• Lèna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt. Visszaigazolta, és kérte, hogy csörögjek is majd rá előtte, hogy beszélhessünk. Igazából minden gyorsan és gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Előtte lévő nap megnéztem a címet és emlékezetből mentem. Sajnos mint kiderült rosszul emlékeztem, így a korrigálás miatt egy kicsit megcsúsztam az érkezéssel. Jó tanulópénz volt. :)
  • Helyszín:

    Szép újabb épület, kicsike lakás, de a célnak tökéletesen megfelelő. Több tusfürdővel és szájvízzel felszerelve. Az ágy egy kis fél emeletes ágy volt, vastag matraccal. Szerintem nagyon szuper kis lakás.
  • Lány külseje:

    A képeknek abszolút megfelelő. Természetesen a retust le kell számolni a képekből, de ez látszik is rajtuk, úgyhogy aki ezzel tisztában van, azt nem fogja meglepetés érni. Egy igazi érett nő nagyon szép arccal.
  • Action:

    Picit megcsúszva érkeztem. Mivel siettem és nem is volt hideg, így jól kimelegedtem mire felértem hozzá. Vízzel kínált, majd elmentem gyorsan tusolni. Visszaérkezve az ágyon várt fehérneműben. Kicsit egyeztettük, hogy mit, hogy szeretnék, és lassú csókokkal kezdtük az együttlétet. Nagyon kellemes csókja van, a nyelvét is használja közben. (nem csak szájra puszi) Megszabadultunk a melltartótól és előkerültek a szépen megcsinált ikrek, melyek mint kiderült érzékenyek. Én kezdtem franciával, melyben segített, hogy mit, hogyan szeret, de mivel nem éreztem, hogy sikert tudnék elérni (és az idő is szorított), így cseréltünk és ő kezdett szájával kényeztetni. Nagyon kellemesen lassan kéz nélkül csinálta, nem is kellett irányítanom. A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg. Mivel a popsiját még mindenképpen ki szerettem volna próbálni, így ez segített hadrendbe állnom. A franciás kezdés után lovaglóban kezdtünk egy rövid ideig, majd váltottunk is kutyusra. Itt először punciban kezdtem, mely nagyon jó volt, de izgatott az egyel feljebb lévő bejárat is. Mivel már csak bk 4-5 percünk lehetett hátra, így átkértem magamat. Viszonylag simán sikerült behatolnom ánuszába, mely kellemesen szorított. Lassú kezdés után lehetett adni neki rendesen. Ugyan igazi hangokat nem hallatott, de nekem az érzés és a látvány (oldalt tükörben is láttam, mi történik) sikerre vitték a dolgot és nagyot élveztem a gumiba. Körülbelül le is telt íz idő, így gyorsan elmentem tusolni, felöltöztem és már léptem is.
  • Elszámolás:

    Minden alapban volt. Az érkezésemkor az elején rendeztük. Kíváncsi voltam a VTR miatt kevesebbet kér-e, de nem. Nem csináltam belőle ügyet, eleve így készültem.
  • Összkép:

    Egy igazi MILF, akinek az étlapja sem utolsó. Egyetlen negatívum, hogy a TP-t érezni lehetett. Tehát nem tudta elhitetni, hogy tényleg élvezi is a dolgot. Mindentől függetlenül nem bántam meg, hogy meglátogattam, és a rövid popsi miatt még lehet, hogy visszamegyek.
Happy Massage