• Evelin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vasárnap kora reggel kerestem magamnak elfoglaltságot. Hívtam a szalont, a diszpécser kisasszony tájékoztatott, hogy a kiszemeltem foglalt, de Evelin szabad, szívesen eltöltene velem pár kellemes percet. Emlékeztem még régebbről a hirdetésére, akkor is már szimpatikusnak találtam, ezért igent mondtam rá. A diszpécser készségesen elmondta az étlapot, válaszolt pár kérdésemre ( Csók+NFVSZ ), majd 2 órával későbbi időpontra szentesítettük a találkozást.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a Corvin plazától nem messze rendelnek a lányok, így evidens volt, hogy a gépkocsit a pláza mélygarázsában fogom leparkolni. Hely van bőven, aki autóval jön annak érdemes ezt az opciót választania. BKV-val egyértelmű a földalatti a legjobb döntés, mivel a metro megálló a tőszomszédságban van. Az épület számozása egyértelmű a sétáló utcából nyílik.
  • Helyszín:

    Régebben voltám már itt, ismerem a járást, de az újak kedvéért egy új építésű épület, a kód megkapása után lifttel kell felmenni a sokadik emeletre. Az ajtó a lift közvetlen közelébe van, ami fontos érkezéskor kopogni szükséges. Többen rendelnek, a logisztika jó ,csak a végén találkoztam egy másik angyalkával, aki elég szimpi volt. ( Ha ezt tudom előre akkor egy 4 kezes masszázsra neveztem volna be  )
    Pár kis szoba van, bennük található hangulat fény, tatami, tükör. A fürdőn azért látni picit nagyobb üzem jeleit, de bőven még belefér kategória. Tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő fogadott.
  • Lány külseje:

    Evelin, a fellépő ruhájában is megfogott, volt a személyiségében egy jól eső közvetlenség, mintha már egy régebbi visszajárósa lettem volna. Gyorsan körbevezetett, menet közben pedig meg tudtam csodálni az alakját. Azt kell, hogy mondjam, a képeknek megfelel, a popsija brazilos, a pont jó kategória, a cicik fantasztikusak, elsőre azt hittem nem természetesek, mert olyan gömbölyűek illetve kerekek. A haja kibontva volt végig ami szép hosszú barna. Szemei szépek, az arc kitakarásától sem kell tartani. Összesítve nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Evelin betoppant a szobába, üdítővel kínált, majd vetkőzésem közben szólt, hogy ,,azok a napok vannak,, így sajnos a bugyi marad, kölcsönösség ezért nincs. Ez egy picit kedvemet szegte, mert számomra fontos a kölcsönösség így kerek tőle a randi. Diszpécser kisasszonynak jár a mínusz. Ezen gyorsan túllendülve, hasra feküdtem eközben vendéglátóm szabadjára eresztette a ciciket, majd indulhatott a masszázs. Lehet választani, hogy olajat vagy krémet kérsz, én az olajat választottam. Jó keze van közepesen erősen masszírozott, nem kértem, hogy erősebben csinálja pont így volt jó. Cserfes, jó kedvű, Evelinnel nagyon jól elbeszélgetünk, időnként megcirógatott.
  • Levezetés:

    Mikor végzett a masszázzsal jöhetett a fordulás. Ekkor csókoltam meg először őt. Nagyon jól csókol, igazi barátnős csókolózás vette kezdetét. A kezem a mellek irányába indult, és itt volt az, hogy full azt hittem szilikon ciciket érintek. Legnagyobb meglepetésemre igaziak voltak, számomra már-már tökéletes adottságokkal rendelkezik-e téren éreztem is, hogy itt mindenféle ráhatás nélkül kisbarátom kihúzza magát.
    Evelin mondta, hogy dőljek hátra nyugodtan, és csak annyi a dolgom, hogy élvezzem. A köldökömtől lefelé haladt majd apránként finoman bekapta a szerszámot. Nagyon finoman franciázik, közben az ujjaival a csomagot is izgatta. Följöttem csókért, majd ő olajjal bekente a farkam, és csók közben kézimunkázott. Pózt váltottunk, majd a kézimunka-franciázás-csókolózás kombója kezdte meghozni a gyümölcsét. Szóltam neki, hogy végezzen ki szájjal, amit ő egy kis rágyorsítással meg is tett. Hagyott lenyugodni, majd szépen letisztogatott. Gyorsan kiszaladt a mosdóba, felfrissíteni magát. Visszajöttekor, csak mozgatta a fantáziámat a cicik, rá is kérdeztem, hogy eredetiek-e, mondta, hogy igen, nyugodtan fogjam meg őket. Uhh éreztem, hogy újra kezdek keményedni, de sajnos időm már lejárt ezért egy jó hideg zuhannyal lehűtöttem magam. A végén még egy puszi-puszi. s csukódott is az ajtó mögöttem.
  • Elszámolás:

    Röpke egy órát voltam nála, ez idő alatt a NFVSZ, csók mint extrákra váltottam jegyet. Előre kiraktam a virágokat polcra, ami zuhanyzásom után a vázába landolt.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam Evelin társaságában. A kölcsönösség, az hiányzott,( nehéz napok ) szerintem zavarta őt is ez, hogy így nem tudott 100%-ot nyújtani. Ettől függetlenül a francia tudása nagyon jó, a cickók bombasztikusak a személyisége barátkozós. . Simán visszamennék még hozzá, sok kiaknázatlan lehetőségünk maradt :)
Happy Massage