• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon egyeztettem vele mint mindig., itt is láttam hirdetését, de több oldalon is fent van, igaz nagyon ritkán. Többször is szoktunk beszélni whatsappon, aminek nagyon örülök, hiszen még az is boldogsággal tölt fel ha a hangját hallom.
  • Megközelítés:

    Autóval szoktam menni hozzá, a parkolás ingyenes. Már csukott szemmel is odatalálok. Ő a pontos címet megadta még az első randi előtt. Könnyű odatalálni.
  • Helyszín:

    Átlagos Miskolci bérház. Az ő lakása szépen felújított klimatizált kéjlak. Fürdőben tiszta törülközők, kb 10 féle tusfürdő, szájvíz. A tetthelyen halk zene, diszkrét hangulatvilágítás. Az ágy egy vastag matrac ami nagyon megfelel bárki igényének. Főleg amikor Szabina négykézláb helyezkedik el rajta és bepucsít. Az a gyönyörű popsi, és punci csodálatos emlékeket idéz fel bennem. Máris merevedésem lesz ha rá gondolok.
  • Lány külseje:

    Nagyon jó fotók vannak róla az oldalon, de szerintem valójában még szebb. Legtöbb lányt másodjára vagy sokadjára már másként látja az ember mint első alkalommal. Nála ilyen nincs, Szabina annyira gyönyörű, csodálatos lány.,most is olyan mint az első randin,pedig nagyjából százszor randiztam már vele.. Minden porcikáját imádom. Nagyon izgató a melle, a gyönyörű merevedő bimbói a számba kívánkoznak. Nagyon finom a punci, amit imádok kényeztetni.. Olyat nem tudok említeni ami nem tetszene Szabinán. Egyszóval tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel 60 percet lehettem Szabinával így egyből a kényeztetéssel kezdtünk. De ezt később írom le. Most ő kért meg hogy én masszírozzam meg őt ami nem először történt meg. Adott krémet hogy azzal masszírozzam. Ekkor már meztelen volt, hason feküdt az édes. Én a popsijával kezdtem a masszázst, majd lassan felfelé a derekát, hátát, vállát, nyakát. Majd deréktól lefelé, közben ráhajoltam és csókolta a hátát, nyakát arcát, száját. Nagyon jól esett neki.
  • Levezetés:

    Amint beléptem Szabinához máris kezdtem a kényeztetést.Egy fehér bodyban fogadott. Köszöntöttük egymást, és máris a popsiját simogattam. Gyorsan elmentem tusolni, majd folytattam amit elkezdtem. Ekkor kipatentoltam alul a bodyt, így szabad lett a punci, ami hamar nedvesedett. Simogattam, majd letérdeltem és nyalni kezdtem az ajkait, nagyon finom kelyhe van. Hamarosan az ujjam csusszant fel neki, ami tetszett neki. Ő már ekkor kezelésbe vette a duzzadó hímtagomat. Feljebb húztam a bodyt, hogy kint legyen a melle is. Csókoltam , nyaltam mindenét. Csodálatos volt. Ekkor én hanyatt feküdtem, ő pedig megvált a bodytól. Rám mászott 69 és pozícióba, és kezdetét vette a kölcsönös francia. Először puszilta, nyalta , izgatta, majd eltüntette az édes szájában először a makkot, majd egyre többet a kéjrudamból. Nagyon izgató a franciázott, sokszor kézzel segített rá. Közben én kitartóan nyaltam az édes puncit, hol a combját, hol széthúztam a puncit és jó mélyen benyaltam, simogattam a mellét, és sokszor ujjaztam az édes kelyhét. Hallottam Szabinát hogy nagyon élvezi amit csinálok vele.. Így gyorsítottam a tempó, ő is intenzívebben mutatta meg mit tud a szájával. Éreztem hogy ő is élvez rándult a puncija többször is ahogy bent volt az ujjam. Ekkor ért a vég, nagyon jót élveztem. Ment a szájába, az arcára, a mellére. Amíg jöttek belőlem az utódok addig még kézzel segített. Minden randin nagyon jót szoktam élvezni. Teljesen barátnős feelings van Szabinával.
  • Elszámolás:

    Extra nincs Szabinánál. Minden az alapban van benne ő egy hatalmas extra. Köszönöm hogy vagy nekem Szabina. Várom a következő randit.
  • Összkép:

    Egy ilyen kedves lányt hamar megkedvel az ember. Nagyon kevés hirdető van aki utánozni tudná Szabinát. Remélem sokszor élvezünk még együtt, egyszerre hercegnőm. Csókollak.
Happy Massage