• Kitty

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Beszámolóm egy páros randiról fog szólni, Kittyvel és Lilivel. Mindkét lánnyal ismertük már egy mást, Kittyvel egyszer, Lilivel kétszer találkoztam. Kittynél érdeklődtem üzenetben a páros lehetőségről (Lili ekkor szabin volt).
    Minden kérdésemre készségesen, kedvesen válaszolt. Amikor eljött az ideje a találkozónak, könnyen találtunk mindhármunknak megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val és gyalogosan érkeztem a helyszínre. A Göncz Árpád városközpontig metróval mentem, onnan gyalog. Busz is jár az utcában, buszmegálló van szinte a ház előtt. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
    A házszám és a lépcsőház betűjele is jól láthatóan ki van írva, könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Újépítésű társaaházban van a lakás. Két szobájuk van az egyikben franciaágy a másikban tatami van. Most az ágyas szobában voltunk. Az ággyal szembeni falon tükör, lehet mozizni benne.
    A fürdőben kád van elhúzható függönnyel, kb. 8-10 féle tusfürdőből lehet választani. A mosdónál szájvíz és kis műanyag poharak. Mindenhol makulátlan tisztaság fogadott.
  • Lány külseje:

    Kitty egy pici arányos testalkatú lány. Fekete lófarokba kötött haj széles mosoly. Kis hegyes cicik, kényeztetésre duzzadó bimbókkal. Kerek popsi, kényeztetésért kiáltó zárt, szűk punci. Nagyon cuki, kislányos hangja van. Testét sok tetoválás borítja. Van olyan amit saját magának csinált. Ugyan nem vagyok tetkópárti, de rajta egyáltalán nem zavar, sőt már nem tudnám elképzelni nélkülük. Kétrészes erotikus fehérneműben fogadott. (a tetoválások retusálva vannak, ezért állítottam be, hogy retusált képekkel hirdet)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs szóba sem jött, nem azért mentem. Nem is ezért meg hozzájuk az ember. Arra az erotikus élményre vágytam, amit külön- külön már megtapasztalhattam. Most pedig együtt is.
  • Levezetés:

    Megérkeztem, hívtam Kittyt és már bent is voltam. Az emeletet, ajtót akár nem is kellett volna mondania, akkor is tudtam volna hol vár a az édenkert.
    Az ajtó mögött vártak, ölelés, puszi. Levettem a cipőmet. Be a szobába. Átadtam szerény ajándékaimat, illetve borítékban az éjjeliszekrényre helyeztem a rózsaszálakat.
    Vetkőzés közben beszélgettünk, jól esett hogy emlékeztek rám. Mielőtt elmentem tisztálkodni, megkértem őket, hogy amikor jövök vissza, akkor csókolózzanak és amikor belépek mosolyogjanak rám, hogy "hoppá, lebuktunk, de piszkosul élvezzük" mosollyal. Jól sikerült.
    Érdeklődtem csatlakozhatok-e. Befeküdtem közéjük. Felváltva csókolóztunk, közben simogattuk egymást. Egy idő után lejjebb húzódtak Lili kezdett szájjal kényeztetni, miközben Kitty az zacsimat nyaldosta. Lili lassan, érzékien szopott, valami olyan technikája van, amit nem is tudok megfogalmazni, de elképesztő hatással van rám (ez mindkét lányra igaz) és hamar az élvezés közelébe kerültem. Kértem, hogy lassítsanak egy kicsit. Közben megbeszéltük, hogy először Lili szájába szeretnék elmenni és kértem a lenyelést. Ezután az ágy mellé álltam és először két oldalról kényeztettek. Eközben valaki a kapucsengőn becsöngetett hozzájuk, de nem foglalkoztak vele, csak arra koncentráltak, hogy nekem jó legyen. Óriási respect érte. Mikor éreztem, hogy közeledik az élvezés Lili a szájába vett, Kitty pedig kézzel rásegített. A legvégén egy kicsit átvettem az irányítást és így mentem el. Igazi remegős orgazmust éltem át. Kértem ne nyelje le egyszerre, először mutassa meg és utána nyeljen. Remekül sikerült, igazi pornós jelenet.
    Most én következtem, először Kittyt kényeztettem. Nyaltam illetve az ujjamat is bevetettem, közben Lili a nyelvével a popsimat próbálta kényeztetni, de ebben a pozícióban nagyon csikisnek éreztem ott és nem tudtam Kittyre koncentrálni. Ezen mindhárman jó nevetünk. Ezután Lili Kitty szájára ült. Kitty nagyon szűk odalent, próbáltam a második ujjamat is bevetni, de nem fért be. Nem tudom sikerült-e elélveznie, a komoly hüvelyösszehúzódásból következtetve talán igen. Aztán Lili kényeztetése következett, róla is ugyanazt tudnám leírni, mint Kitty esetén. Mindkettejük puncija semleges ízű és illatú, jól nedvesedő,ahogy szeretem. A következő mozzanatban mindketten nyelves popókényeztetésben részesítettek, egymás után. Itt nem tudok mit részletezni, csak egyszerűen imádom.
    Ezután beszélgettünk, főleg túrázásról (ez a kedvenc hobbim). Beszélgetés után folytatódott az én kényeztetésem. Kitty vette szájába a péniszem Lili pedig a zacsim nyalta. Ezúttal is hamar élvezésközeli állapotot éreztem, de még nem akartam elmenni. Pózt váltottunk, Kittyvel forított 69-es pózba kerültünk, míg Lili ismét a popsimat kényeztette. Ebben helyzetben éreztem, hogy még egy kicsit túlérzékeny vagyok az első élvezés után, ezért további pihenésképpen én kényeztettem nyelvel a popsijukat egymás után.
    Időnk vége felé közeledve, újra az ágy mellé álltam, Kitty kezdett szopni, Lili kézzel segített. A második nehezebben szokott menni, éreztem, hogy egy kicsit "kezelnem" kell a helyzetet és sikerült Kitty szájába élvezni. Tőle is kértem, hogy először mutassa meg és csak utána nyelje le. Így is történt.
    Újra letusoltam, felöltöztem. Lilitől kaptam édességet a hazaútra.
    Persze a csókjuk édesebb minden édességnél...
  • Elszámolás:

    Két órát voltam két lánnyal, fullextrás programot kértem leszbis elemekkel. Az exták közül a csókot, az ujjazást, a nyelves popsikényeztetést és a lenyelést vetem igénybe.
  • Összkép:

    Tudom, a beszámolóm elég tárgyilagos lett, de szavakkal nem tudom kifejezni mekkora öröm számomra, hogy egy ilyen programon részt vehettem.
    A lányok fantasztikusak. Az ott töltött időben csak te vagy nekik, lesik a kívánságodat, hogy szerezhetnek örömet és örülnek, ha viszonzod.
    Számomra a hangulat 100% barátnő feeling, amiket csináltunk 100% pornó feeling.
Happy Massage