• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en írtam. SMS-t küldtem, hogy nézzen rá a VTR-re, amit megtett. Módosítással végül a másnapban állapodtunk meg.
  • Megközelítés:

    Szgk-val mentem. Kb. 50 m-re tudtam leparkolni. Zsúfolt környék, talán egy kicsit szerencsés voltam. Cím pontos, egyértelmű.
    Időpont eljövetelekor kért még 10 percet (első vendég voltam aznap), ami végül picit több lett (kb. 13).
  • Helyszín:

    Igazi kubai retró ház és lépcsőház. Szinte szép! A lakás belül szépen rendbetett, szóval ne ijedj meg az udvartól, lépcsőháztól. Törcsi, fürdő, szoba tiszta, modern. A zuhanycsaptelep kiismerhetetlenül dolgozik, bizonyára javítani vagy cserélni kell, de azért megoldható volt a dolog fagyás és égetés nélkül.
    Vittem kis ajándékot. Aranyos volt, hogy a kapott illatmécsesekből kapásból négyet meggyújtott.
  • Lány külseje:

    Egyetlen nemsokmindent mutató-megmondó kép van róla mindössze, de az egyéb csevegési infók felkeltették az érdeklődésem. Kislányos, vékony alkat, hiába kb. 31-33 év közötti a lány. A vékony kislányos alkat lehet sokaknak vonzó, de a lényeg nem a külsőben van.
  • Action:

    A lényeg: kívánja, szereti, és profin műveli a szexet. Úgy pucsít hason fekve, hogy rögtön felzabálnád, vagy ...
    Picit én is erősebben bántam vele, ill. ő is velem, aztán konstatáltuk, hogy mindenki a lágyabb, finomabb oráliákat kedveli.
    Szinte egész teste erogén zóna, különösen a háta és a lábfeje. Vegyes szóló ill kölcsönös simizés, kényeztetés volt, majd végül alapos kinyalásra vetemedtem, ami később ért célba, mert jó darabig nem voltam elég lágy. Közben végig nagyon jó érzés volt, hogy élvezte, hangok, mozgás, nedvek, egyszóval qtya jól esett nekem is. Ezután torokra vett párszor lazán, s végül felszerszámozott és felült. Erősen hátra dőlve finoman mozgott, s nem sok idő alatt meg is adtam magam a sorsnak. Letisztogatás, beszélgetés, összebújás. A finom alkata, bújóssága secperc újra felélénkített. Mondtam neki, hogy nagyon hamar hadrendbe álltam, de kár volna nem kihasználni, legfeljebb jól jár amiatt, hogy nem füstölök el túl hamar. Hason feküdt s finoman becserkésztem lompit hátulról. Nem is tudom kinek tetszett jobban, de annyira jó volt mindenkinek, hogy kár lett volna átvariálni. Hamar el is ért a vég, talán kicsit be is előztem őt. Ezután kis fürdő, majd összebújtunk az ágyban. Hozott hidegvizet egy szép nagy üvegbögrében jégkockákkal, s azt ittuk felváltva. Minek is kellett volna külön bögre, ha már bőven nedveket cseréltünk.
    Beszélgettünk, összebújtunk. Az idő vége felé finoman terelt, felöltöztem, s elköszöntem. Kb 13 perccel később tudtam felmenni, meg kb 10 perccel idő előtt kint voltam, azaz a 2 óra ennyivel rövidült. Erre netán figyelhetett volna jobban.
  • Elszámolás:

    Az egyeztetett 2 órás randit fizettem a végén (akkor se szólt miatta), extra nem volt.
  • Összkép:

    Kislányos törékeny alkat, élvezettel, odaadással, profizmussal. Szívesen megdugnád minden nyílását, a popója is szép, de azt nem kínálja. Sajnos nem tesz ki komolyabban értékelhető képet. Bizonyára elegendő a korábbi ügyfélkör.
Happy Massage