• Aida

  • Beküldte:
  • Aida reagálása

    Köszönöm a beszámolódat!
    Annyi a megjegyzésem, hogy amikor nálam voltál, nem volt nyilvános a rózsaszálak mértéke az adatlapomon. Ami ugye azt jelenti, hogy ha én nem teszem közzé kiírással, akkor a vendegnek sem ér...:)

    Időközben kiírtam, de most újra kitöröltem mert úgy gondolom, senkinek nincs köze hozzá a vendégen kívűl. Természetesen a "bővebb info" alatt közölve van. Meg persze a legjobb, ha felhív a vendégjelölt, s elmondom az infokat .
    A.

  • Egyeztetés:

    Könnyed egyeztetés volt , nagyon aranyos és kedves volt a telefonban .
  • Megközelítés:

    A Hungária körúton van , az Egressy úttól talán 100 méterre . Kocsival mentem , parkolás a ház elött történt . Tömegközlekedés jó .
  • Helyszín:

    Apró régebbi építésű házban fogad . Lakás megközelítése diszkrét , nem kell lépcsőzni sem . A lakás pazar módon felújított . Minden csacsog ragyog a tisztaságtól . Itt 100%-osan minden a vendégről szól . Kivetnivalót keresve sem lehet találni a lakásban .
  • Lány külseje:

    Hűen tükrözik a valóságot a képek . Kellemes szép arcú nő ,arckitakarástól nem kell tartani . Gyönyörű íves formák ,sehol nincsenek szögletek . Meseszép mellek , amik kellemesen nagy méretűek .
  • Action:

    A megbeszélésnek megfelelően értem oda . Első csöngésre felvette a telefont és adta az itinert a bejutáshoz . Mosolygos arccal nyitott ajtót , már ekkor tudtam , hogy jó helyen vagyok . Frissítővel kedveskedett , és kicsit beszélgettünk is . Nagyon értelmes , empatikus Nő. Utána mentem megtisztulni . Zuhanyzás már a szobában várt rám . Hosszú , és remek csókolózással kezdtük az összehangolódást , mézédes nyelves csókja van . Csókolózás alatt én a melleit kezdtem kényeztetni , ennek hatására a bimbok szépen megkeményedtek. Az élvezetünk fokozása érdekében rábuktam, mint kacsa a nokedlire , halhatóan élvezte tevékenységemet . Utána lejjebb kalandozva eljutottam a gyönyörű puncijáig . Az itt töltött idő örömteli volt , a hangjából ítélve elélvezett a hölgyem . Viszonzás képen rá került a sor , egy nagyon finom franciát kaptam .Fantasztikus gyorsan felkeményített . Felgumizást követően hátulról kezdtük ,hogy lássam a csodálatos kemény popsiját . Annyira bejött így mind kettőnknek ,hogy a végkifejletig így csináltuk . Tartottunk egy kis szünetet , ittunk , szuszogtunk .Utána apró simogatások ébresztették a velem egykorút és újra ágaskodni kezdett , a merevedés a szájában folytatódott . Közel volt a kivégzésemhez , ezért ismét gumit kértem . Lovaglás következett , ez vizuális élménynek is csodálatos volt , ahogy a buja csípöje táncol és közben a mellei ringanak . Mind e közben a forró , szűk puncija liftezett rajtam . Ennek hamar meg is lett a hatása és az utódaim gumifalnak csapódtak . Szépen hagyott magamhoz térni az extázisból . Csodás randi volt .
  • Elszámolás:

    Érkezésem után rendeztük .
  • Összkép:

    Maximálisan meg voltam elégedve , amit szerettem volna megkaptam .
Happy Massage