• SZOFI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam pár hete, beszéltünk egy kicsit, talán időpontról is, aztán mondta, hogy hívjam vissza 10 perc múlva, megnézi van-e szabad szoba. Gondoltam, nem lesz, de azért visszahívtam és tényleg nem volt. Azért felhívtam most is, és kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Közel a Westend, tehát mindennel lehet menni, és benne lehet parkolni is. A cím pontos, egyértelmű, nem kellett a telefont a fülemhez tartani a bejutás közben, aminek örültem. Lift van.
  • Helyszín:

    Van kb. két szoba és egy elkerített nappali. A miénkben tatami volt, tükör oldalt, fotel a ruháknak, félhomály, halk zene. A fürdőben volt legalább egyféle szájvíz műanyagpoharakkal, háromfajta tusfürdő, zuhanytartó, kád, a feléig tartó üvegajtó, száraz kilépő és törölköző, amiből visszafelé a kérésemre kaptam újat. Minden tiszta volt. Van még legalább egy lány, és odafele volt egy pár férfi cipő is, de nem találkoztam senkivel. Óra is van, de nem jár.
  • Lány külseje:

    Meglepődtem belépéskor, hogy milyen szép az arca, bár néha kiül rá, hogy ő is így gondolja. Olyan típusú, hogy nagyon sokáig nagyon fiatalnak néz ki A teste mindenhol pont gusztusosan van kitöltve, ahogy láttam minden természetesen. A bőre sima, feszes, a cicik nagyok. Feltűnően kedves (a telefonban a hangja is), de lehet, hogy főleg csak rutinból. Kétrészes fekete fehérneműben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Meztelenül látott hozzá, olajjal a hátamhoz, a vége felé a cicikkel párszor éppen érintett, ez tetszett. Utána kaptam hátulról és oldalról cicis csúszkát, jól esett. Sokat közben nem beszélgettünk. Gondolhatnánk, hogy azért, mert bűnös szenvedélyemnek hódolva, megint elmentem egy "bánj velem nőként" típusú lányhoz, hogy aztán végig figyelmen kívül hagyjam, de most nem ez volt a helyzet, szerintem csak álmos voltam.
  • Levezetés:

    Fordulás után elölről is kaptam csúszkát, majd rátért oldalról a franciára. Nekem tetszett, bár végig kézzel is tartotta, így szájjal csak a végét érte el. Aztán átváltott csak kézre, ez már engem annyira nem érdekelt, de sikerrel járt. Megtörölgetett papírtörlővel, majd mondta, hogy mindjárt jön. Gondoltam pont kényelmesen fekszek egy 15-20 perces szunyókához, de meglepetésemre 1-2 percen belül vissza is jött. Kérdezte, megyek-e zuhanyozni.

    -Ó, máris?

    Felajánlotta, hogy megmasszírozza a lábamat, de mondtam, hogy nem kell. Mondta, hogy akkor felfrissíti nekem a fürdőt. Az álom eddigre elillant a szememről, tehát filozofálással töltöttem ezt a kis időt. Visszajött, még beszélgettünk egy kicsit. Úriemberként nem akartam rabolni az idejét, így mondtam, hogy nyugodtan szóljon, ha az enyém lejárt.

    -Akár elmehetsz most is zuhanyozni, mert az olaj nehezen jön le.
  • Elszámolás:

    Előre adtam volna, de nem kérte, úgyhogy öltözéskor adtam oda. A másfél óra ára elég közel van az 1 óráéhoz, én most 1-re mentem. Extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Mostanában nem szoktam kölcsönösséget kérni, így a kényeztetés rész mindenhol elég egyforma, de Szofié a jók közé tartozik. Emellett nagyon szép is, úgyhogy lehet, hogy legközelebb nála majd kérek.
Happy Massage