• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy csodás, de hirtelen zárult kaland után úgy éreztem, ki kellene mozdulnom a komfortzónámból, és mivel már régóta szemeztem a hirdetésével, gondoltam, itt az alkalom. Telefonon hívtam, két-három csöngés után fölvette, kellemesen barátságos hangja van. Keresztnévvel illedelmesen bemutatkoztam, hozzátettem, hogy még nem találkoztunk, és hogy itt az oldalon láttam a hirdetését, no és hogy aznap szívesen fölkeresném. Mondta, hogy mikorra van időpontja. "Az jó lehet", feleltem. "Mehetek másfél órára, mert lassan oldódom kicsit, vagy így elsőre csak egy óra lehet?" Azt mondta, ilyenkor csak egy órát szokott, úgyhogy ebben maradtunk, fixáltuk az időpontot, megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, több átszállással, de minden pont akkor jött, úgyhogy jócskán idő előtt érkeztem volna, ezért végül két megállót sétáltam a HÉV mellett. Az egyik megálló közelében van, könnyen oda lehet találni. A kaputelefonhoz érve felhívtam, kaptam egy lakáskódot és útba igazított, hogy bent majd hol-merre. "Kicsit várunk, amíg ide is elér a hang", viccelődött, mert a központ csengetését már mindketten hallhattuk (ő a mobilon át), de a lakáskészülék csak pár másodperc késéssel vette a jelet. Akkor aztán nyitotta az ajtót. A kis humor tetszett, valamit reagáltam is, jelezve, hogy vettem a lapot, és annál kíváncsibban igyekeztem hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben volt, a fürdőben tusfürdők bő választéka, szájvíz, műanyag pohár, elhúzható függöny a tusoláshoz a kád szélén. A szoba tágas, az egyik végében franciaágy (szerűség, nem tudom, mindenesetre elég nagy volt két embernek bőven), előtte szőnyeg, de az ajtón belépve rögtön az asztalt láttam meg a mindenféle segédeszközökkel. "Hű", mondom, vagy valami hasonlót. Közben az ablak felől verőfényes napsütés, ez jól esett, én jobban szeretem, mint a mindenféle sötétítést.
  • Lány külseje:

    Belépve valahogy rögtön ott folytattuk, ahol a telefonban a "Kicsit várunk, amíg ide is elér a hang" után abbahagytuk, ami az egész elkövetkező egy órának megadta a hangulatát. Azt azért nem felejtettem el megkérdezni, hogy maradhatok-e, aztán végigmértem őt is (miközben ő is kérdezte, hogy akarok-e maradni; akartam). Jó értelemben hétköznapi arcú, szimpatikus nő, kifejezetten csinos, amikor mosolyog. Festett szőke, és szerintem nagyon jól áll neki ez a frizura. Valami sötét (fekete?) ruhában és fehérneműben fogadott, az igazat megvallva nem arra koncentráltam, mivel humorizálva folytattuk az ismerkedést, és tartottam a szemkontaktust. Kérdeztem, hogy előre rendezzem-e, és tréfálkozva megbeszéltük a számlaadási lehetőségeket, aztán a vetkőzésre terelődött a szó, ebben is viccelődtünk egymással, gyakorlatilag rögtön megtaláltuk a közös hangot. Intelligens, és jó humora van. A képeknek pedig megfelel, kellemesen karcsú, a popsinál gömbölyded, érett nő.
  • Action:

    Mint írtam, azért mentem, hogy egy kicsit kimozduljak a komfortzónámból, ami alapvetően a megbízható, nem igazán jóképű de megnyerően intelligens pasas egyik verziója, a partnerre maximálisan odafigyelő szexuális hozzáállással, de sejtettem, hogy ez elsőre nem fog sikerülni. Domináns szerep, meg dildók, plugok, tudom is én, még mik, na jó, gondoltam, haladjunk szépen sorban. Szóval mentem zuhizni, és közben mondtam, hogy nagyon-nagyon kell pisilnem, és "Nálad van ez a pisiszex, ugye?", de rögtön hozzátettem, hogy valószínűleg nem fog sikerülni. Hát rajta nem múlt a dolog, mire gyorsan letusoltam, már le is vetkőzött (ezért sem jegyeztem meg, mi is volt rajta pontosan), és letérdelt elém a kádba, de kb. 3 másodperc múlva szóltam, hogy oké, ez már felejtős is, elindult a másodlagos (elsődleges?) protokoll, ebből pisi már nem lesz. Úgyhogy irány a szoba, és ott letérdelt elém a szőnyegre. "Akkor most legyek domináns?", kérdeztem, és mindketten nevettünk, aztán egyszer csak eltűntem a szájában.
    Hát kérem, nem kis mérettel vagyok megáldva, mégis tüntettek már el tövig, de akkor mondjuk két napon túl gyógyuló karcolásokat szereztem. Amit viszont tőle kaptam, az bizony hű. Úgy húzta a fejét a farkamra, mintha a medencémbe akarná fúrni magát, az orra nyomta a hasamat, újra meg újra éreztem, ahogy átbillentem a garaton, igen hosszú másodpercekig, bő nyállal, egy hang nélkül. Amikor egy másik hölgytől legutóbb hasonlót kaptam, azt hittem, valami lovashadsereg táncol körülöttünk, úgy csattogott minden, akkor zavarba is jöttem, itt viszont csak élveztem az érzést és a látványt.
    Talán két vagy három perc után szóltam, hogy oké, irány az ágy, és még egy-két percig így folytatódott a randi, négykézláb térdelt előttem, én tövig a szájában, közben a punciját próbáltam valamelyik szögből elérni az innen nézve, felülről igen csinos popsi túloldalán. Helyezkedni kezdett, hogy odaférjek, aztán arra jutottunk (én mondtam? ő kérdezte?), hogy gumi kellene, úgyhogy rám is varázsolta, és megkérdezte, rám üljön? Én igazából misszire gondoltam, de mondom, persze, és kb. fél perc múlva olyan tűzijáték kezdődött, hogy ihaj. Előre-hátra mozgott a farkamon úgy, hogy a csiklója is az ágyékomhoz érjen, éreztem is rendesen, nyomott, pláne, hogy pisilnem se sikerült, de mondtam, nehogy abbahagyja, ennyit arról, hogy domináns leszek, meg sem kellett mozdulnom igazán, és öt perc alatt háromszor vagy négyszer lett orgazmusa, vagy legalábbis járt nagyon-nagyon közel hozzá. Az biztos, hogy az utolsónál el is élvezett, és én sem jártam messze. "Hááát, most vagy nagyon át lettem verve, vagy nagyon egymásra hangolódtunk", mondtam, és még mozgott rajtam, de kértem egy kis pihenőt, mert fal akartam dolgozni fejben, ami történt. Leszállt rólam, és akkor láttuk, hogy én is eresztettem pár cseppet a gumiba, nemhiába igényeltem a pihenőt.
    Pár percig csevegtünk a történtek kapcsán, hogy ki mit szeret, milyen pózban megy el könnyen stb., aztán arra jutottunk, most én mutatom meg a nyelvtechnikámat, úgyhogy a hátára feküdt, és elkezdtem nyalni azt a szép puncit (egy kis egészségügyi tisztogatás után, mert volt már kellemetlen élményem óvszer utáni ízzel). Imádja, ha a csiklóját kényeztetik, úgyhogy erre koncentráltam, és újra orgazmusig juttattam. Yes!
    Ezután ő következett, letérdelt az ágy mellé, én azon guggoltam, és szopni kezdett a már jól ismert technikával, én tövig el, az ő orra a hasamon, aztán kértem, hogy az arcára élvezhessek, és rákészültünk a dologra, de valahogy elment az ihletem, vagy az előző alattomos kis elszivárgásom után még nem igazán jött meg, illetve egyre inkább tudatában voltam annak, hogy fogy az időm. De hiányérzetem sem volt, úgyhogy leálltam, a csúcson kell abbahagyni, és ez így most jó.
    Ennyit arról, hogy kimozdulok a komfortzónámból. Cserébe viszont pillanatok alatt egymásra hangolódtunk, és egy fantasztikusan jó hangulatú randi kerekedett szuper szexszel, amit szívesen ismételnék (és legközelebb talán használunk is valamit az asztalon lévő dolgok közül).
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem, és nem vettem igénybe extrákat. Ejtettünk pár szót az eszközeiről, ami egyébként az alapban van, és bármit használhattam volna, de nem arra vittük el a dolgot. Majd legközelebb! Az alap egy órát fizettem, és maradéktalanul elégedett voltam.
  • Összkép:

    Intelligens, a másik hangulatára érzékeny, jó humorú nő, aki a hirdetésében jól belőtt egy célcsoportot, de nem csak a szex domináns-alávetett változatát élvezi. Már az elején egymásra hangolódtunk, és én így nagyon jól éreztem magam. Mivel a játékai egyébként felkeltették a kíváncsiságomat, legközelebb mindenképpen használunk majd valamit, és valamilyen szerepjátékot is szeretnék kipróbálni vele, a beszélgetésünk és a randink meghozta a kedvem ahhoz, hogy vele kísérletezzek. Köszönöm az élményt!
Happy Massage