• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon szoktunk egyeztetni. Már az előző randin jeleztem hogy legközelebb is szeretnék vele randizni. Ő édesen beleegyezését adta. Három napja voltam vele amit már megírtam egy besziben. Minden nap szoktam vele üzit váltani, ma délelőtt tudott időpontot adni délutánra. Hirdetését nem nagyon lehet találni,micel nincs szüksége folyamatos hirdetésre.. Egyébként sem dolgozik minden nap. Néha van hirdetése ezen az oldalon..
  • Megközelítés:

    A címet üzenetben adja meg. Parkolni ingyen lehet a ház közelében. Nem nehéz odatalálni, még közelíthető autóbusszal is ami szintén közel van.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított lakás. Klimatizált nappaliban fogad Szabina.. Innivalóval kínál a szépséges kis angyal. Első célpont a fürdő, sokféle tusfürdő közül lehet választani. Tiszta törülközők várnak, és többféle szájvíz. A tetthelyt egy ledszalag vilátítás teszi hangulatossá. A masszázs egy matracon történik, ami elég kényelmes, mellette egy közepes méretű tükör foglal helyet.
  • Lány külseje:

    Szabina teljen olyan mint a képeken. Szerintem úgy tökéletes ahogy van. Ritkán látni ilyen gyönyörű és csinos lányt. Minden porcikáját imádom. Nagyon szexin és igényesen öltözködik. Nagyon tetszik a szeme, az arca az orra a szája. Nem sorolom mert nem érne véget soha. Olyat nem tudok említeni ami nem tetszene. Pedig már volt alkalmam egy párszor látni mindenét.
  • Erotikus masszázs:

    Az első kényeztetés után volt a masszázs . Amit én kezdtem. Egy izgató fekete bugyi volt ekkor rajta ami a punci résznél teljesen nyitott volt. Finoman megmasszíroztam gyönyörű popsiját hátát, vállát, lábait, combjait. Nagyon örült a masszázsnak. Ezután ő végzett rajtam egy valódi csúszka masszázst. Hátamra feküdtem, ő pedig bőségesen beolajozott. Ezután cicivel l csúszkált rajtam, közben én simogattam az édes puncit és popsit. Ezután átlépett rajtam és kezdődött a csúszka. Előredőlt a lábam felé, így szépen kitárult előttem a mézédes punci. Először simogattam majd felvezettem a hüvelykujjamat a nyílásba. Leírhatatlan érzés volt. Ezután a farkamon kezdett csúszkálni a síkos puncival. Kértem vegyük le a bugyit, amit én húztam le róla. Ekkor a számhoz tolta a finom kelyhét, én örömmel pusziltam és nyaltam, többször ujjaztam, ami hallhatólag tetszett neki. Eközben ő a kéjrudamat kényeztette, kézzel majd finom meleg vette körül a makkommat, ami már a szájában is volt. Nagyon érzékien franciázott, hol épp a hegyén hol mélyebben. Ezt mindennap el tudnám Szabinával viselni.
  • Levezetés:

    Megérkezésem után tusolás, szájvíz és egyből kényeztetéssel kezdtünk. Egy pici rózsaszín tanga volt rajta, és hozzáillő melltartó. Ő négykézláb állt elém, és megszabadítottam a fehérneműktő. Csodaszép látvány tárul elém, felejthetetlen. Megpusziltam szépséges punciját. Én hátamra feküdtem, ő mellémtérdelt. Simogattam gyönyörű testét, ő pedig kézzel izgatta a kéjrudat ami hamar harcra készen állt. Ekkor 69 be fordultunk és kezdődött az igazi kényeztetés. Nagyon jó a technikája, hol csak kézzel hol csak szájjal hol mindkettővel végezte a kényeztetés. Sokszor hallottam hogy jó az amit csinálok. Nekem is nagyon jó volt ahogy csinálta. Ekkor kértem maradjon és én térdeltem a szája közelébe, nem kellett mondani mit szeretnék. Szívesen teljesítette a franciázást, én pedig simogattam, pusziltam, ujjaztam, és többször is nyaltam a kelyhét. Éreztem közeleg a végjáték, még kértem menjünk vissza 69 be, ekkor a tükörben is figyeltem amint eltűnik szájában a rúd. Nagyon izgató volt látni amint játszik vele. Hol szájjal hol kézzel. Nemsoká jó nagyot élveztem, ami aztán mindenfelé ment, a szájába, az arcára, nyakára, mellére. Amíg jött belőle ő kézimunkázok rajta, majd végignyalta és a golyókat megpusziltam. Felemelő érzés volt. Ezután együtt tusoltunk egy jót majd masszázs amit már leírtam. Majd következett a második forduló amiben végig aktív volt Szabina, és nagyon odaadó, önzetlen. Én már mondtam neki hogy kivette a rugót belőle de olyan édesen rácuppant a lankadt farkamra hogy ismét merev lett. Lehet én stresszeltem magam de a második lövés nem jött össze, igaz sokszor voltam vele de mindig egy sikerült eddig. Hiába voltam most is 120 percet, igaz nemhiába mert így isnagyon nagy élvezet vele lenni.. Az biztos hogy senki nem volt még ilyen odaadó és kedves lány mint ő. Mindig a megbeszélt időt betartjuk, sőt lehet ma egy kicsit több is volt 120 perctől.
  • Elszámolás:

    Szabinánál nincsenek extrák, ő maga az extra Extra. Fantasztikus lány, imádnivaló. Kevés ilyen lány lehet, nem is tudom, mert még eddig nem találkoztam hasonlóval sem. Boldog lehet aki randizik vele. Az elszámolás mindig a randi végén történik.
  • Összkép:

    Minden alkalommal nehéz tőle távozni, nehéz egy ilyen angyalt otthagyni. Máris a következő randin gondolkozok. Valószínű csak hozzá fogok járni, annyira megfelel az igényemnek,. Megkérek mindenkit aki randizik vele hogy nagyon vigyázzon rá, és tisztelje az egyéniségét. Szabina egy utánozhatatlan tündér. Remélem sokszor talizunk még hercegnőm.
Happy Massage