• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Pruti!

    Köszönöm a beszámolót!

    Én is nagyon jól éreztem magam. Szeretek Veled beszélgetni, jókat nevetünk.
    És maradjon a mi titkunk, hogy mit jelent az, hogy "kockacukor" :)))) (hadd egye a kíváncsiság az olvasókat)

    Csókollak: Liza, a Rókatündér

  • Egyeztetés:

    Mivel nem az első randink volt, üzenetben érdeklődtem másnap délutáni időpont után. Előző találkozásunkról bennem maradt egy igen kellemes élmény, melyet 2szóval idézőjelben jeleztem neki. Reakciójából hamar kiderült hogy Ő is emlékezett rá, hamar okézta a kért időpontot.
  • Megközelítés:

    XIII. kerület központi része, Én BKV-val mentem, pár perc sétával szinte minden tömegközlekedés elérhető. Parkolás persze fizetős, helyet nehézkes lehet találni. GPS szinte a szobáig navigál.
  • Helyszín:

    Nem ingatlanos szemmel néztem, de nekem teljesen megfelelt. Fürdő viszonylag kicsi, épített zuhannyal, ezer tusfürdővel, szájvizekkel, dezodorokkal felszerelve. Szobában masszázs ágy, mellette matrac .
  • Lány külseje:

    Ami teljes mértékben lenyűgözött elsőre, az a magassága. :)
    Én pár centi hijján 2méter vagyok, és véééégre valaki akihez nem kell hajolgatni puszizni....CSÓKOLNI :)
  • Erotikus masszázs:

    A találkozó második felében volt maszi, ekkor már tudtam hasra feküdni...
    Hosszú évek óta masszíroz, ami érezhető is. Igaz a mostani randi részemről nem a szakszerű masszázsigényről szólt. Egy rövidebb hátmasszázsra maradt időnk.
  • Levezetés:

    Első helyre került, megelőzve a masszázst. Fürdés után volt pár perces ölelkezés, aztán egy mozdulattal levette fekete trikó szerű, vékony pántos ruháját. Abban a pillanatban én is egy gyors mozdulattal megszabadultam derekamra tekert törölközőtől. Folytatódott az ölelkezés, simogatás, puszilkodás, csókolgatás immár ruha nélkül.
    Hibátlan, mondhatni "gyári" teste van, mindenféle mű dolgok nélkül. Hmmmm, rá gondolva most is kellemes bizsergés fog el... :) Ölelkezés végeztével Liza javaslatára, mivel hasra nem nagyon tudtam volna feküdni, kezdjük kényeztetéssel. Elfogadtam, nem is nagyon volt más választásom, nem is akartam mást...csak folytatni amit elkezdtünk a szoba közepén.
    Hanyatt feküdtem, Liza bekente felső testét olajjal...aztán kezdődött a műsor. Finoman rám hajolt, fülbe szuszogás, simogatta mellkason, pocakom, majd lentebb is. Pillanatok alatt már volt eredménye, volt mit tenni fantasztikus mellei közé. Hosszú melles kényeztetés után lentebb csúszott, majd kezezés nélküli kényeztetésben volt részem... Fantasztikus!!! Többször időt kértem, ölelkezésre magamhoz szorítottam....hmmm. Aztán helycserés pártámadás jött. Én kerültem fentre, Liza hanyatt feküdt. Simogatás, puszilgatás, lassan de biztosan haladtam "dél" felé. Lentebbre csúsztam, majd nyelvvel támadtam. A hasalásnál voltak problémáim, nem tudtam teljesen simán lehasalni. Lassan, finoman folytattam utam a cél felé. Finom rezdülésekkel hozta tudomásomra hogy jó úton járok... Hogy meddig jutottam? Ez kettőnk között maradjon inkább.
    Majd ismét helycsere. Folytatta kezezés nélküli kényeztetésem. Illetve használta kezeit, vagy fenekem alá tette, vagy éppen simogatta mellkasom. Voltak pillanatok, amikor már a menyországban éreztem magam, nem is egyszer.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem beszéltünk, nekem igy ahogy van Ő az extra!!
  • Összkép:

    Nekem tökéletes. A magassága, a hozzáállása, kedvessége, a teste...Ő maga TÖKÉLETS számomra!!
Happy Massage