• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Legutóbbi egyben legutolsónak tűnő találkozásunk óta eltelt bő fél év. Az említett randi kimenetele mindenki számára ismeretes:) Mégis a találkozó után rendszeresen villantak be pillanatok a találkozóról, amik nem hagytak nyugodni Bernivel kapcsolatban. Egy nyár végi napon láttam az oldalon jelzést, hogy hívható. Egy bátor ötlettől vezérelve ráírtam, hogy beszélne-e velem, ha felhívnám. (Úgy sejtettem, hogy a feketelistája legmélyén lapul a számom:) Ellenben a válasz pozitív volt, így tudtunk beszélni és hamar világossá vált, hogy Berni egyáltalán nem neheztel rám. Elmondta, hogy a személyemmel nem volt probléma, "csak" a rámenős fellépésemmel. Biztosítottam, hogy tanultam az esetből és megértettem a dolgok menetét. Lebeszéltünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    A tetthely nem változott, de már felkészülten távolabb tettem le az autót és inkább sétáltam. Ha nem találsz elsőre parkolóhelyet akkora kerülőt kell tenned, hogy a késés garantált és ez a kockázat most nem fért bele. Nagyon forgalmas helyen rendel Berni, könnyű hibázni, ha nem vagy járatos a környéken. BKV erősen ajánlott:)
  • Helyszín:

    Nem felejtettem, hogy a bejutás után nem kell emeletre blattyognom, hanem pár másodperc és a szalonban találom magam. Földszinti, diszkrét hangulatos magánlakás, vendégcentrikus kialakításokkal. Mindennek megvan a helye (és az ideje). A kialakítások komfortossá és kényelmessé teszik a Berninél töltött időt.
  • Lány külseje:

    Vendéglátóm megjelenésén visszaköszönt a nyár. Haja kicsit hullámosabb volt a legutóbbi találkozásunkhoz képest, fehér elegáns rövidnadrágban és egy világoskék toppban várt, ugyanilyen színkombinációjú magassarkúval. Nagyon jól áll neki ez a lazább megjelenés, könnyed stílusához, olyan jó ránézni kategória. Előttem sokan részletezték kategorikusan a testi adottságait, ezért én ebbe nem mennék bele, de nyilván nem véletlenül bitorolja a kezdetektől a top hirdetők ranglisták első helyeit. Az is nyilvánvaló, hogy ez a számomra hibátlan, magával ragadó megjelenés és finom női báj nem hagyott nyugtot és késztetett arra, hogy megpróbáljak egy új találkozót.
  • Erotikus masszázs:

    Egy pár hónapja már "edzettem" erre a pillanatra, hogy önfegyelmet tudjak gyakorolni és hagyni kivárni szép sorban a program lépéseit. Arra nem voltam felkészülve, hogy Berni teste gazdagabb lesz egy testékszerrel és a nyári barnább bőrtónus még nagyobb kihívás elé állít, mint legutóbb. A kisördög már ott csücsült a jobb vállamon, mikor Berni rámterítette a törölközőt ahogy hason elhelyezkedtem a masszázságyon. Az érintéseire koncentrálva, higgadtan feküdtem végig ahogy a vádlimtól elkezdte az izmaim átdolgozását. Az egész testem kapott egy tökéletesen felépített masszázst, amit néhol erősebbnek, a kényesebb területeken gyengédebbnek éreztem
  • Levezetés:

    Fordulás, közben fejem alá kispárna kerül én vigyázban fekszem, Berni mosolyog. Így indulunk neki a masszázs utáni levezetős fejezetnek. Nem érzek neheztelést részéről az előző találkozásunkat illetően, sőt kifejezetten nyugodt és fesztelen a miliő, amiben vagyunk. Berni ahogy mellettem áll, végigsimít a mellkasomon és huncutul mosolyogva kimondja a nevem "Dante" közben a szemembe néz. Ebben a pillantásban annyi minden van, de leginkább brutál izgatóan hat a szerveimre. Tovább simítja a mellkasom, majd a hasam, aztán a farkamig ér ami már vigyázban áll, szép lassan simítja a tövétől a fejéig, majd a másik oldalt le és finoman a golyókig. Nagyon jól esik ez a lágy érintés, amit egy pár pillanatig csak behunyt szemmel élvezek. Aztán ugye a jobbomon az a bizonyos kisördög felébreszt és a pillantásom ismét találkozik Berniével. Úgy sejtem látva a vívódásom megkegyelmez és halkan mondja "hozzám érhetsz" nem kell kétszer mondani én is elkezdem óvatosan simogatni, ahol érem ebben a fekvő helyzetben. Játszik a férfiasságommal, a testemmel, az agyammal és én csak hagyom magam, hogy lassan elrepítsen.
  • Elszámolás:

    A "tisztalapos kezdjük elölről" program egy órás volt, egyértelműen nem a galériás történet, arra nyilván nem is számítottam. Indulás előtt a pultra helyeztem, miközben elkortyoltam a maradék frissítőmet.
  • Összkép:

    Berni részéről különleges lehetőséget kaptam, amit nem akartam elbaltázni így most lehet, hogy túlzottan is visszafogott voltam, de ez rendben volt így és természetesen elégedetten távoztam, hogy helyére kerültek a dolgok.
    Minden szempontból egy kivételes és egyedi "szolgáltatás" amit Ő nyújt. Örülök, hogy nem mondtam le róla és Berni is nyitott volt felém.
    Köszönöm!
Happy Massage