• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két napja voltam nála 1 órát és mondtam neki hogy legközelebb is szeretnék vele lenni.Ezután whatsappon egyeztettünk időpontot.Amit megadott időt nekem kicsit késő lett volna. Ma ebéd után rámírt hogy mehetek hamarabb..Igaz csak egy órára tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes a környéken.Könnyű odatalálni,főleg több mint száz randi után.
  • Helyszín:

    Lakás jó állapotú ,igényesen átalakított bérház.Mindig tiszta helység ,fürdő célnak megfelel.Többféle tusfürdő és szájvíz közül lehet választani.Tíz tizenkét tiszta törülköző várja az embert.Szoba a megszokott hangulatvilágítással,Kényelmes matracon történik a kényeztetés,illetve a masszázs.
  • Lány külseje:

    Szabina megfelel a képeknek.Nekem a legelső randi óta nagyon tetszik,és egy cseppet sem halványodott szépsége,pedig nem másodszor randiztam ma vele.Ma egy szexi fehér bugyiban és melltartóban fogadott.Én már belépéskor megmarkoltam a formás popsiját.Olyat még eddig nem találtam rajta ami ne tetszene.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst már leírtam egy előző beszimben.Valójában nem is a masszázs miatt járok hozzá.
  • Levezetés:

    Van lehetőség őt is kényeztetni,amit imádok.Nagyon szeretem amikor kölcsönösen kényeztetjük egymást,ezt ő is élvezi,rázza a gyönyörű popsiját,és hanggal is jelzi hogy élvezi ténykedésemet.Tusolás után itallal kínált majd bevonultunk a szobába. Én már állva elkezdtem puszilni csókolni Szabinát,simogattam selymes bőrét.Ezután ő négykézláb helyezkedett a matracon,én mellétérdeltem és pusziltam csodás popsiját.Ekkor félrehúztam a bugyiját és finom illatos punciját simogattam,csókoltam,nyaltam.Egyre nedvesebb lett a drága ,és én szépen lehúztam róla a bugyit,Most már teljesen szabaddá vált a szentély.Ekkor ő levette a melltartót,és én érzékien simogatni kezdtem gyönyörű melleit, bimbója ekkor már jól megduzzadt ,számba vettem ,szoptam,pusziltam, Ekkor ő a kéjrudam felé hajolt és máris a szájában volt a makkom. Istenien franciázott,bő nyállal,hol jó mélyen bevéve hol körbeízlelgetve a makknál, Egyszóval utánozhatatlanul kényeztetett.Ezután 69 es pózban folytattuk,én fáradhatatlanul nyaltam a fincsi puncit,közben ujjaztam ,ami nagyon tetszett neki, mert hallani lehetett,Sokszor végigsimítottam a hátán a fejéig,majd vissza a combjáig,közben csókoltam meg nyaltam a csiklóját,Ő egyre hevesebben szopta rudamat ,kézzel rásegítve,aminek nemsokára meg is lett az eredménye, Akkorát priccoltam a szájába ,hogy azt mondta nevetve a torkáig ment. A popsiját pedig egyre csak rázta.Remélem ő is jót élvezett.Ezután végighúzta nyelvét a rudamon,majd a golyókat is megnyalta,és kérdezte hogy milyen volt.Hát én mondtam hogy nagyon jó volt,ami igaz is,Ezután letörölgetett szépen,meg magát is,majd egy kis beszélgetés,folyadékpótlás és irány a tusoló,Ezután felöltöztem ,átadtam a rózsaszálakat.Egy fekete köntösben búcsúzott tőlem Szabina,alatta semmi én még megsimogattam popsiját,egyik mellét kibontva megcsókoltam azt,majd hogy meg ne sértődjön a másikat is megcsókoltam.egy picit még megsimítottam a finom puncit,és egy rövid csók után távoztam.
  • Elszámolás:

    Amit vállal az számomra extra,és valóban teljesíti is szívesen.Látszik rajta hogy szereti is amit csinál,ez ritkaság.Soha nem nyafogott hogy nem akar valamit amit én szeretnék,igaz én sem élek vissza a kedvességével.
  • Összkép:

    Minden alkalommal nehéz tőle távozni,annyira aranyos,édes angyal,.Első randin rabul ejtett,Nem véletlen voltam nála vagy százszor,és remélem még nagyon sokszor lehetek vele,hiszen ő a legjobb partner számomra.Nyolc hónap alatt annyiszor voltam nála,mint két év alatt az összes többi lánynál.Ez Miskolc.
Happy Massage