• Victoria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Némi gondok előjelei már itt megmutatkoztak. VTR-t és az oldal cset felületét össze-vissza használja-nem használja. VTR-t épp nem, mert "átállítják a dolgait" ő meg nem követi, javíttaja... Nincs kellő figyelem az itteni ügyfelezésen.
    Üzenet volt itt, valamint telefon, sms.
  • Megközelítés:

    Most épp a Fehérvári út volt. Egyértelmű cím, jó közlekedés, hűvösben is tudtam parkolni.
  • Helyszín:

    A lakást 3-an használják, de fürdő csak 1 van. Lakás rendben van, igényesnek mondható, viszont mindenütt kicsit szűkös, amolyan gazdaságosságra tervezett csoportos fészek.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű érett nő! Igen formás és arányos mindenütt! Egész teste jó tapintású puha (talán a szoli kissé felérdesítette, kiszárította a bőrét), de sehol se felesleg, csak egy lehelletnyi puhaság. Ez fantasztikus, s a magassarkúban fenomenális. Nagyon szép sminkje, ajkai, ajaktetoválása van. Szóval a külső, a teste csillagos hatos.
  • Action:

    Sajnos alapvetően a 2 órás randi pénzéért jött a helyszínre (Mi másért ment volna ? Szórakozni ? Vagy eszmét cserélni a kvantumfizikáról? -Webi). Aznapi első voltam, s előtte 1-2 napot kihagyott. Amikor ő korábban elkészült sürgetőleg üzent, hogy ő már kész - a randi előtt kb. 12 perccel. Én pedig pontosan érkeztem. (Mekkora szemét, hogy jelzi, hogy akár 12 percel korábban is mehetsz... :) - webi) Bemutatkozás, kis ajándék átadás, beszélgetés, majd fürdő. Nagy rutinnal de kevésbé hitelesen kacérkodik, de ez még jól áll neki, mert qrva csinos és nagyon szép látvány! (Tehát a zsánered a hiteltelen kacérkodás... Értem. Viccet félretéve, ha megemlíted, hogy hiteltelen, aztán meg hogy ugyanaz a kacérkodás ennek ellenére tetszett, akkor az egyszeri olvasó mit gondoljon, most ez mi ?:) - Webi)
    Az action nem hagyott mély nyomot, elnézést, hogy emiatt nem lesz részletes és élvezetes.
    Először elém térdelt a kis szőnyegre s a legintimebb zónát hathatós kezelésbe vette. Ez a direktség kissé sok volt nekem. (Ezt, ha megdöglök sem értem, mit akar jelenteni... sok volt , hogy direkt bekapta? Kapta volna be véletlenül, úgy nem lett volna direkt, és akkor jobban tetszik? Vagy mire gondoljunk ?:) - Webi) Utána ágyon folytattuk oda, vissza, 69-be, s végül puncinyalásba helyezkedtem a lábai közé. Ez viszonylag tetszett neki, de mindenki jobban járt volna, ha érdemben instruál, hogy hogyan szeretné. Kicsit intenzív voltam, s emiatt később is értem célt. Utána faroknyálazás, majd felgumizás + kis sikosító (korban azért nem annyi mint ami ki van írva (megnyugtatlak, azért a síkosító, és a kor nem mindeig egyenesen arányos, minimális az összefüggés - 70 alatt - webi)). Azt hiszem meglovagolt (Csak hiszed? Te közben mivel voltál elfoglalva, hogy csak azt hiszed , hogy meglovagolt ? - Webi), s feltöltöttem a gumit. Letisztogatás után átmasszírozott krémmel, ami egy barátságos leápolás inkább mint masszázs - igaz én az erősebb svéd, sportos masszázst kedvelem (Ajánlom figyelemdbe masszázs hirdetőinket :) - webi).
    Némi beszélgetés után úgy alakult, hogy no mi legyen? Még 1x vagy itt a vége. Ekkor még szűk 1 óra hátra volt. Nem vagyok egy kapkodós, gyors ürítős, nekem kedvem van a kellemes légyotthoz időnyomás nélkül. (Tényleg mekkora mocsok a hirdető, megkérdezte hogy a második órát mivel és hogyan töltsétek... Lelombozó.... Csoda , hogy ilyen megaláztatás után még felállt, nekem nem ment volna... :) - Webi) Inkább fizetek többet. Kértem a még 1x-t, de a szitu nem volt túl farokállító. Azért hathatós munkájának köszönhetően előállt a megfelelő állapot, felgumizás, sikosító, s misszibe elég volt 2-3 perc. Nem volt nagy elán cifrázni a dolgokat (Az elán szót így használva eléggé értelmetlen a mondat... Nem világos megint, hogy mire gondoltál. Ha nagyobb elánnal áll neki, még 2-3 perc se lett volna...;) - Webi). Letisztogatás, beszélgetés, majd fürdő. Kicsit várnon kellett míg a másik kuncsaft máshoz bemegy, után öltözés, fizetés, s eltáv. Kb 30 perccel korábban távoztam, mint a lekötött és kifizetett tartam. De ez a szitu csak engem zavart (beszid alapján ebben biztos vagyok... :) -Webi ).
  • Elszámolás:

    Megérdeztem a végén hogy mennyivel jövök (órát nem néztem, csak már az utcán), s mondta a 2 órás tarifát, amit rendeztem. Bónuszt nem volt kedvem adni.
  • Összkép:

    Nagyon csinos, szép, dekoratív nő. Mindenütt formás, s szép az arca, szája is. Ad magára (plasztika, kozmetikus, stb.). Már nincs komoly lelkesedése a "szakmára", inkább az egyéb üzleti tevékenységek mellett még ezt is csinálja, de nem ez a fő bevételnek sem.
  • Webi megjegyzése:

    Sorry, nem tudtam megállni, hogy ne trollkodjak bele... :)
Happy Massage