• Hannácska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetès SMS-ben törtènt, előtte hívtam is Hannácskát, de nem volt megoldható hogy beszèlni tudjunk telón. Szerencsère nagyon rugalmas, az SMSemre visszaírt ès tájèkoztatott mindenről. (Időpont, helyszín, rózsák)
    3 ève a covid kilőtte a csókolózást, akkor nem csókolóztunk, ezt most mindenkèpp át akartam èlni.
  • Megközelítés:

    Bikás park közelèben van a kèjlak, így M4-es metróval mentem. Csodás környezetben található a helyszín, èvek óta ugyanott. Semmi se változott. Hannácska nem az a költözős típus, az állandóság jelkèpe.
  • Helyszín:

    A helyszín sem változott, teljesen ugyanaz a lakás ès a berendezès mint 3 ève. A tetthely szoba cèlnak megfelelő. Az ágy kènyelmes. Rend ès tisztaság a helyisègekben. Nem láttam sok helyisèget, előszoba, fürdőszoba ès tetthelyszoba ahol jártam. Fürdőszobában szájvíz, tusfürdő, rengeteg eldobható fogkefe, sprayk.Álló zuhanykabin. Szerencsére óra van a falon, így tudom hol járunk mindig.
  • Lány külseje:

    Ránèztem ès Istennő, ez volt az első gondolatom mikor megláttam. Te jó èg mennyit kèszülhetett erre a talira? Hibátlan, gyönyörű, mèg mindig nagyon fiatal lány, külön kiemelendő az arca szèpsège, semmit se változott korábbi talink óta. Haja hosszú, ezüst szőke, izlèsesen sminkelt arc. Ès bombázó alakjához mèg bombázóbb mellek tartoznak. Szexi ruhában fogadott, mely jól engedte láttatni szenzációs melleit. Melyek szilikonmellek, de termèszetesnek hatnak mert úgy lett megcsinálva, kevès szilikonnal. Szerencsère nem olyan èrzèkenyek, lehetett csókolni őket. Puncija is gyönyörű, kívánatos ès hibátlanul szőrtelen. Magas sarkú cipőben fogad, kérésemre magán hagyja végig, ágyon is.
  • Action:

    Megèrkezèsemkor mèg rákèrdezek mik a csók feltètelei, bármit mondana megtennèm hozzá. A szájvíz volt kötelező, a fogkefèk opcionális (elindulás előtt otthon mostam fogat). Mikor tusolásból visszatèrtem èrzem azonnal meg akar csókolni ahogy egymás mellett állunk, de èn mèg előtte elmondom az elkèpzelèsemet mit szeretnèk vele: orálnál a nyálát ha nem a farkamra hanem a számba folyatná. Simán okèzza, megemlíti multkor volt mèlytorok úgy több volt a nyála, de most is lesz elèg. Nem fèltem, Hannácska bőnyálú teremtès.
    Az ágyra megyünk ott kezdjük, fantasztikusan csókol igazi nyelves, majd lefelé veszi az irányt, nekem szemből franciázik (szembe nézősen!!!) majd feljön hozzám csókolózni és nyálát előbb belefolyatja a számba, majd csókolózunk. Visszatér farkam kényeztetéséhez ezúttal nekem háttal, nem 69, fenekét simogatom, ruha még rajta így ruhán keresztül simogatom a puncit. Közben nyál folyik a kezeire, ujjára mondanám hogy kérem de szinte gondolatomat kitalálva, azzal egy időben nyújtja a számhoz, bekapom és nyálas ujjáról a nyálat mind felnyalom, bekapom. Végül gumit húzunk, ő megszabadul a ruhától és úgy kezdjük hogy ő lesz felül, előtte még sikosít. Benne vagyok, közben előre hajol és felváltva hol csókolózunk hol pedig nyálat folyat át felülről a számba.
    Ezután missziben folytatjuk, itt már lábát is nyakhoz tudom emelni, puszilom a lábfejét ami cipőből kilátszik. Közben ő nyálat ken szét a mellén, dugás közben előre hajolok és lenyalom, többször is megtörténik és van hogy ő nyalja a dús kebleit. A csókolózást bővítjük, így szemből az átfolyatás nem működik, számba köpés lesz, miközben ajkaink összeérnek és ezt variáljuk, miközben farkam végig a puncijában, nyelves csókolózás és számba köpés variálása. Aztán gumi le és élnék a szájba élvezés lehetőségével, amibe teszünk egy csavart. Mivel nincs nyelés ezért nincs spermás csók, megértem, annyit kérek folyassa át nekem ahogy eddig a nyálat, ez simán működik, fekszem és ő fölém jön és átfolyatja a számba. Természetesen én se nyelem le, kiköpöm papírtörlőbe.
    Tusolás, farkam letusolása, pici beszélgetés, barátnőiről, azokról a programokról, rózsákról. Majd nekilátunk egy újabb orálnak VSz a terv, de olyan kívánatos hogy egy rövid ideig újra a puncijában szeretnék lenni, gumit húzunk és ágyról kipucsít nekem, én mögötte állok és behatolok sikosítás után. Fantasztikus a teste ahogy magam előtt nézem majd vissza az eredeti tervhez, szétválunk, gumi le és némi orál után Hannácska szájába élvezek. Ezúttal ő fogja kiköpni, de nem is akárhogy, szép pornósan folyatja ki a szájából a mellére, én pedig a mellein szétmasszírozom, a nyálasabb résznél a nyálát felnyalom. Megvalósult amit elterveztem Hannácskával, sőt több, a szájba átköpés kellemes plusz volt. Ő az első akivel ezt megvalósítottam.
    Még újabb tusolás, fürdőszobában ő is rendbe teszi magát, szájvizezik utánam, Hannácska ad a higiéniára, nagyon is. Öltözködés alatt pici beszélgetés, majd el. Már tudom hogy Istennő lesz a cimke, nem akármilyen élményt adott Hannácska. Barátnő feeling és pornó feeling keveredett nagyon magas színvonalon.
  • Elszámolás:

    Smsben kaptam meg az infót, rèszletesen megírta alap ès extrákra bontva. Alap a natúr francia, kölcsönös francia, szájbaèlvezès, mellszex, gumis aktus 2 db èlvezès. Extra a csókolózás, a mèlytorok ès az arcra èlvezès. Ezen extrák egyforma rózsák. A csókolózást választottam az extrák közül.
    Az ajándèkot előre, magamtól tettem le a szobabejárat mellett található polcra.
    Mivel mindent magas színvonalon valósított meg, csókot is, ezèrt nagyon megèrte.
    (Hannácska külseje is nagyon magas színvonal, egy igazi bombázó így mèg inkább megèrte.
  • Összkép:

    2017,2020,2023. Harmadik talink, elkèpesztően bájos mèg mindig. Nem ismerem Hannácskát a civil èletèből, csak innen. Tehát azt nem tudom milyen a hètköznapokban, de azt tudom hogy az itteni világban milyen. Erre a röpke időre Hannácska Istennővè alakul, ès minden álmot valóra vált. A legvadabbakat is. Legalább is nekem. A legnagyobb termèszetessèggel, mintha Ő is erre vágyna. A szenvedèlyes csókolózást ès a nyála átfolyatását, köpèsèt, sperma átfolyatását pornósztárokat felülmúlóan oldotta meg. Igazi csókkirálynő. Mivel a múltkori talinkat felülmúltuk èlmènyben ès törtènèsben is, így mèg magasabb cimke illeti meg mint a múltkor: mostantól Istennő. Règ nem osztottam ki ezt a cimkèt, örülök hogy most vègre sikerült ès bővült az Istennőim tábora.
Happy Massage