• Evelyn

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evelyn reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszit! Örülök, hogy ismét eljöttél hozzám. A papucs miatt ne haragudj, de nem nagyon szeretek több, mint egy fejjel magasabb lenni, mint a randipartnerem. Természetesen kérésre felveszem mindig, viszont ezúttal nem szóltál, de ha a helyszínen emlited, utólag nagyon szívesen felettem volna egyet. Puszillak

  • Egyeztetés:

    Az oldalon írtam rá, hogy a kiírtaktól eltérő időpontban tudna e fogadni. Kért pár perc türelmet, majd megcsörgetett. Visszahívtam, majd le is fixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a parkolás nagyon necces a környéken, ezért én eleve egy közeli parkolóházban kerestem menedéket.
  • Helyszín:

    Egy régi polgári lakás, magas mennyezet . Én szívesen laknák ott. Fürdóben kád is van meg tusoló is, törölközök garmada, higiénia magas foka. A szoba tágas, lehetne táncolni is benne, ágy masszív, és nagy.
  • Lány külseje:

    Bugyi melltartó volt a fogadó szett. Amit hiányoltam az a cipő, papucsban volt, ezt annyira nem kedvelem. Evelyn amúgy egy nagyon jó alakú lány, szemüveges ami végig rajta marad. Most lila haja van, be volt fogva, így a hosszáról nem tudok nyilatkozni. Kedvesen fogadott, mivel már voltam nála, igaz amikor először voltam akkor is kedves volt. Szép nagy szilikon cicik, amik ruganyosak, nem az a kemény fajta. Markolni való segge van, helyes arca.
  • Action:

    Belépéskor két puszi, majd lepakoltam, és mivel nem akartam vesztegetni az időt, rögtön elmentem tisztálkodni. Amikor visszajöttem Evelyn már meztelen volt. Először állva simiztük egymást, majd én leültem az ágyra és a számba vettem a ciciket. Csodás volt. Utána lefektettem, majd belekóstoltam a puncikába. Közben egy kicsit meg is újjaztam. Némi sóhaj elhagyta a száját, de igazán nem izgult fel, de sebaj kértem egy kis franciát. Csodálatos ahogyan csinálja. Nem veszi be mélyen, de belülről folyamatosan szopogatja. Nem akartam elmenni rögtön, kértem gumit majd beleült. Finoman mozgott, mert így kértem, közben markolásztam a ciciket, és loptam egy két finom csókot.Ezután kértem egy kutyus pózt, mivel ez múltkor elmaradt. Sikerült közös erővel bevezetni a farkamat a punciba, és hajrá. Nagyon jó érzés fogni azt a szép formás segget, és közben tolni. Ekkor azt gondoltam hogy a szájában végezném be, de Evelyn azt kérte, hogy inkább a második körben legyen, így aztán begyorsítottam és a gumiba lőttem. Letisztogatás, majd egy kellemes cseverészés következett. Második körre kevés energiám maradt, de Evelyn azért a szájába vette az irányítást. Vegyes techinikával, szopás és kézi rásegítéssel sikerült némi nedüt produkálni a szájában. Kifacsart.
  • Elszámolás:

    Nincs extra, minden ami ki van írva az a helyszínen is elérhető. A végén tettem le a szekrényre, megköszönte.
  • Összkép:

    Evelyn egy nagyon jó szolgáltató. Nem kell arra gondolni hogy sex közben sikítozni fog, de nem is fadarab. Teljesíti azt amit vállal. Másodszor voltam, de még biztos visszajövök,. Imádom a ciciket, meg a gyönyörű punciját.A csókja meg finom és édes. Kell ennél több egy vén embernek?
Happy Massage