• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előre tervezve egyeztetem az időpontokat minden esetben. Az általam kért időpont neki nem volt jó, de jelezte a kért időponton kívül a héten bármikor. Ezután ment az újabb Vtr, mit gyorsan visza is igazolt.I
  • Megközelítés:

    A bejáratott útvonalamon közelítem meg Ashley búvóhelyét, mi közel van a Nagyvárad térhez. Gps egyébként ismeri, pontosan oda vezet. Parkolóhely fizetős de szabad hely mindég van, szinte a bejárat előtt is. Tömegközlekedés is jó. A számozás egyértelmű..
  • Helyszín:

    Betoppanáskor meglepetés ért. Orromat friss festék szaga csapta meg. A kis lakás egy teljes körű felújítást kapott. Új burkolat minden hol, új tapéta, új belső ajtók. Minden harmonizál. A berendezés csak a régi/ no meg kedvesem/. A légkondi szinte észrevehetetlenül tette dolgát. Fürdőben minden szükséges rendelkezésre áll. Teljes a szinkron immár.
  • Lány külseje:

    Tudom mi vár, de minden egyes alkalommal kiváncsi izgalommal lépek be hozzá. Ma sem volt ez másként. Nagyszerű adottságai ma is azonnal izgalomba hoztak. Egy ráfeszülős bodyban fogadott. Hatalmas keblei feszítették a textilt / no meg az én fantáziámat/. Popsit is kiemelte. Combja, lába teljesen arányos. Bőre illatos feszes, popsi izmos, kemény. Kék szemei biztatóan csillognak, haja feszes kontyban. Mosoly kifogyhatatlan. Képein a tetkók nem látszanak, de ez általános. Jól illenek hozzá. Nekem már hiányoznának. Mozgása természetes, de valami egyedi a kisugárzása, mi azonnal beindít.
  • Action:

    Belépve szia és nekem dőlős csók. Kibontakozva először rajta legeltetem szemem, majd a patent kivitelezésű " új lakást".
    Gyors vetkőzés és fürdő, hova elkísért. Az ajtónak támaszkodva prédáját leső nagymacskának tűnt.
    - Igyekezz kihűl a kávénk!
    Ágyra ülve kortyolgatva beszélgettünk. Kis kávészünet. Bodyt alul szétpattintotta és lassan fölfelé húzta, no meg engem! Melleinél elakadt, de kellő rutinnal átemelte és kirobbant a két kebelcsoda. Azonnal rácuppantam a hatalmas udvartartású bimbókra és keményre csócsáltam őket. Majd tovább kortyolgattuk a kávéinkat. Szabad kezeink a másik testét simogatta. Hát ittam már kávét hosszabb ideig is. Csóók jött. Ujjamra nyálat eresztettem.
    - Ez minek?
    Igaza volt puncija lucskos volt. Először csak kívülről simogatva, majd egy ujjam becsúsztattam. Doromboló macska hangok hullámai értek fülembe. Abbahagytam az ujjazást és egy ehhez passzoló viccet meseltem. Hatalmas fuldokló nevetés miközben valahogy keresztbe fordultunk az ágyon. Olyan féloldalas 69. Lefetyeltem ízletes nedűjét. Észre veszem Ashley feje 1már az ágy szélén túl.
    Kapom magam odatérdelek és e pózban tolom szájába lompit. Nem durvulok, de simán vesz torokra. Közben a gigákat gyömöszölöm. Elérem simán és a puncit is bevonjuk játékunkba. Imádom a száját. Jobban már csak szűk izmos punciját kedvelem.
    - Mielőtt a vér elönti fejed.
    Föltérdelve csóókolózunk az ágyon egymást átölelve. Kedvesem hanyatt dönt és keresztben rám bekapja farkamat. Feneke kicsit följebb így puncit ujjazom. Rendesen játszik lompival. Érzi hol kell lazítani. Kienged szájából és hasamra nyomja. Elereszti
    - nézd fölkel és nagy nevetés közben újra torka mélyén lompi. Hagytam, hosszan játszadozott én pedig nagyon élveztem e játékot. Éreztem Kedvesem kezd nagyon beindulni.
    Jól éreztem. Nyúlt a védelemért mi a fejünk mögött az éjjelin volt. Hatalmas mellei közrefogták fejemet. Megmozgatta őket és kérdezte - kapsz levegőt. Igen válaszoltam miközben fenekét markoltam.
    Védelmet fölpödörítette és nyeregbe pattant. Nem vadul, de fék nélkül eresztett tövig magába. Mellei mint félre vert harangok csapódtak egymásnak, majd föl - le dobálózva táncoltak előttem. Megmarkolva őket fékeztem táncukat mi Ashleyből kéjes hangokat váltott ki.
    Szemeink egymás szemébe fúródtak. Megpaskoltam fenekét. Szemeit behunyta, arca kéjbe torzult és elindult a pokoljárás. Alulról toltam Ő fölöttem tombolt. Hangos kölcsönös hörgések tarkították hangos csattogó kufircolásunkat. A helyzet egyre csak fokozódott. Itt már nem volt kontroll. Érezte a mozgolódásomat. Rám támaszkodva jutottunk csúcsra. Hosszan hagyott magában. Puncija szorongatta lompit, így ez egy elnyújtott visszatérés volt a valóságba.
    - bocs, hogy kihasználtalak!
    - én is nagyon élveztelek!
    Ez a barátnő fieling teteje szerintem. Az ilyen együttlétek azok mik újra és újra karjaiba vonzanak.
    Lágy, babusgatós rendbetétel miközben mosolyog. Ez felért egy dicsérettel.
    A folyadékpótlás mindkettőnkre rá fért, mit aloés üdítővel csillapítottunk. Ezután összebújós beszélgetés.
    Idő eltelt, öltözés csókos búcsú, kölcsönös legyen szép a napod és el.I
  • Elszámolás:

    Hirdetésében látható. Ma a végén helyeztem az éjjelire. Extrája nincs, de nincs is szükség rá.
  • Összkép:

    Ashley nem a megszokott átlagos lány, de ezt mindenki láthatja. Nála a kívánatos külső teljes összhangban van belső adottságaival. Végig követtem " vándorlásait" a városban. Az évek alatt kívül, belül a lányból NŐ lett, ki tisztában van testével és használni tudja mindkettőnk örömére. Tán nem árulok el titkot, az újra találkozás igénye kölcsönös. Ezért teszünk is!
    Köszönöm Kedvesem ezt a mai csodás együttlétet, szépséges napokat, csóókollak!
Happy Massage