• RubiSwallow

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • RubiSwallow reagálása

    Drága Szerencsés-Szegedi. Szeretném megköszönni az újabb és tartalmas írásod. Mint mindig, akár személyesen avagy szavakkal, de mindig eláraszt a bók tornádó amit tőled kapok. S hidd el nagyon jól esik a lelkemnek. Egyszóval köszönöm. Mindig is figyelmes, mégis tudatosan cselekszel, és a tetteid, érintéseid, is ezt sugallják. Nem első s második, de nem is harmadik eset amikor előhozod a benned rejlő csődört. Még a mai napig is emlékszem az ismeretségünk elejére, és hidd el nagyon de nagyon sokat változtál előnyödre. Elfelejtetted a mentális gondokat, vagy legalábbis megtanultal azokat kizárni bizonyos helyzetekben. S emiatt igazi lepedő akrobata vált belőled. Tudod írhatnék ezernyi dologról amelyben jó irányba változtál, de úgy gondolom ezeket mind mind megszoktuk beszélni személyesen. Az út amin haladsz az jó irány. Maradj rajta s ne térj le. Végezetül pedig szeretném megköszönni az ajándékot, mellyel megleptél. Nagyon finom volt. Várom legközelebbi jelentkezésed. Várlak szeretettel téged. Addig is puszi. 😘

  • Egyeztetés:

    Mivel ismét megkívántam Rubit, így smst írtam Neki és gyorsan találtam is számomra megfelelő időpontot a randira. Egy óra hosszára mentem.
  • Megközelítés:

    Gyalogosan érkeztem, de a környéken mindig van szabad parkoló.
  • Helyszín:

    Rubi mindig is odafigyelt a higiéniára. Fürdőbe rengeteg tusfürdő, szájvíz. Kádkilépő. Előre meghajtogatott illatos törölköző. Szoba is fantasztikusan hangulatos. LED világítás, hangulatfények, kényelmes nagy franciaágy.
  • Lány külseje:

    Én nem tudom megunni a bókok sorozatát. Rubi Nekem tökéletes. Gyönyörű arca és igéző szemei vannak, amik rabul ejtenek. A feneke olyan formás, hogy körzővel se lehet szebbet rajzolni. Cicik pont a tenyerembe illenek. Nagyon szép haj, igényes gyönyörű körmök. Isteni illat, és a legszebb punci amit valaha láttam.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy fekete nagyon szexi ruhácskába fogadott. Két puszi után átadtam az ajándékom és kicsit beszélgettünk. Majd irány a fürdő. Visszatérve a hangulatos szobába Rubi megszabadult a textiltől és csókolozni kezdtünk. Ezután hanyatt feküdt és elkezdtem nyalni gyönyörű punciját. Már nagyon hiányzott, hogy újra a lábai közt ténykedjek. Meg is jegyezte : Ugye hiányzott már ? Ez a hang még jobban beindított és legalább 10 percig csak nyaltam annyira finom volt. Full be voltam indulva a puncira. Minden egyes másodpercét élveztem ténykedésemnek és Rubinak természetesen ismét tetszett amit csinálok. Kényeztettem, puszilgattam a combjait is. Nyelvmunkámnak meg is lett az eredménye. :) Ezután Ő következett, isteni finoman szopta impozáns falloszom. Aminek a vége az lett, hogy a szájába élveztem, tudtam, hogy már nagyon vágyik az ízére. Iszonyat nagy orgazmust éltem át. Rubi minden egyes cseppet elfogyasztott és még tovább szopta a Velem egykorút. Kis beszélgetés következett, ami szintén nagy élmény Vele, hiszen nagyon intelligens Nő. Majd kisvártatva ismét akcióba lendültem ezúttal hátulról nyaltam, olykor teljesen bele temettem a fejemet gyönyörű fenekébe. Elképesztő az a fenék :). Ezután az ujjaimat is segítségül hívtam és igen nagy örömöt okoztam Rubinak a technikámmal. Majd megszólalt : Na felkelketjük ?. Szinte válaszra se maradt időm és ismét a szájába voltam. Isteni mélytorok technikájának köszönhetően kőkeményre szopott, de most valamiért a gumit nem bírtam olyan jól, így a szex most elmaradt, na de sebaj legközelebb bepótoljuk. Így a fennmaradó időben elképesztő francia órát tartott, méretes dákómmal még a mandulájàt is éreztem. A golyókat se hagyja figyelmen kívűl, ezt is imádom benne, sok puszit kaptam oda is. Hihetetlen ez a technika az biztos. Majd jött a fájó búcsú, csók és ölelés kíséretében.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük a dolgokat.
  • Összkép:

    Minden alkalommal lenyűgöz, egy igazi Istennő számomra. Menjetek el hozzá, nem fogtok csalódni az egyszer biztos. Köszönöm Rubi ezt az élményt ismét.
Happy Massage