érkezett és késett is negyed órát, de erről értesített. Aznap nem ő volt az első, aki több kört is megtett, amíg parkolni tudott.
  • Helyszín:

    Mivel hozzám jött, ennek a résznek se lesz sok haszna a számotokra.
    Lényeg, hogy előző nap lett rendbetéve a lakás és a lenti vendéghálót használtuk huncutkodásra, mert az a legkényelmesebb ilyen célra.
  • Lány külseje:

    Hosszú idő után először kerültek fel új képek ALICE-ről, úgyhogy az érdeklődőknek könnyű dolga van, elég azokat megnézni és a valóságban is stimmelni fog. Tetoválás kevés van rajta, az is látható a képen (csuklón).
    A legutóbbi látogatásunk - több, mint egy év - óta az akkori kerek formák helyét újra a karcsú alak és közel-kockás has vette át, szerencsére a bőre még mindig finom és puha. Feneke kisebb lett, de kerek és simogatni való, nem is nagyon türtőztettem magam. Puncija kellemesen szűk, pillangós és jól nedvesedő, finom ízű és kívánatos. Cicijei alkatához illőek, "a jóból kevés is elég" jeligét tudnék nekik adni, ráadásul különlegesek: az egyik mellbimbója szépen peckesen tud állni, míg a másikat elő kell csalogatni. Lábai izmosak, de ez most nálam nem kapott volna szerepet, ha ő nem alakítja így. (Részleteket lásd lent.) Enyhe smink és szőkés-vöröses hajzuhatag még, amit meg tudok említeni a külsőt illetően, illetve azt a különleges képességét, hogy a "tornaóra" után is illatos és kb. izzadtságmentes maradt.
    Pici változás a korábbiakhoz képest, hogy most mélyebb volt a hangja, de ez elmondása szerint egy időközben elkapott betegség mellékhatása. Engem nem zavart.

    Ezúttal egy visszafogott olívazöld egyberuhában érkezett egy napszemüvegben és egy övtáskával, szóval abszolúte diszkrét megjelenéssel.
    Alatta is egy sportruházat-szerűség volt (sportmelltartó és sport-franciabugyi, ha létezik ilyen?), ami gyorsan és könnyen levarázsolható volt a legnagyobb örömömre.
  • Action:

    Egy órát beszéltünk meg előzetesen, de ez nem egy szokásos randi, úgyhogy óva intenék mindenkit, hogy messzemenő következtetéseket vonjon le. Tekintsük inkább úgy, hogy emlékirat a számomra - amit nyilvánosságra hozok.

    Ajtót becsukva puszi-puszi-ölelés-viszontlátás öröme; tényleg nagyon régen találkoztunk és hát most is csak a szerencsének köszönhetően. Közben pukkan egy pezsgő is, elvégre már délután van és jeles esemény is. A pohár felénél már lesimogattuk egymásról a ruhát, ölelkezünk és beszélgetünk, kivel mi történt. Nekem már éledezik odalent a műszer, ALICE gyorsan hátat is fordít nekem, lábujjhegyre emelkedik és popsiját rá is helyezi, hogy még kellemesebb környezetben növekedhessen. S lőn, csípőjének ringatása látható és érezhető eredményt produkál. Megfordul, mélyen a szemembe néz és csak annyit mond "Kocsival jöttem és előtte fürödtem, de egy picit felfrissíteném magam előtte..." Elkísérem a fürdőbe, igazából csak állok félig kábultan, félig mosolyogva, nézem ahogy hajlong és próbálom elhinni, hogy megint találkozunk.

    Utána gyorsan az ágyra keveredünk - ALICE ugyan említette, hogy "kárpótol a késéséért", de mondjuk arra nem számítottam, hogy a kedves barátnőből előbújik a nőstényördög, aztán úgy lekap és magára ránt, hogy ha még mindig harciasan meredezett volna a szebbik felem, hát gyorsan normasértés lett volna a vége. Nem sokat cicózott, na. Meglepetésemet céltudatossággal palástoltam és hajának, bőrének illatát megérezve hasonló buzgalommal csókolgatni kezdtem. Dicsért, biztatott, izgett-mozgott alattam, úgyhogy gyorsan délen találtam magam, ahol már "nagyon várt" - elmondása szerint nagyon fel van már izgulva, szóval ne várassam sokáig. Igaz lehetett - vagy jól színészkedett, bár ez velem szemben már nem volna szükséges -, ujjam köré könnyen és bársonyosan simult a puncija, szirmai kézzel széthúzva nyomta csiklóját a számba. Jó csapatot alkottunk korábban is, most úgy tűnt, mindketten szeretnénk bepótolni az elmaradt randikat is.
    Közös munkánk és ügyködésünk sikerrel járt szerintem nála, teste egy idő után ívbe feszült, lélegzete elakadt, puncija pulzálni kezdett és egy ponton túl hörögve kérte, hogy most váltsunk "éles műszerre", mert nagyon kíván. Gyorsan fordultunk, farkam koppanásig bevéve keményre szopott - mondhatnám, de igazából szerintem nem nézett ő semmit, csak hogy a gumi már pont rámenjen, felgumizva még kétszer torokra vett és utána fölém guggolva telibe beleült a farkamba. Nem volt itt szó lovaglásról vagy további romantikázásról, ALICE konkrétan guggolva "erőszakolni" kezdett a fajfenntartás ösztönének és a viszontlátás örömének nagyobb dicsőségére. Köpni-nyelni nem tudtam, csak néztem és élveztem. Zavarom odalent is érződött kicsit, de az ingerek miatt szerencsére szó sem lehetett kókadásról - ALICE mozgott felül, én mozogtam alulról, ringatóztunk, csattogtunk, pattogtunk...

    Mikor fáradni látszott, pózt váltott rajtam: hátra dőlt és letámaszkodott, majd megint előre és farkam a puncijában tartva (ügyességét dicséri és nagy dolog, mert hát legtöbbször ezt mi szoktuk megpróbálni és nem a hirdető magától) félig oldalra fordult és a térdemre támaszkodva lovagolt tovább. Én ilyen pózban még nem dugtam, látni se nagyon láttam, szóval egyedi volt az élmény. (Kb. úgy képzeljétek el, mintha a normál lovaglópózban a lány 90 fokkal elfordulva dolgozna rajtad.) Így nem sokat tudtam mozogni, de ő a csiklóját neki tudta dörzsölni a combomnak, szóval látom a jelenség hasznosságát. :)
    Viszont annyira gyorsan értek az ingerek, hogy feldolgozni se nagyon tudtam, emiatt már lanyhulni kezdtem. ALICE szerintem ezt érezhette, meg valszeg már tényleg el is fáradt, úgyhogy egyszerre mozdultunk. Ő hátra került és kérdezte, hogy "Jössz akkor?" - én meg elsőre nem tudtam eldönteni, hogy szájba vagy punciba; de végül erősen utalva a helyes válaszra kicsit megemelte a csípőjét. Úgyhogy széttárt lábai közé keveredve missziben folytattuk, ahol lábait az égnek emelte, én pedig végső rohamra indultam, amit ő felakadt szemekkel élvezett. Gumiba lövellés alatt és után is masszírozott a puncijával, majdnem teljes lankadásig benne is maradtam. Gyors takarítás és tisztálkodás a részemről, mialatt konstatáltam, hogy ő makulátlanul tiszta maradt. A mázlista szextündér...

    Kicsit pihegtünk, majd a fizikai petting után jött a mentális felszopás is: dicsért, érdeklődött, barátként beszélgettünk. Nem nagyon tudom azt mondani, hogy sok hirdetővel történik ilyen, de teljesen elfelejtettem addigra a kettőnk közötti viszony kezdeti üzleti részét, tényleg olyan volt, mint egy barátnő, akivel nem tudsz mindennapi viszonyt ápolni, de amikor találkoztok, akkor mindent be akartok pótolni.
    Jó hangulatban, nagy öleléssel váltunk el - én mentem ebédelni, ő meg sajnos tovább a messzeségbe.
  • Elszámolás:

    Nem kérdeztem rá, de előtte lekértem a bővebb infóját és az eligazított. A helyszínen már nem foglalkoztunk vele, átadtam a korábbról elmaradt ajándékával és a virággal együtt. Ha meg is nézte, én nem vettem észre.
    Szigorúan véve késett és nem húztunk rá plusz perceket az órára, de sokkal mozgalmasabban és tartalmasabban telt a dolog, mint azt esetleg máshol már megtapasztaltam. Erre mondják, hogy "minőségi időt töltöttünk együtt", és ez most nem szófordulat.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt ALICE-t újra látni, szeretném ezt minél gyakrabban megtenni, úgyhogy nagyon várom már, hogy legyen saját kis kuckója.
    Ismerjük már egymást, én eddig mindig örömmel randiztam vele. Nagyon nehéz időszakon van túl, erős, lélekben és testben edzett lány ő, de szerintem ez még őt is megviselte. Ha nem ismerném régről, talán nem tűnne fel; de nem tudom már hideg fejjel és objektív szemmel nézni már őt. Ezt meg is hagyom másoknak.
Happy Massage