• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltam mert kicsit nehéz volt elérni hétköznap de sikerült leegyeztetni vele előre, hogy hétvégén vasárnap randizzunk, mert szombaton bulizni leszek és másnap jó lenne ha ki tudnánk kúrálni egymást.
  • Megközelítés:

    Parkolás a ház előtt, gyorsan könnyedén. BKV-val is könnyen megközelíthető.
  • Helyszín:

    Földin, eldugott csendes kis baszod. Nyugodt csendes környezet.
  • Lány külseje:

    Külső ott vannak a képek tükrözik a valóság, bár megjegeztem neki kellenének mostmár újak is, de ha kapok majd engedély akkor a következő beszámolomhoz rakok majd én képeket.
  • Action:

    Megérkezésemkor még teljesen civil szettben fogadott amivel nekem nem volt semmi bajom úgy is sexy volt és a kisugárzása hatása rám nagyon erős mindig, mivel nagyon jól megértjük egymást és tényleg egy hullámhosszon vagyunk.
    Nos hát ledobtam a cuccaimat és kicsit beszélgettünk mivel időnk volt bőven egymásra. Ő is fáradt volt mert hosszú napjai voltak én meg azért mert előző nap hajnalig buliztam de mivel tudtam, hogy találkozunk ezért vigyáztam az erjesztett dolgok mérséklet fogyasztásával. A táskám tartalmát kipakoltam és megint rácsodálkozott, hogy bővült kicsit a repertoár a dohányzó asztalon már nem férnek el. Nagyjából körvonalaztuk mi is le a találkozásunk csapásiránya, én elmentem fürdeni és előtte még laptopon indítottam neki egy kis plusz kedvcsináló pornót, hogy feléledjen minél jobban, ő pedig felvette az általam hozott necc ruhát ami semmit sem takart sexy csöpp kis testéből és azok a finom kerek tenyérre álló melleiből sem.
    Mire vissza értem addigra átöltözött a necc ruciba és a heverőn el fekve játszott magával izgatta finom kis csiklóját, simogat masszírozta mellett. Oda invitálta maga mellé, hogy nézzem vele együtt a pornót egy kicsit és száljak be az ő izgatásába. Hát nem kellet kétszer mondani gyorsan oda is huppantam mellé és vártam az utasításait mit szeretne. Kérte vegyem át a melleivel való foglalkozást, simogattam, masszíroztam, morzsolgattam gyengéden a bimbókat, majd bekaptam a bimbóját, elkezdtem szívni nyalogatni ami nála mindig igen jó hatást vált ki amire elkezdte egyre intenzívebben markolászni verni a farkamat, időnként rá rá szorított is.
    Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is. Az a francia tudás amivel rendelkezik nagyon kifinomult és profi, játszott rendesen a makkommal, golyókat sem kímélte és a kérésemet, hogy tocsogjon a farkam a nyálától mert minden csap nyálának rá kell kerülnie azt is rendesen teljesítette és amit nagyon szeretek már kérnem sem kell tőle magától csinálj, hogy nyalja a fenekemet.
    Még mielőtt kivégzett volna szóltam neki, erre megfogta a kezemet és plusz pár játékot bementünk a nappaliból a szobába és ott folytattuk tovább.
    Kivételesen nem a popsijába került bele egy újonnan beszerzett lófarkas dildó hanem a puncijába, ott szeretett volna vele játszani miközben az ágyra lökött és folytatni akarta bő nyálas francia tudását. Rájöttem arra szereti ha kicsit csúnyán beszélnek vele az még jobban meg tudja vadítani beindítani. (Hogy mint merre gyertek rá ti is. )
    Kérte, hogy mostmár bassza meg végre márt nagyon kefélni akar de csak a popsiját szeretné ha rendesen megbasznám és megtölteném. Kaptam gumit tettem rá egy kis síkosítót és szépen óvatosan elkezdtem betolni neki, jó szűk volt szépen lassan tágult és mikor már megfelelőn tág volt onnantól kezdve elkezdtem egy erős tempót diktálni.
    Rendesen elkezdett nyögni alattam és hamar végünk is lett, jól megtöltöttem a kis fenekét.
    Eldőltünk mint egy darab fa, lenyugodtunk és elmentünk közösen fürdeni.
    Mivel letelet az időnk így együtt könnyes szemekkel távoztunk.

    UI.: Igazából eldobtam a közelbe még egy helyre.
  • Elszámolás:

    Végén távozáskor, mi már csak így vagyunk.
  • Összkép:

    Fincsi kerek popsi, imádnivaló punci, formástenyérbe jól passzoló cicik. Még mindig ár érték arányba a legjobb választás szerintem főleg, hogy nem kényeskedik és nem kell neki semmit magyaráznom már olyan nagy az összhang köztünk.
Happy Massage