• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány csöngés után sikerült elérnem .Jó érzés volt ,hogy tudja ki vagyok , legalább is a nevem el volt mentve . Kedves volt most is . Engem már a hangja is levesz a lábamról . Könnyen és gyorsan sikerült időpontot egyeztetni .
  • Megközelítés:

    Minek után napközben mentem felé egészen jól lehetett haladni . A GPS 31 percet írt érkezésre , talán két perc volt a differencia . Majdnem a ház elött álltam meg .
  • Helyszín:

    Kiemelkedően jó lakásban fogad . Nem lehetett panaszom semmire . Steril műtő tisztaság , jó illat , és pedáns rend fogad . Fürdőszoba ugyanez a kategória. Felszereltség bőséges , még az általam használt tusfürdő is szerepelt a kínálatban . Szájvíz és puha törölköző magától értetődő . Szobában kényelmes nagy ágy várja a huncutkodókat.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű szép arcú Nő ! Mandulavágású tutajos szem ,érzéki száj . Sportos alkat , izmos , de nem zavaróan . Idomai szépen gömbölyödnek ,minden szemet gyönyörködtető rajta . Cicik némi tuningal rendelkeznek ,de nagyon esztétikusan kivitelezettek . Tapintásuk felemelő . Popsika maga a csoda, tökéletesen gömbölyű és igen kemény.
  • Action:

    Gyönyörű fehérneműben fogadott , ami pont a zsánerem, fekete , felemelő látvány. Rövidke beszélgetés és ásványvíz kíséretében már dobáltam is le a cuccaimat, után a fürdőbe mentem. Amikor végeztem már az ágyon várt, mint egy elnyúlt feketepárduc ,csodás meztelenségében. A torkom is kiszáradt ennyi gyönyörűség láttán. Azonnali merevedést váltott ki nálam. Mellé kucorodtam, és simogatni kezdtem, de a mellei annyira megbabonáztak , hogy nem tudtam visszafogni magam , önző módon azonnal rácuppantam. Majd hamarosan franciázásba csapott át a történet . Kezeim önálló életre kelve bóklásztak a bőrén . A franciája világbajnoki , néha érzéki ,néha vad , hátralevő életem minden percében el tudnám képzelni .Már nagyon ki akartam tölteni a kicsi feszes űrt ezért gumit kértem. Hátradőlt, és térdeit felhúzta, megvillantva nekem a csodálatos punciját. Édes forró puncija várta a farkamat, élvezetes volt nézni, ahogy becsusszant. Talpacskáját tartottam ,lehet nem ez a legkényelmesebb pozitúra ,de marha izgalmas volt. Lehetetlen volt betelni a mellei látványától, ezért elég sokáig így évődtünk . Majd kezdeményezésére megfordult ,felém a csodás kis popsijával .Festői látvány fogadott . Én pedig azonnal támadtam . A csoda kerek popsit markolászva élvezkedtem , zihálás és apró nyögések mind kettőnk részéről . Néha máshova kellett néznem és terelnem kellett a gondolataimat ,hogy elkerüljem a korai magömlést. Így sem sikerült negyedóránál tovább kitartani a gyönyört . Hatalmas robbanás következett ,minden sejtem remegett az orgazmustól . Aztán némi idő elteltével magamhoz tértem ,fülig vigyorral. Aztán tisztálkodás .és lebegve távoztam .
  • Elszámolás:

    Érkezéskor történt .
  • Összkép:

    Profi randi volt , minden kép belém ívódott . Nagyon szexy , érzéki és intelligens partnerrel volt dolgom .
Happy Massage