• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en egyeztettünk, most próbáltam először, és meglepően simán ment, bár biztos, ami biztos alapon még aznap telefonon is megerősítettük. Kedves volt a hangja, barátságos, természetes.
  • Megközelítés:

    Azon kívül, hogy a képei és a beszámolói felkeltették az érdeklődésem igencsak, viszonylag közel volt (még a télen) a munkahelyemhez, kényelmes gazember vagyok, tudom, szóval nekem sima ügy volt. Tipikus új építésű lakópark, én gyalog érkeztem, de szerintem a parkolás sem lehet nagy kihívás. Volt némi félreértés a házszámmal, VTR infóra alapoztam, de az nem volt friss, végül 2 házzal arrébb volt, mint ahova érkeztem. Az én hibám, telefonon is kérdezhettem volna, de máson járt az eszem. A feljutás szokásos, telefonba kapukód, liftig vonalban, emelet benyom, ajtó résnyire kinyílik és bejutást nyersz az édenbe.
  • Helyszín:

    Tip-top lakás, tiszta, rendezett, modern bútorok, mindenhol ápoltság és kényelem. A tetthely a nagy nappalival egybenyitott hálósarok, hatalmas franciaágy a sokak által megénekelt tökéletesen elhelyezett keskeny tükörrel. A fürdőszoba is igényes, tiszta, száraz meleg törcsi, sehol por vagy piszok.
  • Lány külseje:

    Miután beléptem a résnyire nyílt ajtón, Lotti ott állt előttem mosolyogva teljesen anyaszült meztelenül. De tényleg, nulla textil. Hát ő tényleg a természetesség híve, ez hamar kiderült. Adott pár puszit, élvezte, hogy zavarba hozott, kis csevely, amíg végigmértem. Pont olyan, mint a képeken, a cicik meg minden más is műanyagmentesen szép, formás alak, hibátlan sima bőr, illatos haj. A haja talán nem egészen olyan volt, mint a képeken, de egy hölgynél szinte elvárt, hogy gyakran változik. Arca kedves, szép, folyamatosan mosolyog. Épp valami sport-tapaszt viselt a combját, de ez nem zavart. Kérdeztem, van-e nála combfix, mert ez a kattanásom, és természetesen volt, és viselte is a kedvemért végig.
  • Action:

    A zuhanyból érkezve összebújtunk az ágyon, nem esett nekem, nem volt tolakodó, sem siettető, felmérte, mit igénylek, és ahhoz igazodott. Szívem szerint hosszú percekig csak gyönyörködtem volna benne, ahogy ott fekszik, amíg simogatom és puszilgatom, de a hormonok nem engedték, siettettek nagyon. Ahogy az ágyon térdeltem felegyenesedve, elém jött négykézláb, és finoman, elképesztő ügyességel játszott a nyelvével a szerszámon. Itt jött először jól a tükör. Öregem, elképesztő izgalmas volt kívülről látni. Nem is bírtam sokáig nézni, kértem a gumiköpenyt, és először a világ legtermészetesebb módján, misszionáriusban közelítettem meg. Fantasztikus volt a finom szép nagy mellei, ahogy kiterültek előttem, felhúzott lábait átkarolva pedig a kerek kemény fenekét markoltam. Talán én kértem, talán ő, de pár perc múlva már négykézláb volt, én mögötte, kezeim a csípőjén és jött a hasizom gyakorlat, kéjes sóhajtások közepette. A tükörben láttam, ahogy himbálóznak méretes mellei, és éreztem, már nincs sok nekem hátra. Voltak még terveim lovacskával, ezzel-azzal, de ember tervez, hímtag végez, hatalmasat élveztem, és kimerülten elterültem. Kaptam kis cirógatást, puszit, ami ilyenkor extrán jól tud esni. Mivel most csak fél órám volt, még egy kis fesztelen csevely, gyors zuhany fért bele.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, mert amire vágytam, az nála alap. Az elszámolás szinte észrevétlenül történt, annyira sima és magától értetődő volt. Annyi volt, amit előzetesen egyeztettünk.
  • Összkép:

    Lotti teste fantasztikus, és egész lénye nagyon természetes, nem érezni rajta semmi művit, semmi színpadias vagy megjátszott manírt. Nagyon beszédes, mosolygós, vidám, nem is értem, miért nem mentem még vissza hozzá. Na majd hamarosan!
Happy Massage