• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam , elég könnyen sikerült elérnem telefonon . Nagyon kedves és jó humorú lányt ismertem meg benne .
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem , majdnem a ház elött sikerült megállnom . Nem volt gondom a közlekedéssel !
  • Helyszín:

    Panel ház tízen sok emeletes , a csúcsig kellett menni . Lakás profi módon felújítva . Fürdőszobában kád , finom puha kilépő , számos tusfürdő és szájvíz. Szobában nagy strapabíró ágy , hangulat világítás . Ruháknak külön hely .
  • Lány külseje:

    Gyönyörű napsütött barna bőrű lány , egy igazi ragadozó , ezt már ajtó nyitás után levettem , és a műszer is jelezte . Cicik nem picik , majd rávetettem magam , ahogy megláttam. Hangja nagyon szexy .
  • Action:

    Bebocsáttatás és puszik , kávéval és üdítővel kínált , nagyon aranyos volt. Huncut beszélgetésbe elegyedtünk . Amivel már jól felhúztuk egymás agyát . Utána meglátogattam a tisztálkodó helységet . Ahogy végeztem már mentem is birtokba venni a csodát . Az ágyon fogadott egy hatalmas mosollyal , és közölte ,hogy megéhezett rám . Ellenállhatatlan volt ,így azonnal megcsókoltam , már itt elvesztem a csókjától. Heves, lelkes viadalba kezdtek a nyelveink , és ösztönözték kezeinket , hogy érezzék a másikat . Hamar megtalálta rajtam a kapaszkodót . Egyszerre élveztem a csókját és a kacsója érintését . Majd közölte , hogy most megkostól . Kérem az nem kostolás volt , hanem felfalás . Először lágyan tövig eresztette majd játszadozni kezdett felsőfokon .Nekem meg csak dülledt a szemem és kapkodtam a levegőt. Közben angyali mosollyal konstatálta , hogy milyen hatással van rám . Nagy, nagy hatással volt , még vagy két percig ,mert hogy addig bírtam .Majd rózsaszín köd borult a retinámra és telibe lőttem. Öntudatra ébredésem után kaptam frissítőt és tisztogatást . Majd én kezdtem hálálkodni a nyelvemmel , hogy, hogy nem sóhajtozni kezdett ,majd kisebb, nagyobb hanghatások kíséretében elment ! Egálban voltunk . Majd konstatálta ,hogy megint ágaskodott . Mondtam is ,hogy ne teketóriázzunk ,mert már nagyon szeretnék neki mélymasszázst adni . Hamar rám is penderítette, és bele is huppant a jóba . Leginkább , azt mondanám , hogy úgy táncolt mint egy igazi rúd táncos ,csak most az Én rudamon . Látványnak sem volt utolsó ahogy tekert a csípőjével , közben a mellei önálló életet élve táncoltak. Ezalatt Én szorító forróságában élvezkedtem . Rámarkolva a cicikre lassítottam a tempón ,mert már kezdtem közel járni a kilövéshez . Azonnal vette a lapot . A végkifejlet eléréséhez kutyusba folytattuk . Ez már nagyon rövidre sikeredet , a látvány , a hang , és az érzés ahogy a puncija körbe ölelt hamar kapitulációhoz vezetett . Oroszlánbőgés kíséretében borultam a hátára . Remek volt. Pihentünk egy darabig , másra képtelenek is voltunk (legalább is Én nem) Aztán még beszélgettünk ,dobtam még egy zuhanyt , aztán indultam .
  • Elszámolás:

    Érkezéskor rendeztem .
  • Összkép:

    Szuper jó élmény volt , nagyon jó fej , és nagyon jó a szexben !
Happy Massage