• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi emlékek idéződtek föl bennem mikor fölfedeztem hirdetését. IItt az oldalon vettük fel a kapcsolatot. Nem tartott sokáig és találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot mit Vtr-el megerősítettem.
  • Megközelítés:

    A pontos cím ismeretében nem volt gond, Gps ismeri, pontosan oda vezet. Parkolásra jó időt szánni, szerencsém volt és pont a bejárattal szemben megcsíptem az egyetlen helyet. A troli pont a bejárat előtt áll meg. Telefonon hívtam kettő percel korábban.
    Kapukód nincs, portaszolgálat van, de nem érdeklődő. A megfelelő emelet birtokában indultam a lifthez. Melina kijött elém és együtt mentünk a kuckójába.I
  • Helyszín:

    A helyszín egy kis garzon. Elég egyszerű, de célszerű. Nagy dupla ágy, egy heverő. Fürdő zuhannyal és minden szükséges rendelkezésre áll.A tisztaságra nem lehet panasz. Elmondása szerint a helyszín átmeneti..
  • Lány külseje:

    Az elmúlt évek során nem változott. Ugyan olyan vékony, jó alakú nő mint volt. Tiszta barna jókedvű szemek. Szája csókra ingerlően szép. Kecses nyak, váll alá érő barna haj copfba fogva. Kicsi de érzékeny, jól reagáló cicik. Karcsú derék, hosszú combok. Felesleg sehol egy deka. Tetkók kedvesek, piercinge már nincs. Ahogy ment előttem, mozgása lazán elegáns.
  • Action:

    Belépve, csókos üdvözlés, cipő le és mindketten vetkőzni kezdtünk. Olyan közvetlenséggel tettük mintha a tegnapit folytatnánk, pedig eltelt pár év. Fürdés, hova kikísért és segített a hőfok beállításában. A vizesblokkot elhagyva csupasz valójában állt előttem.
    Átöleltük egymást és csóókba forrtunk össze. Csókja valódi, nyelves, de nem tolakodó. Pont olyan tettre késztető. Közben araszoltunk az ágy felé, mit birtokba is vettünk. Közben kölcsönös smár. Szemérem dombján finom szálú szőrpamacs. Mielőtt belefeledkezhettem volna pozíciót fogott. Végigsimogatta farkamat, a tüzér kamrát. Szàja óvatosan nyalakodta makkomat, majd szép lassan elnyelte lompit. Könnyed eleganciával mélytorkozott. Magától tartotta torka mélyén az öklendezés határáig, majd levegő és újra torkában. Hihetetlen érzés ahogy játszik garatjával. Régi érzések jöttek elő és megfogtam fejét és rajta tartottam. Majd fölhúztam egy csókra oszt folytatta. Elvoltam mint a befőtt egy kis szalicillal a tetején, de itt Melina szája volt a szalicil.
    Megkívántam punciját. Nyalakodtam rendesen és ujjak is feladatot kaptak. Voltak sóhajok, csípőtekergetés, de csúcsra nem sikerült vinnem.
    Ezután újra kedvesem következett. Elkábított tudásával, miből érződött, hogy kedvből csinálja és ez az a többlet mi jellemzi. Hosszan elvoltunk így mikor is Melina javasolta és fölpödörítette a védelmet. Finoman ereszkedett farkamra és egy műlovarnő irigykedve leste volna. Hosszába tesztelte lompit, majd körözöt csípejével. Melleit markoltam, rám dőlt, szája számra tapadt, nyelve nyelvemmel viaskodott miközben lompi puncija vendégszeretetét élvezte.
    Lazán fordultunk misszibe. Lompi helyén maradt és már toltuk is. Melcsi húzott magába. Kívánás érződött mozdulataiból mi keményebb munkára ösztökélt. Érezte örökítő anyagom mocorgását, lábait körém fonta és a katarzisom pillanatában satuba fogott. Mocorgott alattam mi jótékonyan hatott, mikor azt hittem nincs tovább puncija szorított rá lompira ütemesen.
    Lassan, olyan nem akarósan váltunk szét. Ezután megtakarított, összebújtunk és beszélgettünk. Beszélgetésünk bensőséges és őszinte volt. Egyet értettünk abban, hogy mindketten örültünk az újbóli találkozásnak.
    Ezután fürdő, öltözés, csóókos nyelves, legyen szép napod és el.
  • Elszámolás:

    Rezsihozzájárulás a végén történt a hirdetésében megadottak szerint.
  • Összkép:

    Élvezetes szép órát töltöttem Melinával. Odaadó, kedvemet kereső kedvesem volt végig. Nagyon jól keveredett a barátnő fieling a pornóssal. Öröm volt újra társaságát élveznem.
    Köszönöm a rám fordított idődet, csóókollak!
Happy Massage